Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΕΥΘΥΝΕΣ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΩΝ ΝΕΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

- Advertisement -

Ο Δήμαρχος Κορινθίων για το θέμα της φύλαξης των εγκαταστάσεων του διυλιστηρίου  και των δεξαμενών ύδρευσης  του Δήμου μας που βρίσκονται στο πεδίο Βολής της Κορίνθου, δήλωσε  ότι αυτές προστατεύονται  αφού η πόρτα εισόδου είναι κλειστή με λουκέτο και ο ευρύτερος χώρος είναι περιφραγμένες με συρματόπλεγμα…

 Οι κτιριακές εγκαταστάσεις εντός του χώρου περίφραξης επίσης προστατεύονται με λουκέτα που υπάρχουν, τόσο στην είσοδο του κτιρίου όσο και στις δεξαμενές  από τις οποίες  το νερό ξεκινά την διαδρομή του για να καταλήξει στα σπίτια και τις βρύσες των συμπολιτών μας.
Ο Δήμαρχος τόνισε ότι η λειτουργία ενός δήμου είναι μια συλλογική προσπάθεια  που ο κάθε ένας γνωρίζει τις αρμοδιότητες του  καθώς και τις ευθύνες του.
Γι΄ αυτό τον λόγο, αυτή τη στιγμή διενεργούνται έρευνες για να αποκαλυφθεί το  παρασκήνιο σε βάρος του δήμου και των συνδημοτών μας  και  σε περίπτωση που υπάρχουν ευθύνες,  αυτές θα αποδοθούν εκεί  όπου πρέπει να αποδοθούν.
Είναι σίγουρο  ότι η ευκολία της «ανεπίσημης πρόσβασης» στους χώρους των διυλιστηρίων νερού  εάν δεν  είναι παράβλεψη, συνιστά εσκεμμένη προσπάθεια  αρνητικής διαφήμισης της δημοτικής Αρχής σε συνεργασία με κάποιους που ενοχλήθηκαν και ακόμη ενοχλούνται από την έλευση ποιοτικού νερού ύδρευσης στην Κόρινθο. Είναι σίγουρο ότι όσο πλησιάζει ο καιρός για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές, οι επιθέσεις εναντίον του δημάρχου θα εντείνονται   για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα που είναι αντίθετα στα συμφέροντα και τις επιθυμίες των συμπολιτών μας.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ποιο παρασκηνιο που εχουμε γινει ρεζιλι στο πανελληνιο ,πρωτο θεμα στο zoogla και σε αθηναικες εφημεριδες ειμαστε.φωτογραφιες με πεσμενες περιφραξεις και πολλα αλλα.
    Ρε συ δημαρχε παιζεις με την υγεια μας ????
    Ελπιζουμε επειδη ολοι το ξερουν οτι στην περιοχη κυκλοφορουν πολλοι τσιγκανοι να μην κανουν το μπανιο τους η την μπουγαδα τους για να μην πω την αναγκη τους εκει που πινουμε νερο .
    ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΑΓ ΓΙΩΡΓΗ !!!!!!!!!!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog