Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Λουτράκι:Καταγγελία αναγνώστη

- Advertisement -

ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ….
ΚΑΘΩΣ ΣΤΡΙΒΟΥΜΕ ΑΠ’ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΚΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΙ ΑΝΤΙΚΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ;

ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ “ΕΛΛΗΝΑΡΑ” ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΟΛΕΥΤΕΙ ΑΥΤΟΣ.
ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΔΙΕΡΩΤΑΣΤΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ!

ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠ’ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠ’ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΚΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ, ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!!!

ΚΑΘΟΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΕΒΛΕΠΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ “ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΩΝ”!!!

 ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΕΚΙ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ.

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ…

ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΔΗΜΟ…

@ΠΑΝΟΣ

- Advertisement -

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΑΡΚΑΡΑΝΕ…. ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ…. ΟΙ ΠΕΖΟΙ ΑΣ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΖΩΑ…ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ …. Α.Π.

  2. κανε υπομονη αμεσα ξεκιναν οι εργασιες για το αλιευτικο καταφυγιο και θα τα βαλουν ολα σε ταξη………………………………. ξεφτιλες , λαμογια ……….

  3. Πανο αυτο σ επειραξε εδω παρκαρουν και στου Δημαρχειου το πεζοδρομιο απ εξω του Δημου βαριονται να περπατησουν βλεπεις ειναι κουρασμενοι

  4. Ο αντιδημαρχος καθαριοτητας,εκτος των αλλων,χρησιμοποιει τα αυτοκινητα του δημου και τους υπαλληλους που εποπτευει για να καθαριζει μονο μπροστα στο σπιτι της θειας του…!!!! Αυτα,τα ξερει ο Δημαρχος????? Δεν νομιζω.!!!!! Ας προσεξει λιγακι γιατι το εχει παρακανει….!!!! Ντροπη.!!!

  5. Ντροπη Ντροπη Ντροπη Ντροπη Ντροπη Ντροπη Ντροπη Ντροπη Ντροπη Ντροπη Ντροπη Ντροπη Ντροπη Ντροπη Ντροπη Ντροπη Ντροπη Ντροπη Ντροπη Ντροπη Ντροπη Ντροπη Ντροπη Ντροπη Ντροπη Ντροπη Ντροπη Ντροπη Ντροπη Ντροπη

  6. ΡΕ ΠΑΛΙ ΓΚΡΙΝΙΑ ….. ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΩΡΕ …. ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ''ΞΕΝΟΙ '' ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΚΑΡΑΝ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΤΟΥΣ Ε ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ … ????? ΠΡΩΤΟΝ ΤΟ ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΚΟ …ΚΟΙΤΑΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ …ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ Η ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΕΙΝΟ…ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ …ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ….ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ …ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΑ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ …ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑΑΑΑΑΑΑ ……….ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ………ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ….. ΟΤΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΤΑ ….ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ..ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΥΡΙΩΣ …

  7. ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΟΤΙ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ Ν Τ Ρ Ε Π Ε Σ Τ Ε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog