Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Σήμερα στις 9μμ η μεγάλη βραδιά της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Λουτρακίου!

- Advertisement -

Η Φιλαρμονική ορχήστρα Λουτρακίου σε συνεργασία με τη 40μελή χορευτική ομάδα Danza Flamenca Grupo του Βασίλη Σκεπετάρη παρουσιάζει τη χοροθεατρική παράσταση Carmen του Georges Bizet!…

Η δραματική αυτή ιστορία πάθους, ζήλιας και θανάτου, θα ζωντανέψει στην σκηνή του θεάτρου Badminton στις 12 Ιουλίου 2013 για μία και μοναδική παράσταση.

Ένα μουσικοχορευτικό υπερθέαμα με flamenco, κλασική μουσική και τραγούδι σε μια μοναδική παράσταση που θα αποτελέσει σταθμό στα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Σολίστ: Σπύρος Μουρίκης (clarinet), Λουκία Σπανάκη (soprano), Κική Τροχάνη (mezzo soprano). Παρουσίαση: Αλέξης Κωστάλας.

Την παράσταση διευθύνει ο αρχιμουσικός Πελοπίδας Μαυρόπουλος.

Τα εισιτήρια διατίθενται στο viva.gr, στα ταμεία του Badminton στα καταστήματα public στα βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου και τη Φιλαρμονική Λουτρακίου. Εισιτήρια θα διατίθενται και την ημέρα της παράστασης στο θέατρο Badminton. Οι τιμές είναι 10€ (φοιτητικά, άνεργοι), 15€ και 20€.

Μέρος των εσόδων της παράστασης θα διατεθεί στο σύλλογο Πίστη.

Πληροφορίες μπορείτε να πάρετε στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου και στη Φιλαρμονική στο τηλέφωνο 2744067376.

Δωρεάν μεταφορά με λεωφορείο για τους θεατές της παράστασης!

Όσοι προμηθευτούν εισιτήρια αλλά και όσοι θα βγάλουν την ημέρα της παράστασης στα ταμεία του θεάτρου έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν δωρεάν με τα λεωφορεία του Ηραίον tours.

Πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο 2744021062

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog