Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Ξεκίνημα με όνειρα για τον Ολυμπιακό Λουτρακίου

- Advertisement -

                                                                                                      Λουτράκι: 14/8/2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ!
Η ομάδα μας ο Σ.Φ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ με αφορμή τα όσα γράφονται και ακούγονται στα καφενεία, είναι εδώ!! Ο Ολυμπιακός έχει βαριά φανέλα, 85 χρόνια με μεγάλη Ιστορία και οι στόχοι του θα είναι πάντα πρωταγωνιστικοί. Πάνω σε αυτό ποντάρουν ορισμένοι που προσπαθούν να ωφεληθούν και κάποιοι ποντάροντας στις αδυναμίες αυτών των ευκαιριακών προσπαθούν γράφοντας, λέγοντας και πετώντας συνεχώς λάσπη να βλάψουν την ομάδα μας. Ευτυχώς όμως υπάρχουν ακόμη οι πιστοί, οι φίλοι, οι φενταγίν του θρύλου που είναι ένα σύμπλεγμα παλιών και νέων που σε κάθε στιγμή δυσκολίας δηλώνουν παρών ηθικά και οικονομικά και η ομάδα αυτή ανασταίνεται. Αυτό έγινε και φέτος, αυτό θα γίνεται κάθε χρόνο όσο υπάρχει Σύνδεσμος Φιλάθλων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ και όσο υπάρχουν άνθρωποι με ιδανικά που σέβονται την Ιστορία. Δυστυχώς για φέτος και για κάποιους θα είμαστε πάλι παρών!
Για την φετινή χρονιά η οικογένεια του Ολυμπιακού Λουτρακίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει και να καλωσορίσει πάλι πίσω μετά από ένα χρόνο απουσίας τον επιτυχημένο προπονητή Αναστάσιο Πέρρα στον οποίο εύχεται Καλή Επιτυχία και μια χρονιά γεμάτη Υγεία και Επιτυχίες!!
Επίσης ανακοινώνουμε την συνεργασία με τον Θέμη Τσιούτσιο (ως βοηθό προπονητή) ο οποίος απέκτησε δίπλωμα πριν από λίγο καιρό και θα έχει την ευκαιρία να κάνει τα πρώτα του βήματα δίπλα σε έναν πολύ έμπειρο προπονητή και του ευχόμαστε Καλή Επιτυχία!
Οι ποδοσφαιριστές που ανανέωσαν και έχουν στην διάθεση τους ο έμπειρος τεχνικός και ο βοηθός του από την περσινή σεζόν είναι οι:  Κολλιάκος Παντελής, Κορδαλής Νικόλαος, Κριαράς Γεράσιμος, Παπαδημητρίου Νικόλαος, Πέρρας Ιωάννης, Τσουκαλάς Διονύσιος, Φραγκάκης Αθανάσιος, ενώ πολύ κοντά είμαστε και με τους Μαυρέλη Γεώργιο και Κλεπετσάνη Γεώργιο.
Επίσης την φανέλα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ φέτος θα φορέσουν οι ποδοσφαιριστές: Βλάσσης Θεόδωρος ( ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ), Καλογερής Στυλιανός & Καλογερής Ιωάννης (ΝΕΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ), Μπασιώτης Δημήτριος  (ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ) ) και ο Μπαστούνης Γεώργιος (ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ),  τους οποίους καλωσορίζουμε επίσης στην οικογένεια μας!
Το ρόστερ συμπληρώνουν πάντα τα δικά μας παιδιά : Αγγέλου Παναγιώτης, Βαραβέρης Άγγελος, Καλογήρου Στέφανος, Κεφάλας Γεώργιος, Κοιλαράς Γεώργιος, Κουτσοδόντης Δημήτριος, Μαστρογιάννης Αντ. Κωστής, Μαστρογιάννης Νικ. Κωστής,  Μπόζνος Γεώργιος, Μπολέτης Παναγιώτης, Νικολόπουλος Αλέξιος, Παντελέου Γεώργιος, Παπανικολάου Αριστείδης,  Billa Andiano & Cendrothanasi Stefanos.
Μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και νέες ανακοινώσεις, καθώς είμαστε πολύ κοντά στο να ολοκληρωθούν ακόμη ορισμένες ποιοτικές μεταγραφές.
 Ευχόμαστε σε όλους μια δημιουργική χρονιά χωρίς τραυματισμούς.

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το πρώτο κομμάτι του Δελτίου τύπου εμείς ως απλοί Λουτρακιώτες φίλαθλοι και όχι οπαδοί, ΣΑΣ το επιστρέφουμε.
    Τον Ολυμπιακό δεν τον ΄κατάντησαν έτσι ''τα καφενεία'' αλλά τα λαμόγια-παράγοντες επί σειρά ετών με τις οικονομικές ατασθαλίες κλπ. κλπ.κλπ.
    Μακάρι ο Ολυμπιακός να βρει και πάλι τον δρόμο του.

  2. επειδη στο Λουτρακι γελανε μαζι σας, γραψτε οτι θελετε για ολους τους αλλους που δεν ξερουν,και ειναι λιγο μακρυτερα.θυμηθειτε μονο κατι… αργοτερα θα εχουμε πολυ γελιο,με την υπερομαδα που γενιεται!!!!οσο για σενα φιλε 3.46 τι να πω,ποιος προεδρος και ποιος μαραντος,και πρασινα αλογα….ουτε σεντς απο τον ¨¨πρρρροεδρ﨨…..ρε θα γελασουμε….

  3. 11.42 χωρις να βαλεις υπογραφη φενεται ακριβως ποιος εισαι!!! 85 χρονια ρε ΤΑΓΑΡΙΑ τα ΣΕΒΟΝΤΑΙ!!!!!! αντε μαθετε λιγο ιστορια που ξαφνικα βρικατε και λογο να πειτε!!!! ουστ ξενο!…ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ μονο…ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog