Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΛΟΗ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΡΩΣΩΝ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

- Advertisement -

Για τις εποικοδομητικές και ειλικρινείς συζητήσεις τους για την ανταλλαγή των πολιτιστικών ιδεών και την από κοινού αποδοχή της  πρότασης, να επισκεφθούν οι Ρώσοι φίλοι μας το Λουτράκι και να….

οργανωθεί έκθεση φωτογραφίας , ποίησης , κινηματογραφικών ταινιών Μικρού μήκους , καρικατούρας και μουσικής  στις 27 Σεπτεμβρίου μέχρι 15 Οκτωβρίου, μίλησε ο πρόεδρος του «ΠΡΟΜΗΘΕΑ» και δημοτικός σύμβουλος Λουτρακίου- Αγίων Θεοδώρων, Νίκος Λόης. Τέλος ο κύριος Λόης εκφράζει προς το δήμο Μόσχας τις ευχαριστίες του για την όμορφη φιλοξενία που του επεφύλαξαν.

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. με δικά του έξοδα πήγε αυτός ο κύριος στη Ρωσία ????
    μετά πετάχτηκε και μέχρι το Πακιστάν για να φέρει και τους Αγίους Θεοδώρους τουρίστες? ,,,,, σαν δεν ντρέπεστε λιγάκι !!! ξεφτίλες !!!!

  2. … εδω ο κόσμος καίγεται και το …. χτενίζεται! ως πότε θα τρώνε τα λεφτάκια μας σε ταξιδάκια αναψυχής χωρίς προγραμματισμό και ουσία?

  3. Έτσι. Μετά τους Αθηναίους (που βρομίζουν τις παραλίες σας όπως λέτε σε άλλη ανάρτηση) διώξτε και τους υπόλοιπους τουρίστες από το Λουτράκι. Μην ξεχνάτε ότι ΚΑΙ αυτοί τρώνε πιτόγυρα. Τι δουλειά έχουν λοιπόν στο "κοσμοπολίτικο" Λουτράκι που είσαστε όλοι γκουρμέ και επιπέδου?
    Να μείνετε μόνοι σας! Θάρχονται οι γριούλες στα παρακείμενα μοναστήρια και θα ζήσετε στιγμές δόξας!! Στο τέλος κομποσκοίνια θα πουλάτε για να ζήσετε…

  4. 5:οο Θα πάς να πνιγείς μόνος σου ή θέλεις βοήθεια;;
    Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην ξαναπατήσεις στο Λουτράκι….

  5. Έχουμε πήξει στο Λουτράκι με τον ποιοτικό τουρισμό εκ Ρωσίας..
    Με τοσο κοίταγμα που ρίχνουν στα μαγαζιά θα μας τα ματιασουνε στο τέλος…

  6. Ο ΛΟΗΣ ΣΑΝ ΤΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΑΣΗ Δ.Σ. ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙ Δ.Σ. ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΟΝΟΣ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΟ Δ.Σ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ.

  7. Προς τον κο 2 Αυγούστου 2013 – 10:51 μ.μ.

    Με εντυπωσιάζει ο γλωσσικός πλούτος σου! Ή εισαι κοσμοπολίτης ή δεν είσαι!!! Φαγωθείτε. Δεν σας φταίει κανείς η φαγωμάρα σας τα φταίει.
    Όσο για το Λουτράκι, οι κατσαρίδες χορεύουν καρσιλαμά από τη βρόμα. Σας το χαρίζω. Να παρακαλάτε να έρχονται θεούσες στα μοναστήρια εκει στο βουνό, να σας αφήνουν και σας κανα φράγκο…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog