Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Δεν έχει πουθενά προηγούμενο αυτό που γίνεται στο Λουτράκι!

- Advertisement -

Ο κακός χαμός γίνεται στο Λουτράκι αλλά και στο δημαρχείο.

Η δημοτική αρχή δεν έχει 2,5 χρόνια καταφέρει ούτε μία φορά να αντιμετωπίσει έστω και στοιχειωδώς τα προβλήματα που της έχουν προκύψει.

Ακόμα και στο πιο μικρό πρόβλημα…οδηγείται σε Βατερλώ..!

Απίστευτα πράγματα. Στα χέρια του δημάρχου σκάνε οι βόμβες η μία μετά την άλλη…

Ο ίδιος δήμαρχος όχι μόνο δεν κάνει κάτι για να τις αποφύγει αλλά δείχνει να του αρέσει αυτή η καθημερινό επικοινωνιακό αλλά και ουσιαστικό μαστίγωμα..!

Οι πάντες έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά..

Ο Κώστας Λογοθέτης είναι σαν τον αδύναμο πυγμάχο που έχει φάει τόσες πολλές μπουνιές που τον σηκώνουν 10..!

Εδώ δεν μετρά η καλή του πρόθεση η οποία όντως υπάρχει αλλά το αποτέλεσμα που κάθε μέρα είναι τραγικό..!

Οχι μόνο δεν κάνει καμία προσπάθεια να αλλάξει το κλίμα αλλά ακριβώς το αντίθετο..!

Ετσι όπως το πάει βλέπω να υποδέχονται στον Ισθμό τον Παύλου οι Λουτρακιώτες..!

Μία ολόκληρη δημοτική ομάδα δεν βλέπει ότι έχουν όλα καταρρεύσει;

Πως αντέχουν αυτά τα καθημερινά απο παντού κτυπήματα;

Ο Κύριος ίσως είναι ο μόνος που ξέρει..!

*diogenis-press

- Advertisement -

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΑΣΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ..ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ 3 ΧΡΟΝΙΑ?ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΧΑΜΟ?ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΙΑΣΩΝΟΣ ΜΕΡΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ?ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ!!!!!ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΒΑΡΑΣ…

  2. Λάμπρου, εκεί κάτω κατά Καλαμάτα μεριά, σου είχαν φτιάξει και δημοσιεύσει κάτι ωραίες φωτογραφίες, που είχες αγκαλιά την παλιά σου εφημερίδα, σε λέγανε μπάρμπα Διογένη και άναβες κεράκι στην φωτογραφία του Πέτρου Τατούλη, για να μην αναφερθούμε τι σου είχε γράψει το δημοτικό σαφάρι για κάποια 40.000.ευρώ, (που ο ιδιοκτήτης του είναι και συγγενείς με τον περιφερειάρχη) και μετά από αυτές τις ξεφτίλες που σε έκαναν βούκινο σε όλη την Πελοπόννησο το παίζεις ακόμη δημοσιογράφος και μας λες κιόλας πως θα ξαναβγεί ο Παύλου, δεν ντρέπεσαι ρε λίγο;

  3. ΕΣΥ ΡΕ ΦΙΛΕ 9,12
    ΤΩΡΑ ΠΕΡΝΕΙΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΖΟΡΙΖΕΣΑΙ?
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΔΥΟ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ?
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΟΥΝ?
    ΜΗΠΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑ?

  4. 11.31, για πες μας εσύ που δεν είσαι και ψηφοφόρος του Μαθουσάλα δημάρχου από ότι δείχνει η άποψη σου, που είναι τα μεγάλα έργα που έκανε 12 χρόνια για το Λουτράκι με τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που διαχειρίστηκε; Ονειρεύεσαι πως θα ξαναγίνει δήμαρχος, ο Καντάφι, τέρμα του είπε κόσμος τράβα σπίτι σου,τρίτος και τελειωμένος θα ξαναβγεί και θα το δείτε παπαγαλάκια.

  5. Άμα ξανακάνουμε δήμαρχο την πολιτική ναυ.αρχίδα τον Παύλου και αντιδήμαρχο τον νουνού πρέπει να πάμε όλοι να πέσουμε από τον Ισθμό.

  6. Ποιος Παύλου να ξαναβγεί ρε;;;;;; Να έρθει να μας πει το εργο του 12 χρόνια που διαχειριστηκε εκατομμύρια και μετα τα ξαναλέμε! !!!!!!!
    Ουτε το Παρκο Δεξαμενης δεν κατάφεραν να φτιαξουν και μετα κανετε ονειρα για Παυλου!!!!! Αμα είστε ΠΡΟΒΑΤΑ ξαναβγαλτε τον

  7. Μη μαλώνετε ρε παιδιά. Ο Παύλου μετά από κάτι βόμβες που θα σκάσουν εντός των ημερών, δεν θα μπορεί αλλά και δεν θα υπάρχει κανένας λόγος να κατέβει ξανά!!!
    Γι'αυτό ψάξτε για άλλο ΣΩΤΗΡΑ του τόπου μας. Άλλωστε τόσα χρόνια έκανε τόσο μεγάλο έργο για το Λουτράκι, που θα τον θυμόμαστε όλοι μας με νοσταλγία!!!
    Και βέβαια το μεγαλύτερο όλων των έργων του είναι το ότι μας παρέδωσε το δήμο μας στον αξιότατο σημερινό δήμαρχο. Και μόνο γι'αυτό θα τον ευχαριστούμε για χρόνια!!! Αρκεί…

  8. ΜΙΚΡΟΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ… ΟΛΟΙ ΜΑΛΩΝΟΥΝ, ΟΛΟΙ ΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ… ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ… ΡΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, 100 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ!!

  9. Κ. Λαμπρου τι ζητησατε.και δε πηρατε η δεν σας εδωσαν?Η ξαφνικη σας εμφανιση στα δρωμενα του λουτρακιου κατι σημαινει!

  10. ειμαστε ηλίθιοι τελικα. οτι και να κανουμε. προσωπικες εμπαθεις εχουμε ολοι μας. και το χειροτερο ειναι οτι δεν αναγνωριζουμε την προσφορα του παυλου. δεν αρεσει η αποψη μου σε μερικους και βγαζουν χολη.τα 12 χρονια που ηταν ο παυλου εγιναν πολλα εργα τα οποια εσεις ξεχνατε. Δικτυο Νερου, ασφαλτος στους δρομους, αποχετευτικό, σημανση δρομων,φωτισμος πολης, εισοδος πολης, Δημαρχειο, περαχωρα υποδομες για κολυμβητηριο, Σπα, κλειστο γυμναστηριο, 3ο δημοτικο, επεκταση του σχεδιου πολης, αλλαγη κεντρικου δρομου, διαπλατυνση πεζοδρομων στον κεντρικο, αλλαγή όλων των πεζοδρομιων της πόλης και πολλά άλλα. Αλλοίμονο και να μην τα εκανε. Υποχρεωση του ήταν. Δεν εκανε κατι σπουδαιο. Αυτο που επρεπε έκανε. Αλλη συζήτηση για το κοστος και εαν καποια χρειαζοντουσαν η όχι. Παντως εγιναν. οπως και ο γκιωνης προσπαθησε να κανει πραγματα και να βαλει μερικα αλλα σε σειρα αλλα καποια δεν του βγηκαν και μαλιστα τον εφαγε η μεγαλομανια του ή των συνεργατων του για εργα..εργα…εργα. Και αυτο απο μονο του οτι τον κυνηγουσε το φαντασμα του Παυλου για εργα εργα εργα. δυστυχως αυτη η κοντρα μας εφερε εδω που μας εφερε. ολα για ενα γινατι. ολοκληρωσε το ΣΠΑ,το κολυμβητηριο, εβαλε βασεις για τα σχολεια για εξοικονομηση ενεργειας, ολκληρωσε τον περιφεριεακο και αλλα. Ο λογοθετης προσπαθει αλλα κατω απο αλλες συνθηκες.
    εσεις που τα ξερετε ολα και για ολους.
    παρτε θεσεις επισημα και με ονοματεπωνυμο στις εκλογες να σας δουμε ποσα απιδια χωραει ο σακος σας.
    μην ειστε αγνωνομες και μην καταδικαζετε ολους οσους περασαν με ελαφρυ την καρδια.

  11. Ώπα ρε φίλε 9,17 πήρες φόρα. Διάβασες το φυλλάδιο του Παύλου και χρέωσες όλα αυτά τα έργα σαν δικά του?
    Από πότε το 3ο δημοτικό ήταν έργο του Παύλου. Ξεχνάς ότι ήταν έργο Ταγαρά?
    Επέκταση σχεδίου πόλης: ποιό σχέδιο αυτό που ισχύει από το 1977 και ακόμα δεν έχει γίνει τίποτα?
    Βέβαια από όλα τα έργα το μέγα ήταν το Δημαρχείο. Μεγάααααλο έργο, για κάποιους ιδιαίτερα σημαντικό. Ένα έργο που στοίχισε τα κέρατα μας και που έδωσε στους υπαλλήλους ανήλιαγα υπόγεια γραφεία στον αιώνα που ζούμε!
    Σπα: μελέτες και πάλι μελέτες!
    Διπλάτυνση πεζοδρομίων: Σπουδαιότατο έργο και τρομερά σημαντικό. Έτσι μειώθηκαν οι θέσεις πάρκινγκ, αλλά ταυτόχρονα βρήκαν το χώρο τους τα εκάστοτε μαγαζιά της λεωφόρου (μανάβικα, σουβλατζίδικα κ.λ.π) να βγάλουν την πραμάτεια τους σε αυτά ώστε ο άμοιρος ο πεζός να μην μπορεί να περπατήσει. Αυτός άλλωστε είναι και ο ορισμός του πεζοδρομίου.
    Μήπως φίλε υποστηρικτή των πάντων, ένας δήμαρχος 12 ετών θα έπρεπε να σκεφτεί και λίγο τα παιδιά μας. Μήπως έπρεπε να είχε αγοράσει εκτάσεις για στέγαση σχολείων (τότε που το χρήμα περίσσευε)? Μήπως έπρεπε να είχε εξασφαλίσει θέσεις πάρκινγκ? Μήπως να είχε αξιοποιήσει χώρους ώστε να μπορούν τα παιδιά μας να παίξουν μπάσκετ, ποδόσφαιρο, κούνιες και ότι άλλο χρειάζονται?
    Αλλά μάλλον εμείς είμαστε άπληστοι, ηλίθιοι και εμπαθείς και ζητούσαμε πολλά από ένα δήμαρχο 12 χρόνων που διαχειρίστηκε το χρήμα του πιο πλούσιου δήμου της Ελλάδος στην εποχή του.

  12. Πεστα ρε 5:30 γιατί απο ΛΑΛΑΚΙΕΣ αλλο τιποτα που σε λιγο θα μας πουνε για τον δημαρχο τον πεζοδρομίων οτι παρέδωσε το Λουτρακι …Μονακό! !!!!

  13. προς τον φίλο 6,52
    Τέτοιοι είμαστε γι'αυτό φτάσαμε εδώ.
    Βγάζαμε τον ΠΠ με 50% και είδαμε τα χαΐρια μας. Εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ πέταξαν ανεπιστρεπτί. Και ο τόπος μας βούλιαξε. Κοιτάζαμε όμως το δικό μας προσωρινό συμφέρον. Τα ταξίματα του συγκεκριμένου δημάρχου, τα ρουσφέτια, τις ασφαλτοστρώσεις μέχρι την αυλή μας, τα μικροσυμφέροντα μας να ικανοποιηθούν και χεστήκαμε αν το Λουτράκι θα βουλιάξει.
    Αλλά το χειρότερο είναι ότι μυαλό δεν βάζουμε. Και τα ίδια λάθη ξανακάνουμε. Ξεχνάμε φίλε μου, ξεχνάμε. Μέγα ελάττωμα.
    Ευτυχώς όμως που οι εξελίξεις θα κάνουν τον Παύλου να μην κατέβει στις εκλογές, οπότε έχασες την ευκαιρία να κάνεις το ίδιο λάθος καταστρέφοντας με την ψήφο σου το Λουτράκι.

  14. KΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟΝ ΓΙΩΤΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΕΤΟΙΜΕΣ ΜΑΚΕΤΕΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΛΗΜΜΥΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΙΑΣ ΜΕΡΑΣ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΟΥΣ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΕΤΟΙΜΟΥ ΤΟΤΕ ΚΑΖΙΝΟ,ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΓΙΩΤΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ Ε…ΜΑΡΙΝΑ-ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΑΙ ΥΠΑΙΘΡΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΑΣ ΧΑΛΑΓΑΝΕ ΜΑΛΛΟΝ.ΑΝΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΔΡΟΣΙΖΟΜΑΣΤΕ!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog