Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Δ. Δέδες: Διαβάστε πως δικαιολογεί τις δηλώσεις του για τα χρήματα που πήρε ο Δήμαρχος(video)

- Advertisement -

«Διαφωτιστικός» για την δήλωσε που έκανε προ ημερών, σχετικά με τα χρήματα που πήρε ο Δήμαρχος από τον προσωπικό λογαριασμό του κ. Βαρδινογιάννη, ήταν στην συνέντευξη που παραχώρησε ο Αντιδήμαρχος κ. Δ. Δέδες. Διαβάστε και ακούστε τι είπε και αν καταλάβετε μας το λέτε και εμάς….

Δημοσιογράφος:
Θα ήθελα τη δική σας τοποθέτηση πάνω στο θέμα στο οποίο πρωταγωνιστείτε τώρα τελευταία, είναι αυτό που αναπαράγουν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και έχει να κάνει με κάποια χρήματα που φέρεται να έχει πάρει ο κ. Δήμαρχος και σύμφωνα με τα όσα γράφονται έχετε διατυπώσει εσείς την άποψη ότι τα έχει πάρει από κάποιο προσωπικό λογαριασμό του κ. Βαρδινογιάννη και ότι αυτά τα χρήματα δεν είναι επίσημα αν το διατυπώνω σωστά. Θέλω να μου πείτε τι ακριβώς είπατε εσείς ή αν θέλετε τι ακριβώς εννοούσατε με αυτά που είπατε.
Δ. Δέδες
Αυτό που θέλω έτσι να τονίσω και να πω ότι αυτό το σκάλισμα το οποίο κάνουνε για το αν είναι νόμιμο ή παράνομο ή οτιδήποτε που κάνει αυτό που λέμε αυτοί οι άνθρωποι που θέλουν ουσιαστικά να προκαλέσουν μια πολιτική φθορά σ’αυτήνε την παράταξη είναι άστοχο στις σημερινές πολύ δύσκολες συνθήκες που βιώνει ο τόπος και συγκεκριμένα ας πούμε το πρόβλημα το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει με το SPA. Έπρεπε το SPA να μείνει ανοιχτό έπρεπε οι εργαζόμενοι να συνεχίσουν να εργάζονται και ο Δήμαρχος αλλά και εμείς οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης και η παράταξη εεεεεε κάναμε τα πάντα για να μην κλείσει το SPA και να συνεχίσει να λειτουργεί και να προσφέρει αυτό που πρέπει να προσφέρει στη πόλη του Λουτρακίου.
Δημοσιογράφος:
Απ’ τα λόγια σας όμως εγώ αυτό ήθελα να μου απαντήσετε εσείς τι εννοούσατε γιατί σίγουρα δεν εννοούσατε κάτι το μεμπτό, να περάσετε το μήνυμα των λεγομένων σας γιατί καλύτερα από εσάς ποιος ξέρει τι θέλατε να πείτε.
Δ. Δέδες
Ναι και το ξαναλέω πάλι ότι κάναμε και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν αυτό το κόσμημα της πόλης του Λουτρακίου να συνεχίζει να λειτουργεί και να προσφέρει αυτά που πρέπει να προσφέρει στην πόλη.
Δημοσιογράφος:
Τα χρήματα τα πήρε ή όχι?
Δ. Δέδες
Σας είπα και όπως τόνισα και την προηγούμενη δεν είναι το αν τα πήρε , το αν τα πήρε ή εμείς έπρεπε σαν ομάδα σαν παράταξη και που άμα θέλετε αυτοί που παίρνουν αποφάσεις και την ευθύνη αυτήν την περίοδο την αυτής της θητείας να δώσουμε λύσεις και να συνεχίσουμε να συνεχίσει αυτή η επιχείρηση να λειτουργεί. Αυτό είναι αυτός ήτανε ο στόχος μας τώρα όλα αυτά τα οποία λένε (Δημοσ. πέτυχε ο στόχος;) και ο στόχος βεβαίως γιατί ενώ η ΔΑΕΤ γνωρίζετε πολύ καλά δεν έχει χρήματα δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί σε τέτοιους είδους υποχρεώσεις εμείς δεν το επιτρέψαμε να συμβεί αυτό το πράγμα καταφέραμε να λειτουργεί το SPA να πληρώνονται οι εργαζόμενοι και πιστεύω ότι και στο μέλλον και οπωσδήποτε θα γίνουν και καλύτερες συνθήκες και καλύτερα τα πράγματα να το αναβαθμίσουμε ακόμα περισσότερο ώστε να γίνει ας πούμε να γίνει αυτό που όλοι θέλουμε το SPA να μην έχει πλέον να μην έχει προβλήματα.

video:tvtvk
*novel918.gr/

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΣΕ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΤΙ ΑΗΔΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ?ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΓΑΤΟ ΜΥΤΕ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΜΠΕΤΙ ΕΣΥ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΗ ΒΓΕΙΣ?ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΟΛΟΥΣ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ..ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ.ΕΝΑΣ ΑΓΙΟΘΕΟΔΩΡΙΤΗΣ

  2. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ.!

    Δε σας θυμίζει τον προεδρο του εδεσσαικου;

    Μόνο αυτός καταλαβαινε τι έλεγε.

    Τρελό γέλιο.

  3. Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΟΛΟΓΙΑΣ ΣΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ. ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΙΤΕ

  4. Καλα και ο Γκιωνης που τον βγαλαμε και Δημαρχο παναθεμα μας δεν ξερει να μιλαει και καλυτερα

    Μη σου πω οτι αυτος ξεπερναει και τον προεδρο του Εδεσσαικου

    Τρικυμια εν κρανιω και οι τρεις – Προεδρος – Γκιωνης – Μιτε !!!

  5. Α, ρε καημενο Λουτρακι που σε καταντησαν.
    με κατι ανθρωπους που προσπαθουν να μιλησουν Ελληνικα..
    Ημαρτον ρε γμτο. μας ξεφτυλιζει ολους.

    TaliBan

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog