Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λουτράκι:Οι τουρίστες πάνε με τα πόδια αντί να πάρουν ταξί(video)

- Advertisement -

Μπορεί η κίνηση στο Λουτράκι να είναι αυξημένη όπως λενε οι οδηγοί ταξί αλλά οι πελάτες δεν μπαίνουν στα ταξί για να μετακινηθούν,…

με αποτέλεσμα η κίνηση να έχει πέσει μέχρι και 50%. Τέλος κάνουν ότι μπορούν για να μειώσουν ακόμα και την τιμή της κούρσας.

*axiontv.gr

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εμ βεβαια γιατι πολυ απλα στο Λουτρακι στα περισσοτερα ξενοδοχεια φερνουν τουρισμο 3 διαλογης σ εαυτο φταιει και ο Δημος Λουτρακιου

  2. τοσο καρμοιρια πια ….3ης διαλογης ??? σας φταινε οι τουριστες ??? … ρε παιδια …. αν μιλατε για τους ξενους να παρουν ταξι για ποιο λογο ..απο το κεντρο μεχρι την παραλια απο κατω ??? αυτοι εχουν μαθει να ζουν με ποδηλατα και να περπατανε …και οσοι μενουν για μερες εχουν νοικιασει αμαξια …και βεβαια συμφερει περισσοτερο …εδω και οι ντοπιοι το πανε ποδαρατο … γιατι τα ριχνετε ολα στους φιλοξενουμενους της πολης …εχει κατακλυστει απο κοσμο …πεφτουν τα λεφτα στα μαγαζια και ακομη γκρινιαζετε ???? ελεος !!!!!!!!!!!!!!!καντε το σταυρο σας που εχει κοσμο το λουτρακι …γιατι αλλου πεφτει πεινα !!!

  3. έχει δικιο ο φίλος αφού απο το καζίνο μέχρι τους καταρακτες θέλεις δέκα λεπτά με τα πόδια τι να το κάνει το ταξί ο τουρίστας; πρέπει να αλλάξουμε δουλειά με αυτή την κρίση δεν πρόκειται να δούμε προκοπή τελειώσαμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog