Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι:Στην διάθεση της ΚΕΔΕ οι παραιτήσεις της πλειψηφίας του Δημ.Συμβουλίου και του Δημάρχου

- Advertisement -

Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων σας ενημερώνει ότι,…
κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Σώματος του Δημοτικού Συμβουλίου του και με αφορμή τη σπουδαιότητα των τελευταίων εξελίξεων αναφορικά με το, προς ψήφιση πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών σχετικά με την κινητικότητα των εργαζομένων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης,έλαβε την παρακάτω απόφαση, η οποία ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία και ταυτίζεται με το σημερινό ψήφισμα της έκτακτης συνέλευσης των Δημάρχων και των Διοικητικών Συμβουλίων των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων Ελλάδας (που συνήλθε σήμερα, 12 Ιουλίου 2013 στην Αθήνα) :

Τάσσεται υπέρ της απόσυρσης του προτεινόμενου πολυνομοσχεδίου από την Κυβέρνηση.

Αναστέλλει την λειτουργία του Δήμου, Δευτέρα 15, Τρίτη 16 και Τετάρτη 17 Ιουλίου 2103. Σε ότι αφορά την καθαριότητα και τις κοινωνικοπρονοιακές δομές, προτείνεται να λειτουργήσουν κανονικά, με εξαίρεση την Τρίτη 16 Ιουλίου 2013, ημέρα γενικής απεργίας.

Η πλειοψηφία του Σώματος του Δημοτικού Συμβουλίου και ο Δήμαρχος, θέτουν στη διάθεση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ τις παραιτήσεις τους, σε περίπτωση μη αποδοχής από την Κυβέρνηση, των προτάσεων της ΚΕΔΕ.

Προτείνεται η συγκέντρωση όλων των αιρετών την ημέρα της ψήφισης του Νομοσχεδίου στο Υπουργείο Εσωτερικών, πορεία στη Βουλή και επίδοση του Ψηφίσματος στον Πρόεδρο της Βουλής και τα Πολιτικά Κόμματα.

Αμέσως μετά την ψήφιση του Νομοσχεδίου, το Σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου θα εξετάσει και θα εκτιμήσει τις επόμενες ενέργειές του.

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. GIATI?DEN GRAFETE TA PRAGMATA OPOS DIATIPOTHIKAN,STO DS.KATARXIN OLOI EKTOS ENOS D.SIMVOYLOY PSIFISAN IPER TOY PSIFISMATOS TOY SOMATIOY TON ERGAZOMENON TOY DIMOY,MIOPSIFOYNTOS TOY ERGATOPATERA Koy ASIMAKOPOYLOY O OPIOS TO KATAPSIFISE,KAI KATA DEFTERO SINFONISAN OLOI MAZI,OTI THA AKOLOYTHISOYN THN APOFASI THS KEDE GIA THN PARETISI OLOY TOY DIMOTIKOY SINVOYLIOY KAI TOY DIMARXOY,AS ELPISOYME LIPON OTI THA TIRISOYN KATA GRAMMA AFTO POY PSIFISAN

  2. βρηκε ευκαιρια για να κανει ακομα μια καθυστερηση στο θεμα της λουτρακι αε. αντε καλο σεπτεμβρη τωρα η γς και το δημοτικο συμβουλιο που ειχε τη δευτερα για το σπα… αρχοντας εισαι ρε λογοθετη…
    βλαχο, σε κανει οτι θελει ο περαχωριτης…

  3. Είστε ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ και ανεύθυνοι. Μόνο αυτο εχω να πω.
    ΘΑ κλείσετε τον Δήμο; Γιατί;
    Επειδή θα διώξουν 5 ή 10 ή 15 υπεράριθμους υπαλλήλους που εχουν γαλουχηθεί με την μονιμότητα;
    Τι φοβούνται; Δεν κατάλαβα; Εμείς στον ιδιωτικό τομέα τι κάνουμε; Εκανε καμια απεργία ο Δήμος ή ανέστειλε την λειτουργία του γιατι έκλεισε η ΗΒΗ ας πούμε; και 55 άνθρωποι έμειναν στον δρόμο;
    Είστε ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ. Και το γράφω με μεγάλα ΓΡΑΜΜΑΤΑ για να το διαβασετε καλά.
    Μας μας δώσετε στην δημοσιότητα τις προσλήψεις που έχετε κάνει τόσα χρόνια στον Δήμο και με τι δικαιολογητικά έγιναν και που απασχολούντε όλοι οι συνάδελφοί σας.
    Να βγούν στην φόρα ποιος έκανε τις προσλήψεις και με που εργάζονται αυτοί;
    Σιγά μην το κάνετε!!!
    Θα πέσει ντομάτα που θα παει σύννεφο.
    Βγάζετε αποφάσεις της πλάκας για να κρυφτείτε πίσω απο αυτές ή για να καλύψετε ημετέρους.
    Είστε ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ.
    Και θεωρείτε ότι κάνετε και πολιτική με αυτές τις κινήσεις. Είστε για γέλια όλοι οι πολιτικοί.
    Μόνο την καρεκλιτσα σας κοιτάτε και τίποτα άλλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog