Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Κόρινθος:Ήττα (0-3) από Τράχωνες με σημάδια κούρασης

- Advertisement -

Την ήττα με 0-3 γνώρισε η Κόρινθος από τους Τράχωνες, σε φιλική αναμέτρηση το απόγευμα του Σαββάτου (24/8), στο γήπεδο του Συνοικισμού…

H Μπάρτσα δεν είχε την απαραίτητη φρεσκάδα και τα σημάδια κούρασης ήταν εμφανή, ενώ πλήρωσε κάποια λάθη στην άμυνα της. Αποτέλεσμα ήταν η μέτρια εμφάνιση και η ήττα με 0-3 από τους Τράχωνες, που έδειξε πιο έτοιμη ομάδα, κάτι φυσιολογικό, καθώς έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους πολύ νωρίτερα.

Όπως ήταν φυσιολογική για την Κόρινθο η κούραση, καθώς είχαν προηγηθεί 8 μέρες με σκληρές διπλές προπονήσεις. Ο Δημήτρης Μαγκαφίνης χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του και έβγαλε ορισμένα συμπεράσματα. Πέρα από την κούραση, είναι εμφανές πως η ομάδα χρειάζεται ακόμη δουλειά και χρόνο για να δέσει και να βγάλει αυτοματισμούς στο παιχνίδι της.

Οι Τράχωνες προηγήθηκαν στο 25′ με τον Νικολάου, με την Κόρινθος να έχει ένα καλό διάστημα στο ξεκίνημα της επανάληψης, οπότε και απείλησε σε 2-3 περιπτώσεις. Ο Καφαντάρης είχε μια μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, όμως, στη κόντρα έγινε το 0-2 από τον Σαμπαλίδη (70′), για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Κάιδος (78′).

Πλέον, η Κόρινθος θα δώσει δύο φιλικά με Κύψελο και Παννεμεατικό, σαφώς πιο βατούς αντιπάλους. Έως τις έναρξη του πρωταθλήματος (22/9) απομένει σχεδόν ένας μήνας, διάστημα το οποίο, κρίνεται αρκετό ώστε, η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη στην πρεμιέρα.

*apospi24

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog