Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Μπάνος και Σεραφείμ στον Ολυμπιακό Λουτρακίου

- Advertisement -

Μετά την αποχώρηση του Σπύρου Κόντη, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Λουτρακίου, έπρεπε να βρουν τον αντικαταστάτη του και έτσι οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν μάλιστα στην απόκτηση δύο τερματοφυλάκων…

Ο Δήμος Μπάνος, μετά από χρόνια άφησε τον Πανσολυγειακό, όπου πέρσι και λόγω τραυματισμού δεν μπόρεσε να βοηθήσει όσο θα ήθελε (13 συμ.) και θα συναντήσει και πάλι τον προπονητή στους «πράσινους» Τάσο Πέρρα, ο οποίος σίγουρα ήταν ένας από τους βασικούς λόγους ώστε να πει το «ναι» στην ομάδα του Λουτρακίου.

Εκτός του Μπάνου, αποκτήθηκε και ο Βασίλης Σεραφείμ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Εθνικό Ξυλοκέριζας (21 συμ.), του οποίου και ήταν ο κορυφαίος παίκτης την περασμένη αγωνιστική περίοδο, δίνοντας πολλούς βαθμούς.

Έτσι πλέον ο Τάσος Πέρρας, μπορεί να υπολογίζει στους Μπάνο, Σεραφείμ, αλλά και στους Μπόζνο, Καλογερή, οι οποίοι όταν τους ζητηθεί, θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Τέλος, μετά το θετικό δείγμα κόντρα στον Πανσολυγειακό, ακολουθεί την ερχόμενη Τετάρτη το 2ο φιλικό για τους «ερυθρόλευκους» απέναντι στον Ηρακλή Λεχαίου, όπου ο τεχνικός του συλλόγου, θα δοκιμάσει και πάλι αρκετά πράγματα.  

*apopsi24.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog