Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Bild: «Οι Έλληνες είναι αγνώμονες – Αντί για ευχαριστώ έβγαλαν μίσος στον Σόιμπλε»

- Advertisement -

“Είναι απίστευτο να ζητούν οι Έλληνες 108 εκατ. ευρώ από του Γερμανούς ως αποζημίωση για Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο”….

«Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών πήγε στην Αθήνα με 100 εκατ. ευρώ στις βαλίτσες του και αντί για ευχαριστώ, εισέπραξε μίσος και κακία», αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild που ρωτάει τον κ. Σόιμπλε… «Είσαι τρελός;»!
Το δημοσίευμα είναι γραμμένο σε αρκετά… οργισμένο τόνο με τους αγνώμονες Έλληνες που δεν αναγνωρίζουν ότι η επίσκεψη του κ. Σόιμπλε ήταν μια «ένδειξη φιλίας».
«Δεν είπε μόνο θερμά λόγια στους Έλληνες. Υπέγραψε και επιστολή προθέσεων για ένα «ταμείο ανάπτυξης» 100 εκατ. ευρώ από την γερμανική αναπτυξιακή τράπεζα KfW, παρέχοντας περαιτέρω βοήθεια στην κρίση. Αντί για ευχαριστώ, ωστόσο, εισέπραξε για άλλη μια φορά το μίσος και την κακία της Αθήνας», γράφει, ενώ προσθέτει πώς ήταν μεγάλη προσβολή να συμπέσει η συνάντηση του κ. Σόιμπλε με τον Αντώνη Σαμαρά με την συνάντηση του κ. Παπούλια με τον «αριστερό πολιτικό», ο οποίος του έθεσε το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων.
«Είναι απίστευτο να ζητούν οι Έλληνες 108 εκατ. ευρώ από του Γερμανούς ως αποζημίωση για Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.Σε συνέντευξη Τύπου το βράδυ ο κ. Σόιμπλε κατέστησε σαφές ότι η Γερμανία εξακολουθεί να έχει μια ηθική ευθύνη, όμως το ζήτημα των αποζημιώσεων διακανονίστηκε από τη συμφωνία του Λονδίνου για το χρέος».

*lay-out.gr
- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Κύριε Γερμανέ Σόιμλε οι έλληνες δεν είναι κακοί, εσείς
    είσθε και η κυβέρνηση. Δώστε τα χρήματα που μας χρωστάτε
    από το πόλεμο, που μας κηρύξατε και γίνατε κράτος,γιατί
    ανθρωποφάγοι είσασθε και άντε στο διάολο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog