Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Σοβαρά τραυματισμένος ο λαθρομετανάστης που έπεσε στο Στρατόπεδο Κορίνθου

- Advertisement -

Δυστυχώς υλοποίησε τις απειλές του ο Λαθρομετανάστης και πραγματοποίησε βουτιά στο κενό από το 2ο όροφο κτιρίου στο στρατοπέδου Κορίνθου…

Αυτή τη στιγμή οι γιατροί έχουν διαπιστώσει ότι η κατάστασή του είναι κρίσιμη και διακομίζεται σοβαρά τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο. Κορίνθου

Αιτία για την πράξη του αυτή στάθηκε η αύξηση της κράτησης των λαθρομεταναστών στο στρατόπεδο από τους 12 στους 18 μήνες.

novel918.gr

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σου λεει ο Π…στης αμα πεσω και σπασω κανενα δαχτυλο, μετα θα δεν θα με διωξουνε με τιποτα απο δω. Θα μου κανει και τα χαρτια παραμονης ο Δενδιας, οπως στους αλλους στην Μανωλαδα. Σας μαθαμε πια Κ…θικια.

    Δεν μαζευεστε και ολοι οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ να πατε να του γλυψετε τον κ@λ@ για να του απαλυνετε τον πονο, εκει στο Νοσοκομειο που τον νοσηλευουν με τα ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ως Φορολογουμενου (35000 μου πηρε φετος η Εφορια και 60000 απο τη Συζυγο μου – οι Αναρχο-Κομμουνιστες και οι Αλλοδαποι φιλοι τους που δεν εχουν δωσει μια, να βγαλουν τον Σκασμο!)

    ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ

  2. ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ για να σας πηρε τοσα πολλα η ΕΦΟΡΙΑ σημαινει οτι ειστε ΠΛΟΥΣΙΟΙ εχετε μεγαλο εισοδημα και πολλα ακινητα οποτε ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ !!!! και του χρονου ευχομαι να σας τα παρει διπλα!

  3. ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ για να σας πηρε τοσα πολλα η ΕΦΟΡΙΑ σημαινει οτι ειστε ΠΛΟΥΣΙΟΙ εχετε μεγαλο εισοδημα και πολλα ακινητα οποτε ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ !!!! και του χρονου ευχομαι να σας τα παρει διπλα!

  4. Ναι ρε φίλε 9:27, μιλάμε για πολύ χρήμα, και με μεγάλη ευχαρίστηση πληρώνω τους υψηλούς φόρους για την ΠΑΤΡΙΔΑ μου, οχι για τους ΛΕΧΡΙΤΕΣ τους ΛΑΘΡΟ.

    ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog