Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΤΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ…Του Παύλου Αρχόντη

- Advertisement -

Τα κολωνάκια στην Λεωφόρο μια μεγάλη εξυπνάδα μέσα στον δεκαπενταύγουστο…

Θα ήθελα να μου γράψουν επώνυμα ποιοι το σκέφτηκαν και ποιοι το εφάρμοσαν..

Για να τους απαντήσω επώνυμα ..

Για το αστείο τους που έκαναν…

Εδώ προσπαθούμε να τα κάνουμε εύκολα για τους ανθρώπους και άλλοι τα δυσκολεύουν…!!

Εδώ κε Λογοθέτη σκοντάφτουν καθημερινά στης πλάκες της παραλίας και της λεωφόρου και εσείς κάνετε πειράματα με το κυκλοφοριακό μέσα στον Αύγουστο……??

Ένας δημότης

Παύλος Αρχόντης

- Advertisement -

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ναι ρε φιλε … αλλα κι αυτο το χαλι στο τριγωνο που παρκαραν οπου εβρισκαν και γινοταν χαμος γιατι δεν περνουσε αυτ/νητο ηταν ωραιο?

    τελικα επειδη ειμαστε αουγκαντοι σαν οδηγοι και παρακαρουμε οπου μας καπνισει . τουλαχιστον με τα κολονακια μπαινει μια ταξη.

    ενας κορινθιος.

    ΥΓ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΑΛΕΙ ΚΟΛΟΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΞΗΛΩΣΑΝ ΟΛΑ ΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ 100 ΕΛΙΓΜΟΥΣ.

    ΥΓ2. ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΩΣΤΑ .
    ΜΗ ΤΑ ΙΣΩΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΜΑΣ .

  2. δεν πειραζει κ. αρχοντη θα σας περασει!!μπροστα στην αναρχια του κεντρικου δρομου,καλα εκαναν και τα εβαλαν,για να παει καθε κατεργαρης,ασυνειδητος οδηγος στη θεση του..προχωρα δημαρχε και στη πεζοδρομηση του κεντρικου να μπει ταξη πλεον.λιγοι ειναι αυτοι που σκουζουν ολοι οι αλλοι σας ευγνωμονουν!!

  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ Η ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ…..Η ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΓΙΑ ΠΕΡΑΧΩΡΕΣ ΣΧΟΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΔΩΜΑΤΙΟ ΓΙΑΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ Η ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΤΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΥΣΤΟΛΕΣ ΚΟΡΝΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ.

  4. Μια χαρα απόφαση. Λάθος νομίζω το timing.
    Θα μπορούσε να γίνει νωρίτερα και όλοι να ηταν προετοιμασμένοι.
    Η ανικανότητα τόσων Δημοτικων συμβουλίων τα τελευταία 20-25 χρόνια να δουν λίγο πιο μπροστά από την εποχή τους και να δημιουργήσουν χωρους στάθμευσης έχει γράψει ιστορία στην πόλη.
    Ούτε όραμα υπήρξε σε αυτό το θέμα, ούτε τόλμη.

  5. κυριε Παύλο Αρχόντη σε μαντρί ζείτε ή σε κανένα βουνό ? έχετε πάει πέρα απο το λουτράκι να δείτε πως ζουν οι πολιτισμένοι άνθρωποι τους έτους 2013 ?

  6. ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ 8 43 ΑΝΤΕ ΚΑΝΕ ΚΑΝΑ ΜΠΑΝΙΟ .ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΣ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ
    ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΠΑΡΤΑΚΙΑ!!!!!

    Α.ΔΟΣΧΟΡΗΣ.

  7. O DEDES EXEI PSIXOSH ME TA KOLONAKIA. PROTA EKLHSE PARANOMA TOUS PEZODROMOUS, TORA DHMIOURGH KYKLOFORIAKO KOMFOUZIO STO LOUTRAKI FOUL SEZON !!OPOIOS APO TOUS PARAPANO GRAFODES AMFIVALH-!!!-,MIA APLH VOLTA ARKH. STON MONO PEZODROMO POU DEN EVALE KOLONAKIA O KOUTOPONHROS HTAN TOU DHMARXEIOU!!!

  8. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΑΡΓΟΠΟΡΗΜΕΝΑ! ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ. ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΚΟ!!!

  9. Από την στιγμη που ο καθένας παρκαρει όπου βολεύεται και η αστυνομία δεν μπορεί να ελέγξει την κατασταση ορθως τοποθετήθηκαν .Καποια στιγμη ας καταλάβουν όλοι ότι η κεντρική λεωφόρος δεν ειναι parking. Στην Λάρισα κολωνάκια υπάρχουν απο το 2004!

  10. KATE στη Λαρισα ομως η Κεντρικη Λεοφωρος ειναι μεγαλυτερη απο του Λουτρακιου 1:40 π.μ. αμα ο αλλος εχει ηλικιωμενα ατομα πως να περπατησουν αυτα και εσεις που λετε καλα εκανε με τα κολονακια ειστε του Λογοθετη το καταλαβαμε

  11. ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ !!!!!!!
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΘΙΚΟΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ

    ΧΟΥ-ΧΟΥ ΧΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog