Πρωτοφανή και κάτω από τη ζώνη επίθεση εναντίον του Γιάννη Δραγασάκη και της οικογένειας του εξαπέλυσε η βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ελένη Ζαρούλια….

Μιλώντας από το βήμα της Βουλής, η κα Ζαρούλια -βασιζόμενη σε δημοσίευμα εφημερίδας- κατηγόρησε την κόρη του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπροέδρου της Βουλής για εμπόριο όπλων και ναρκωτικών (!), χρησιμοποιώντας μάλιστα βαρείς χαρακτηρισμούς όπως «πρεζού»!
Το όλο θέμα ξεκίνησε με αφορμή το σημερινό συσσίτιο που είχε προγραμματίσει η Χρυσή Αυγή αλλά είναι πλέον άγνωστο εάν θα πραγματοποιηθεί μετά την απαγόρευση των συγκεντρώσεων από την αστυνομία.
«Στον δήμο αθηναίων στην πλατεία Αττικής, 500 παράνομοι πλανόδιοι πουλάνε τα πάντα όμως ο δήμος και η ΓΑΔΑ παραμένουν αδιάφοροι. Γι’ αυτούς τους παράνομους η ΓΑΔΑ δεν έβγαλε ποτέ καμία απαγόρευση και η απόφαση είναι ρατσιστική μόνο για τους Έλληνες. Ελάτε να μας συλλάβετε κ. Δένδια, μαζί με εμάς και τους Έλληνες» τόνισε η σύζυγος του κ. Μιχαλολιάκου.
Στη συνέχεια, απευθύνθηκε στον κ. Δραγασάκη: «Στον κομμουνιστή Δραγασάκη που μας διάβασε το άρθρο 2, να μας πει αν βγήκε η κόρη του από την “μπουζού”. Η “πρεζού” που είναι μπλεγμένη σε κύκλωμα ναρκωτικών και εμπόριο όπλων. Μας είπε παράνομους, χθες μας είπε για πράξεις και γραπτά που παραβιάζουν το Σύνταγμα. Να ανατρέξει στην ανακοίνωσή του, δεν έχουμε προσωπικά με τον Δραγασάκη αλλά μη μας πουλάει και πνεύμα από πάνω»!
Οι βαριές κουβέντες της κας Ζαρούλια προκάλεσαν έκπληξη και την αντίδραση του προεδρεύοντα αντιπροέδρου της Βουλής Γιώργου Καλαντζή, ο οποίος΄δεν πίστευε στα αυτιά του: «Τι; Τι είπατε;».
Η κα Ζαρούλια επέμεινε στην τοποθέτηση της, για να ακολουθήσει νέα έντονη αντίδραση του κ. Καλαντζή, ο οποίος -όπως οι περισσότεροι που βρίσκονταν στην αίθουσα- θεώρησαν ανήθικη την επίθεση στην οικογένεια του κ. Δραγασάκη.
«Αφήστε την κόρη του. Αναφερθείτε στον κ. Δραγασάκη όσο θέλετε αλλά όχι στην κόρη του. Μα είναι δυνατόν να αναφέρεστε σε ένα παιδί; Σας παρακαλώ πολύ. Να διαγραφούν από τα πρακτικά» είπε ο κ. Καλαντζής…

*star.gr