Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο δήμος Κορινθίων για ψευδή δημοσιεύματα ιστοσελίδας

- Advertisement -

Η δημοτική αρχή εδώ και χρόνια, έχει αποδείξει με την πολιτική της, ότι δεν φοβάται και δεν επιδιώκει κανένα είδους συμβιβασμό με την λασπολογία. Οι προσπάθειες αμαύρωσης του έργου της δημοτικής αρχής, καθώς και των στελεχών της από συγκεκριμένη μερίδα μέσων ενημέρωσης θα πέσουν για ακόμα μια φορά στο κενό…

Τα μυθεύματα και η παραπληροφόρηση, εξυπηρετούν σκοπιμότητες που δεν αγγίζουν με κανέναν τρόπο και κανένα μέσο, την σημερινή διοίκηση του Δήμου Κορινθίων.
Συγκεκριμένα επί του δημοσιεύματος που έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική εφημερίδα sfedona.gr, στην οποία γίνεται αναφορά για χάος στην υπηρεσία της Πολεοδομίας από παρανομίες, διαπλοκή και διαφθορά, τυγχάνει (το δημοσίευμα) επιεικά ανήθικο, απαράδεκτο, κακόπιστο, κακόβουλο, ψευδές, συκοφαντικό και υποβολιμαίο. Όσα αναφέρονται σε αυτό το δημοσίευμα δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και την αλήθεια, την οποία αλήθεια ποτέ δεν σεβάστηκε η συγκεκριμένη ηλεκτρονική εφημερίδα σε ότι έχει σχέση με την δημοτική αρχή και την κριτική που ασκεί επ’ αυτής.
Η υπηρεσία ενεργώντας μέσα στα πλαίσια του νόμου, ανακάλεσε τις οικοδομικές άδειες και σχετικές αναθεωρήσεις αυτών ύστερα από επανέλεγχο του σχετικού φακέλου. Όλα τα στοιχεία της συγκεκριμένης υποθέσεως είναι στην διάθεση οποιουδήποτε Αρμοδίου Φορέα ή οποιουδήποτε Πολίτη που έχει έννομο συμφέρον.
Σημειωτέον ότι οι ανακληθείσες από την παρούσα δημοτική αρχή οικοδομικές άδειες είχαν εκδοθεί το 2005 και το 2008 ενώ είχαν  αναθεωρηθεί δυο φορές το 2006 και 2007 από την αρμόδια υπηρεσία της τότε Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ν. Κορινθίας, τώρα δε μετά τον επανέλεγχο που διενεργήθηκε και αφού διαπιστώθηκαν θέματα νομιμότητας, ανακλήθηκε η ισχύς τους με τις εντεύθεν συνέπειες.

Ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας
Μιχαήλ Χατζής

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog