Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Το Κλημέντι πλημμύρισε παιδικές φωνές»

- Advertisement -

Mόλις χθες, έγινε η επίσημη έναρξη της κατασκηνωτικής περιόδου στις παιδικές κατασκηνώσεις Κλημεντίου, δίνοντας την ευκαιρία σε περισσότερους από 100 μικρούς κατασκηνωτές, να ζήσουν αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές και να δημιουργήσουν ισχυρούς δεσμούς φιλίας μέσα σε ένα μοναδικό φυσικό τοπίο στους πρόποδες της Ζήρειας…

Η κατασκήνωση Κλημεντίου υποστηρίζεται από το Δήμο Σικυωνίων και πρόκειται για τη μοναδική κρατική κατασκήνωση που λειτουργεί στο νομό μας. Η κατασκηνωτική περίοδος θα διαρκέσει 15 ημέρες, από 12 έως 26 Αυγούστου 2013, ενώ δικαίωμα συμμετοχής σε αυτή είχε αδιακρίτως οποιοδήποτε παιδί, ηλικίας 6-16 ετών. Για τα παιδιά των πολυτέκνων και των τριτέκνων οικογενειών μάλιστα, η συμμετοχή ήταν μηδαμινή.
Στην τελετή του αγιασμού, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Γιώργος Θελερίτης καλωσόρισε παιδιά και τα στελέχη της κατασκήνωσης και τους ευχήθηκε να έχουν μια υπέροχη κατασκηνωτική εμπειρία. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Σικυωνίων, κ. Σπύρος Σταματόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης της π.ε. Κορινθίας, κ. Γιώργος Δέδες, ο Περιφερειακός Σύμβουλος της Περιφέρειας Πελοποννήσου, κ. Άγγελος Παπαγγελόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Σικυωνίων, αλλά και πολλοί κάτοικοι των τοπικών κοινοτήτων Κλημεντίου και Καισαρίου.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog