Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«ΜΠΛΟΚΑ» Χρυσαυγιτών σε Σκοπιανούς οδηγούς στα τελωνεία Ευζώνων και Νίκης

- Advertisement -

​​Καθημερινά εκατοντάδες οχήματα σκοπιανών εισέρχονται στην ελληνική επικράτεια από τις συνοριακές διαβάσεις των Ευζώνων και Νίκης…..

Τα περισσότερα από τα οχήματα αυτά φέρουν σε ευκρινές μέρος το αυτοκόλλητο με την ένδειξη «ΜΚ», κατά παράβαση τόσο της ελληνικής νομοθεσίας, όσο και διεθνών και διμερών συμφωνιών με το κρατίδιο των Σκοπίων.
Έτσι τα μέλη της Χρυσής Αυγής έστησαν “μπλόκο” στα τελωνεία για να διαμαρτυρηθούν.

*star.gr
- Advertisement -

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αμα ειναι για τιποτα λσαθρομεταναστες η αναρχικους τρεχουν οι συνιστωσες του ΣΥΡΙΖΑ μη χασουν.Εδω που παραβιαζονται συμφωνιες και κανονες με τους Σκοπιανους να προκαλουν επι ελληνικου εδαδους με το ΜΚ στα οχηματα τους,δε τρεχει τιποτα.Αν και εδω που τα λεμε εχουν παρει σαφη θεση για το προβλημα της ονομασιας με το στελεχος τους Διονυσια Βωβου που κατεβηκε στις τελευταιες εσωκομματικες εκλογες του κομματος για αρχηγος απεναντι στον Τσιπρα.Δηλωσε λοιπον η κυρια σε Σκοπιανους δημοσιογραφους οτι αν παρει την εξουσια ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναγνωρισει τα Σκοπια ως Μακεδονια.Ουτε τη χαρη για συνθετη ονομασια δε μας κανει.Για οποιον αμφιβαλει υπαρχει η επιμαχη δηλωση στο youtube.Κι επειδη τωρα τελευταια προσπαθουν να μας πεισουν οτι αυτοι ειναι πατριωτες και θελουν το κσλο της Ελλαδος,σιγουρα εχουν περιεργο τροπο να το δειχνουν.

  2. Πολύ καλά κάνουν αφου δεν υπάρχει κράτος να υπερασπιστεί τα εθνικά μας δίκαια και συμφέροντα…
    Τώρα αν κάποιοι Συριζαίοι και λοιποί ενοχλούνται ε τι να κάνουμε υπάρχουν και πατριώτες…

  3. Τα κράνη και τα ρόπαλα τι τα θέλουν, έχουν την αστυνομία να τους προστατεύει, το θέμα είναι ότι νεοναζί κρατάνε την Ελληνική μας σημαία ως ρόπαλο (διπλωμένη και με λαστιχάκι). Το πρωτοείδα τυχαία ευρισκόμενος στο Σύνταγμα και έπεσα σε επεισόδιο που δημιουργήθηκε σε αποτυχημένη απόπειρα να μοιράσουν τρόφιμα, όπου και είδα να την γυρίζουν ανάποδα και να την κραδαίνουν απειλητικά. Μετά λέμε γιατί κάποιοι νέοι την καίνε, όταν κακοποιείται με αυτόν τον τρόπο, μαγαρίζεται το σύμβολο των αγώνων για ελεύθερη πατρίδα. Ντροπή και στο blog, που μας προπαγανδίζει συστηματικά κάθε τους ενέργεια. Από την αντεθνική αριστερά πέσαμε στην νεοναζιστική ακροδεξιά . Αίσχος.

  4. ΠΟΣΟ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΤΗ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.Ε?
    ΧΑ,ΧΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ Ε?
    ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΗΣ

  5. ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ ΠΑΝΕ ΟΠΩΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑ…..ΕΤΣΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΗ…..
    ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ…ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΡΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ…..ΡΕ ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ…ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΟΨΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥ…ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ…….Χ.Α.

  6. ΚΥΡΙΑ Χ.Α. ΕΜΕΙΣ ΕΙΧΕ 10Ε ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ.ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟ ΚΟΜΜΜΑ Ε?
    1.10 ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΑ 16 ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΖΕΙ Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 40 ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΒΑΓΛΕΤΕ ΤΑ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ Η ΜΑΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ?
    ΣΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ ΣΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΧΑ,ΧΑ

    ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog