Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Το Hollywood φλέγεται

- Advertisement -

Φαίνεται πως οι δυσοίωνες προβλέψεις του Steven Spielberg και του George Lukas τείνουν να γίνουν πραγματικότητα…

Η παταγώδης αποτυχία πολλά υποσχόμενων blogbusters μέχρι στιγμής έχει προκαλέσει τεράστια ανησυχία σε ηθοποιούς, σκηνοθέτες και στελέχη μεγάλων κινηματογραφικών studio του Hollywood.

Το The Lone Ranger με τον Jonny Depp της Disney, κόστισε 250 εκατομμύρια δολάρια και μέχρι στιγμής έχει βάλει μέσα το studio κατά 150 εκατομμύρια δολάρια αφού έκανε μόλις 29 εκατομμύρια δολάρια εισπράξεις.

Η περιπέτεια White House Down, με τον Jamie Fox και τον Channing Tatum έχει κάνει εισπράξεις μόλις εκατομμύρια δολάρια, ενω το πολυαναμενόμενο Pacific Rilm έδωσε πίσω στο studio μόλις 38 εκατομμύρια δολάρια.

Παρόμοια ιστορία αποτυχίας και το RIPD, με τον Channing Tatum, το οποίο υποτίθεται θα ήταν το hit του καλοκαιριού και κόστισε 130 εκατομμύρια δολάρια στο studio. Τελικά του απέφερε μόλις 20 εκατομμύρια σε εισπράξεις.

Οι αναλυτές λένε πως υπάρχουν αυτό το καλοκαίρι πάνω απο 20 ταινίες που κόστσαν πάνω απο 100 εκατομμύρια δολάρια και έχουν κάνει στελέχη των μεγάλων κινημαγραφικών studio να κλαίνε τα λεφτά τους αυτή τη στιγμή. Αυτό λένε, οφείλεται στον τεράστιο ανταγωνισμό που υπήρχε φέτος.

Φαίνεται πως οι δυο μάστερ του είδους έβλεπαν μακριά όταν μιλούσαν για αρχή του τέλους του Hollywood όπως το ξέραμε μέχρι σήμερα.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog