Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λαμπρινός,Πισιμίσης και Σουρτζής για τις εκλογές της ΕΠΣ Κορινθίας

- Advertisement -

Παναγιώτης Λαμπρινός.
Ευτυχώς που ήταν τα κανάλια για να μάθουν  και οι εκτός του ποδοσφαίρου πολίτες  ότι ποτέ ο πολιτισμός δεν μπορεί να ηττηθεί από κινήσεις κάποιων  που νομίζουν  ότι μπορούν να κάνουν και να λένε ότι θέλουν….

Οι παράγοντες του Κορινθιακού ποδοσφαίρου αποδοκίμασαν την στασιμότητα και ήρθαν κοντά στην Διαφάνεια στη Δημιουργία και στην Ισότητα.  Και υποσχόμεθα ότι στο μέλλων δεν θα ξαναζήσουν τις σκηνές που προσβάλουν  τον πολιτισμό μας.
Θανάσης Πισιμίσης

Λυπάμαι γιατί κάποιοι  προσπάθησαν να με φτιάξουν κατ’ εικόνα και ομοίωση με τους εαυτούς των. Από μικρό παιδί έμαθα να μη απαντώ στις προκλήσεις με λόγια αλλά πάντα με έργα. Αφήνω στους απέναντι  μου ευρισκόμενους  να είναι οι άνθρωποι των λόγων. Αλλά να προσέχουν γιατί αν δεν είναι σωστοί θα υποχρεωθούν να τα φάνε και είναι  πολύ δύσκολα χωνεύονται  Εγώ υπόσχομαι ότι θα είμαι δίπλα στον παράγοντα όπως είμαι και δίπλα στον πολίτη πάντα.
Και κάτι που αποτελεί όνειρο κάθε φιλάθλου Κορίνθιου από τα 5 έως τα 95 χρόνια και δεν είναι άλλο από το Ενωσιακό γήπεδο. Θα έλεγα ότι είναι στοίχημα ζωής μου αλλά επειδή τα στοιχήματα είναι αβέβαια και επομένως απρόβλεπτα δηλώνω ότι στόχος μου είναι η δημιουργία  αυτού του γηπέδου.  Και η μέχρι σήμερα πολιτεία μου αποτελεί εγγύηση ότι θα το πετύχω. Και χρησιμοποιώ πρώτο πρόσωπο γιατί αυτός ήταν ο λόγος που  με ανάγκασε να ασχοληθώ με τα ποδοσφαιρικά θέματα.  Και με την θέση μου έχω στην περιφέρεια  Πελοποννήσου ( περιφερειακός σύμβουλος)  αλλά και αυτή που θα αποκτήσω στην Ε Π Ο το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα  μια και έχω μάθει να αγωνίζομαι. Και είμαι βέβαιος ότι πολύ γρήγορα θα έχουμε ένα ενωσιακό γήπεδο  που θα το απολαμβάνουν τα νιάτα και εμείς θα το καμαρώνουμε.
Γιάννης  Σουρτζής

Αν κάποιος δει την συνέντευξη που έδωσα στο κανάλι ΑΧΙΟΝ  θα διαπιστώσει ότι ήμουνα με τον  Λαμπρινό και Πισιμίση  αλλά όμως όχι σε θέση μάχης. Μετά όμως από την γενική συνέλευση και με όλα όσα ειπώθηκαν και μερικά που δεν απαντήθηκαν   Δηλώνω  ότι θα είμαι δίπλα  στους Παναγιώτη Λαμπρινό και Θάνο  Πισιμίση που είμαι βέβαιος ότι θα φέρουν το Κορινθιακό ποδόσφαιρο εκεί που το αξίζει.
Και ότι τουλάχιστον από τα πόστα που κατέχουν εκτός του αθλητισμού  θα προσπαθήσουν να φέρουν και επενδύσεις αλλά και την δημιουργία ενός  ενωσιακού γηπέδου. Σημασία εδώ έχει ότι θα προσπαθήσουν και αυτό κανένας δεν θα μπορέσει να το αμφισβητήσει .

Επίσης  θέλω να συγχαρώ τα σωματεία που τα είδα σκεπτόμενα και με προτάσεις. Αυτό σημαίνει ότι έχουν καταλάβει πλήρως το ρόλο τους μέσα  στα νιάτα την Ελπίδα κάθε χώρας Και όπως και από το βήμα τόνισα αλλά και εδώ είμαι υποχρεωμένος να το επαναλάβω με ενθουσίασαν. Γι’ αυτό είμαι βέβαιος ότι οι Παναγιώτης Λαμπρινός και Θάνος Πισιμίσης  θα αλλάξουν σελίδα όταν θα έρθουν στην διοίκηση  και θα πουν όλοι μαζί για την μεγάλη αλλαγή 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog