Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Δέκα συν ένα λόγους όπου τα κολονάκια όπου έβαλαν στην λεωφόρο μόνο προβλήματα δημιουργούν..Του Παύλου Αρχόντη

- Advertisement -

Δέκα συν ένα λόγους όπου τα κολονάκια όπου έβαλαν στην λεωφόρο μόνο προβλήματα δημιουργούν…

1)        Ας πούμε ότι είναι 7 ώρα πρωί είστε στης πηγές με κατεύθυνση την Αθήνα είστε πίσω από το απορριμματοφόρο πόσοι ώρα θα κάνετε να φτάσετε στα φανάρια του ρέματος….???
2)        Ας πούμε ότι είσαστε και πάλι στης πηγές αυτήν την ώρα διάφορα φορτηγάκια κάνουν διανομές γάλα –παγωτά -αναψυκτικά κτλ πόσοι ώρα θα χρειαστεί να διασχίσετε το Λουτράκι μέσω λεωφόρου..
3)        Ας πούμε ότι πάτε Περαχώρα πόσα αυτοκίνητα σταματούν για κάποιο λόγο δεξιά και τι ρέπει να κάνετε…??
4)        Ας πούμε ότι το νοσοκομειακό επιβιβάζει έναν ασθενή από κάποιο σημείο, πόσοι ώρα χρειάζεται να περιμένεις  και πόσο πίσω θα πάει η ουρά…??
5)        Ας πούμε ότι ένα όχημα χάλασε και σταμάτησε τι θα γίνει…??
6)        Ας πούμε ότι περνά ένα πυροσβεστικό ή νοσοκομειακό τι γίνεται..??
7)        Στο spa κάθε δέκα λεπτά σταματούν ταξί κτλ για να αποβιβάσουν πολλές φορές ανθρώπους με κινητικά προβλήματα τι γίνεται περιμένεις και αν ακόμη η κυκλοφορία στο αντίθετο ρεύμα είναι μηδαμινή. .Αρχίζεις να νευριάζει, τα μηχανάκια ίδιος περνούν κτυπούν τα κολονάκια ακολουθούν τα αυτοκίνητα με αποτέλεσμα να έχουμε και ατυχήματα..
( βέβαια το spa έχει πρόβλημα όπου δεν πρόβλεψαν
να κάνουν μια ράμπα εις βάρος του πεζοδρομίου μπροστά στη είσοδο ..!!
 Θα το κάνουν στο μέλλον άλλως πληρώνει…??
8)        Τα κολονάκια μικραίνουν το φάρδος του δρόμου και στριμώχνουν και αγχώνουν τους οδηγούς..
9)        Μια πόρτα να ανοίξει ένα παρκαρισμένο,
 ένας πεζός θέλει να διασχίσει τον δρόμο δεν έχουν την δυνατότητα ανοιχτούν ώστε να αποφύγουν την σύγκρουση..
10)        Και τέλος τόσα μαγαζιά πολυκατοικίες δεν μπορούν να αποβιβάσουν ένα έπιπλο ή μια τηλεόραση, μια μετακόμιση τι γίνεται εκεί περιμένεις…??
11)        Θα μπορούσα να σας έλεγα και άλλα μειονεκτήματα διότι  ζω μέσα στην πόλη και την περπατώ και τα βλέπω και ακούω τα κορναρίσματα τα νεύρα των οδηγών κτλ κτλ …
Ένα δημότης όπου περπατά στην πόλη
  Παύλος Αρχόντης

- Advertisement -

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. και για ολους αυτους τους λογους που αναφερεις κυριε αρχοντη…σου εχει πει καποιος οτι επιτρεπεται η προσπεραση στον κεντρικο δρομο???????????νικος

  2. σωστα αυτα που γραφετε, αλλα να φοναζουμε για κατι νομιμο δεν νομιζω οτι ειναι σωστο, ηθικο και εξυπνο.
    1. να περιμενεις
    2. να περιμενεις
    3. να περιμενεις
    4. γιατι ειχε τροπο να περασει και χωρίς τα κολονάκια
    5.κατεβα και σπωξε για να περασεις
    6.κανεις ακρη ( εφοσον δεν ειναι παρκαρισμενος παρανομα καποιος )
    7.να περιμενεις
    8.μιλαμε για αγχος τωρααα. ( ελεος )
    9.παλι παρανομα παρκαρισμενοσ εεεεεε
    10. αν δεν ειναι παρανομα παρκαρισμενα τα αυτοκινητα παρκαρει το φορτηγο και περνας
    11. τα νευρα των οδηγων ειναι ατομικο φαινομενο.
    Και επειδη θα υπαρχουν κακεντρέχοι , λιγο παιδεια και λιγο υπομονη θα μας εκανε καλο.

  3. Η διπλή διαχωριστική διαγράμμιση εχει συμφωνα με τον Κωδικα Οδικής Κυκλοφορίας μια συγκεκριμένη σημασία. Το ιδιο και κάποιες πινακίδες που απαγορεύουν σταση/σταθμευση και εβρίσκονται επι της Ε. Βενιζέλου και όχι μόνο. Ο κώδικας επιβάλει να μη σταθμεύουν οχήματα σε συγκεκριμένη απόσταση απο τις διασταυρώσεις. Ολα τα άλλα τα οποία αναφέρονται είναι απλές δικαιολογίες που χρησιμοποιούν όσοι κάνουν οτι θέλουν μέσα στην πολη. Για όσους σπεύσουν να τονίσουν οτι δεν υπάρχουν χωροι σταθμευσης στην πόλη θα πρέπει να τους παροτρύνω να επισκεφθουν το χωρο στάθμευσης πάνω απο τη λέσχη αξιωματικών ο οποίος ειναι αδειος. Δεν πιστεύω οτι όλοι οσοι θέλουν να εχουν το οχημα τους μπροστά στην πόρτα τους εχουν πορβλήματα κινητικότητας και δεν μπορουν να περπατήσουν απο το πάρκιγκ ακόμα και μέχρι τη Γκράβα. Δεν θα κάνουν πάνω απο 10 λεπτά.
    Ειναι απλά θέμα νοοτροπίας.

  4. Μας δουλευετε κυριε Παυλο, καλα εκαναν, να βαλουν και αλλα κολονακια, παρκιν υπαρχει στο Λουτρακι (πισω απο τη λεσχη) αλλα ο ελληναρας που να περπατησει βεβαια. Ακουσον ακουσον, χτες βραδυ μεχρι και στα χαλικια ειχαν παρκαρει στο λιμανι.Ελληναρα αθανατε!!!

  5. Τα κολονάκια να τα βάλουν σπίτι τους αυτοί που τα έβαλαν και δεν εννοώ τα παιδία του δήμου αλλά αυτούς που είχαν τη φαεινή ιδέα ….και μια ερώτηση με τη απόφαση μπήκαν ??? πείτε μας ποίοι από το δημοτικό συμβούλιο το ενέκριναν ως σωστό ή μήπως αποφασίζει και διατάζει κάποιος .

  6. Έτσι είναι όταν έχεις μάθει σε μια πόλη να κάνεις ότι γουσταρεις σου κακοφαινεται όταν μπαίνει μια ταξη,με λίγα λόγια είναι θέμα παιδείας & συμφερόντων

  7. Έκανα ένα πείραμα και έβαλα ένα στοίχημα ότι κανένας δεν θα απαντήσει με το όνομα του….!!
    Γιατί κοι δεν τα γράφεται επώνυμα τι φοβάστε την εξουσία..??
    Δημοκρατία έχουμε, τέλος δεν μιλάμε πολιτικά…
    Για το κυκλοφοριακό μιλάμε…!!
    Μην με αφήσετε να πω ότι είσαστε βαλτοί (κάποιοι σας έβαλαν)
    Πέστε τα με το όνομα σας να δω και εγώ με ποιον μιλώ αν ξέρει ποδήλατο –μηχανάκι- αυτοκίνητο να μπω και εγώ στο πνεύμα του…
    Να δω ποιος λέει περίμενε-περίμενε, περί νομιμότητας, περί πειθαρχίας να πάει να παρκάρει στην λέσχη αξιωματικών όταν το πούλμαν τους έφερε στο ξενοδοχείο Μάριον.
    Διπλή γραμμή κτλ κτλ που λέτε..
    Δεν έχετε ακούσει που λένε άλλο η θεωρία και άλλο η πράξη για αυτό ομιλώ κύριοι για την πράξει…
    Εκτός αν τραβήξουμε έναν νόμο πεζόδρομος όλοι η Λεωφόρος εγώ είμαι μέσα..
    Εκτός άμα μιλώ με Άγγλους…??

    Και ο νοών νοείτο
    Π.Αρχόντης

  8. Αν μέσα σε μια ημέρα πέσετε σε όλα αυτά ´εχετε δίκιο να διαμαρτύρεστε, όχι για τα κολονάκια αλλά για την ατυχία που σας χτύπησε…. Πρώτα να μάθουμε να σεβόμαστε την συμβίωση και τον ΚΟΚ και μετά ας βγούν τα κολονάκια, αλήθεια εσείς σταματάτε στις διαβάσεις, ας αρχίσουμε από τα βασικά….

  9. Καλά κάνουνε και παρκάρουνε όπου βρούνε αφού η αστυνομία δεν κάνει τίποτα. Στην 28 Οκτωβρίου που είχε κολονάκια τι έγινε τίποτα, όλοι εκεί παρκάρουνε.

  10. πολυ εξυπνο αυτο με τα κολωνακια !!! τωρα που ερχεται κοσμος και δεν εχει εκεινη η περιοχη και θεσεις παρκινγκ ….η κινηση αυτη ειναι !! αν θελουν να λενε οτι λειτουργει ο δημος ας παει να βγαλει απο ορισμενα μαγαζια και σπιτια τα τελαρα τις πινακιδες και τις καρεκλες και τα 100 παλιομηχανακια απο τους δρομους ! ο καθενας το εχει κανει τσιφλικι του !!!!

  11. 10:15 μ.μ. Δεν εχω ουτε αυτοκινητο μηχανακι ποδηλατο κυκλοφοωρο με πεζο 2 10:19 μ.μ. εσυ τον σεβεσαι τον κοκ 10:09 μ.μ. συμφωνο απολυτα μαζι σου

  12. Καλα κανουν να βαλουν και αλλα! το μποτιλιαρισμα στη πολη μονο κακο μας κανει…..και με κλωνακια και χωρις. Θες κυριε να πας περαχωρα πηγαινε απο τον περιφερειακο θες κυριε να κανεις μια μετακομιση καντη τα χαραματα και οχι σε ωρες αιχμης που ειναι ανοιχτες οι τραπεζες ή τα καταστηματα…..ήρθε ο αλλος με το βυτιοφόρο στο βενζιναδικο της bp απέναντι απο τη αγροτικη τραπεζα να γεμισει τη δεξαμενη στις μια το μεσημερι και εγινε ο χαμως …..τόσο παρκινγκ στη λεσχη αξιοματικών απο πάνω είναι άδειο. Αν ομως γινει ο ο σταθμος του προαστιακου ισως ειναι καλύτερα για τον επισκεπτη τον αθηναίο που δεν θα ερθει με το αμάξι……στη τελικη το θέαμα με το μποτιλιάρισμα δεν ειναι ωραίο δεν αρμόζει σε μια τουριστική λουτρόπολη που εχει ενα απο τα καλυτερα καζινο στη ευρωπη……κωστας

  13. πρωτα λυνουμε το θεμα parking οπως στην κορινθο με τη επιχωματωση στην πλευρα του αγιου νικολα και στο τελοσ βαζουμε κολωνακια.τωρα δεν μπορει να σταθμευσει κανεις σταματανε στη μεση του δρομου με αλαρμ και δεν μπορεις να προσπερασεις γιατι εχει κολωνακι.

  14. πεθαινω στα γελια με ολα αυτα!!!καμμια παιδεια ΠΟΥΘΕΝΑ κ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ?ολοι σ αυτην την ολη μαζευτηκαν¨ΗΜΑΡΤΟΝ΄΄200 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΕΙΜΑΣΤΕ Κ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ

  15. Έχεις νοικιάσει κάνα μαγαζί εκεί που είναι τα κολονάκια και σου χάλασε η ζύμη??.
    Όλο το χρόνο σε όλο τον δρόμο για να φτιάξουμε συνείδηση Παύλο Αρχόντη, και τουριστική νοοτροπία.

  16. @PARALIA1978 Πρωτον να βγεις σπρωξεις εσυ οχι εγω δευτερον αν πεταχτει κατι ΔΕΝ μπορεις να κανεις ελιγμο για να το αποφυγεις ειναι μειονεκτημα και ναι ενας οδηγος μπορει να αγχωνεται αν βρισκεται σε στενο δρομο οποτε μην ειρωνευεσαι.Οσο αφορα τα κολωνακια,τωρα αφηνουν το αυτοκινητο μισο στο πεζοδρομιο μισο στην ασφαλτο(εξω απο το σπα το εχω δει) ενοχλώντας πεζους και οδηγους.Αφου λοιπον αποφασισαν να κανουν το συγκεκριμενο εργο ας το υποστηριξουν και να στειλουν την δημοτικη αστυνομια ή την τροχαια να παρει τις πινακιδες απο οσους παρκαρουν παρανομα να μαθουν οδηγικη συμπεριφορα με το ζορι.Δεν λεω σωστη η σκεψη για τα κολωνακια αλλα επρεπε να ειχε γινει καλυτερη μελετη γιατι δημιουργουνται προβληματα

  17. @Ανώνυμος
    Στο Λουτράκι δε χρειάζεται να επιχωματώσουμε. Εχει αγοράσει πανάκριβα ο Δημος και εγινε πάρκιγκ το οποίο είναι άδειο (πισω απο τη Λέσχη). Πιθανόν να μην το ξέρεις ….

  18. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΔΙΟΤΙ

    ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟ

    ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ!!!!!!

    ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΜΕ ΠΙΕΣΗ itssssssss !!!!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog