Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Τι θέλει να πει ο ”ποιητής”;

- Advertisement -

Πρωτόγνωρα πράγματα ακούστηκαν από το στόμα του αντιδημάρχου ‘Μίτε’ στο τοπικό συμβούλιο Αγίων Θεοδώρων.Μίλησε για οικονομική διευκόλυνση του κου Βαρδινογιάννη προς το δήμαρχο Κώστα Λογοθέτη από το προσωπικό του λογαριασμό!….

Δείτε το βίντεο από το e-istos και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματα.

- Advertisement -

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. AFTO KAI AN INE SINALAGI,Ke DIMARXEEEEEEE.AL A KAI AFTOI POY TO EVGALAN STIN EPIFANIA,TO MONO OY TOYS ENDIEFERE ITAN GIATI TA LEFTA PIGAN STO LOYTRAKI.KAI DEN PERASAN KAI APO TOYS AGIOYS THEODOROYS .AN IXE GINI AFTO THA ITAN OLLA MELI GALA.MPRAVO RE PATRIOTES .ETSI XTIPATE THN DIAPLOKI?MONON OTAN DEN KAI ESIS MESA?MPRAVOSAS EVGEEEEEEE.

  2. Αμα δεν γουσταρεται να ειστε Δημος Λουτρακιου Αγιων Θεοθωρον να αποσχηστιτε και να πατε οπου θελετε που θα μα ςπεις οτι σας επιβαρυνουμε και απο πανω

  3. κυριοι χωρις να σας γνωριζω και χωρις να εχω ιδιαιτερες γνωσεις, βλεποντας το βιντεο, μου γενναται ενα ερωτημα χωρις να εμπεριεχει ιχνος κακιας ή εμπαθειας…παρακαλω πιστεψτε με.
    Τελικα η παρουσια σας στα δημοτικα δρωμενα σας αποφερει καρπους?

  4. Η κυρία ( 4:30 ) καπνίζει μέσα στο συμβούλιο!Ο πολιτισμός και ο σεβασμός προς τους άλλους συμπολίτες δεν μπορεί να κρυφτεί….

  5. Για να δουμε θα συγκαλεσουν εκτακτο δς στη Λουτρακι αε?
    θα ζητησουν εξηγησεις Παυλου, Γκιωνης, Πετριτσης?
    Θα ζητησουν ελεγχο απο ΣΔΟΕ και Επιθεωρητη Δημοσιας Διοικησης?
    Αν οχι θα ισχυει το "μαζι τα φαγανε"!

  6. Την ξεφτίλα του Δημάρχου και των πέριξ αυτού, απεκάλυψε ο Αντιδήμαρχος Δέδες Δ.Πρέπει οι άνθρωποι να φύγουν το ταχύτερο δυνατόν.Οποιαδήποτε βοήθεια καλοπροαίρετη την διαχειρίζονται με τέτοιο τρόπο που θέτουν τους εαυτούς τους και τους χορηγούς υπό ΄΄αίρεση''.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙς ΜΕ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ……………….

  7. ελπιζω να τεθει στο Λογοθετη σχετικη ερωτηση για τον τροπο που πηρε και διαχειριστηκε τα χρηματα, απο το Loutraki blog τη δευτερα που εχει καλεσει τα ΜΜΕ και τους φορεις για ενημερωση σχετικα με το Σπα και τη ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ

  8. ΡΕ ΕΡΓΟΛΑΒΕ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΩΝ. ΕΠΙΑΣΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ!!ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ!

  9. Αν θέλετε να βοηθήσετε στείλτε το βίντεο στον κ. Ρακιντζή αλλά μη περιμένετε και πολλά απ΄αυτόν.Πήρα πριν 1 μήνα και ενημέρωσα την ιδιαιτέρα του πως υπάρχει θέμα.Όταν άκουσε περί μοτορ-όιλ μου ζήτησε επώνυμη καταγγελία.Θέλετε να χάσω τη δουλειά μου της είπα.Φοβάμαι ακόμα και τη ζωή μου.Με συνέδεσε με τον υπεύθυνο για τους δήμους.Δεν θυμάμαι Ιωάννου μου τον είπε Αγγέλου θα σας γελάσω.Περίμενα στο ακουστικό 15 λεπτά δεν βγήκε κανείς.Αν έχεις και την γυναίκα να σου λέει -εσύ θα σώσεις την Ελλάδα αλλά και έναν επιθεωρητή με επιλεκτικές προτιμήσεις κάθεσε στ΄ αυγά σου.Να σημειωθεί πως είναι και άλλος κόσμος μπλεγμένοι-γνώστες όχι ο Μπέης μόνο.

  10. Ρε 04.49 που γκαρίζεις με τα κεφαλαία γράμματα, αυτόν τον έχουν πάρει χαμπάρι, εσένα δεν σε έχουν πάρει χαμπάρι που προσπαθείς να καλύψεις τους προδότες του τόπου; Καταλαβαίνουμε όλοι πως είσαι άνεργος αλλά όχι μέχρι εκεί ρεεεεεεεεεε 04.49

  11. 9.54 τράβα ρε να κάνεις γαργάρα στον λάκκο με τα απόνερα και κράτα ίσα το χωνάκι μην σου χυθεί η μαγκιά στο πάτωμα και γεμίσουμε ξύγκι αυτοί το λένε μόνοι τους ότι τα παίρνουν και έρχεσαι να πετάξεις την παντόφλα σου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog