Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Χωρίς ράλλυ Ακρόπολις το 2014; Δεν υπάρχει στο καλεντάρι του WRC!

- Advertisement -

Θα περιλαμβάνεται ή όχι το ράλλυ Ακρόπολις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2014; Η Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτου λέει πως δεν έχει λάβει ακόμη οριστικές αποφάσεις. Έχει όμως στα χέρια της ένα πρώτο ημερολόγιο για το 2014 χωρίς τον εθνικό μας αγώνα…

Χωρίς το Ράλλυ Ακρόπολις (το 60ο) κατατέθηκε το πρώτο ημερολόγιο του WRC στη Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου για την επόμενη χρονιά. Πάντως η FIA μέσω του rally director Jamo Mahonen λέει πως δεν έχει ληφθεί καμία οριστική απόφαση για το νέο αγωνιστικό ημερολόγιο.

«Οι Έλληνες διοργανωτές έχουν εργαστεί σκληρά για να συγκεντρώσουν υποστήριξη για αυτό που υπόσχονται πως θα είναι ένας πολύ καλός αγώνας την επόμενη σεζόν» δήλωσε ο Φινλανδός και πρόσθεσε: «Όλοι γνωρίζουμε για την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα και απλά παρουσιάζουμε προτάσεις. Καμία απόφαση δεν έχει ληφθεί. Έχουμε το πρώτο ημερολόγιο τώρα και είμαστε στο στάδιο της διαμόρφωσης του. Ότι και να γίνει σας θυμίζουμε ότι αυτό είναι μια μεταβατική περίοδος, δεν ψάχνουμε για ριζικές αλλαγές».

Πάντως όσες διοργανώσεις είναι στο πρώτο πρόγραμμα του 2014 έχουν υπογράψει ήδη τη συμφωνία με τον promoter.

Στη… σειρά για μία θέση στο WRC περιμένουν η Πολωνία, η Ρωσία η Κίνα η Αφρική και η Βραζιλία, ενώ πολλές ευρωπαϊκές διοργανώσεις διαμαρτύρονται για την αύξηση στο παράβολο συμμετοχής της διοργάνωσης (σχεδόν διπλάσιο). Στις διαμαρτυρίες πρωτοστατεί η Σουηδία η οποία μάλιστα απειλεί να μην συμμετάσχει στο θεσμό του 2014.

*koolnews

- Advertisement -

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με τέτοιους διοργανωτές καλά μας κάνουν.Αφού τόσο οι δημοτικές αρχές όσο και η ιδιωτική πρωτοβουλία ήταν για γέλια…Στρατηγική προώθησης και προβολής απλά ήταν λέξεις άγνωστες.Τουλάχιστον πηγαίντε να δείτε πως οργανώνουν ένα ράλλυ στο εξωτερικό και πάρτε καμιά ιδέα…Μόνο αν το χάσουμε θα καταλάβουμε τη σημαντικότητά του στο τόπο μας και τι οφέλη είχαμε απο αυτό.

  2. ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤΟ ΑΛΩΝΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΡΑΛΛΥ!!! ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟΙ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ!!! ΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΙΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΡΑΛΛΥ ΝΑ ΤΗ ΣΒΗΣΟΥΝ, ΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ ?????

  3. Κατεστραμένους δρόμους και περίπου 5 εκατομύρια ευρώ σε δήμο, επιχειρήσεις και γενικά έσοδα στην ευρύτερη περιοχή του Λουτρακίου. Συν τη παγκόσμια προβολή του τόπου μας δημιουργώντας δυνητικούς επισκέπτες για τουρισμό και όχι μόνο….Όντως…δε το χρειαζόμαστε μωρε…τι να το κάνουμε…Ας το δώσουμε κάπου αλλόυ που θα το εκτιμήσουν περισσότερο…Στη τελική αν υπάρχουν (χωματο)δρομοι που καταστράφηκαν να παει ο δημος να τους στρώσει κάπως.

  4. 07.40 , 03.16 και 05.32 απο τα γραφόμενα σας φαίνεται πόσο άσχετοι είστε με το αντικείμενο και καλό είναι να ρωτάτε να μαθαίνετε πριν γράψετε.

  5. να ελεγαν οτι δεν θα γινει στο λουτρακι ενταξει το καταλαβαινω να τα βαλετε με τον δημο, εδω λενε οτι μαλλον δεν θα ερθει στην ελλαδα! ποσο τραχαναδες εισαστε?

  6. Για πες μας εσυ φίλε μου 6.02,που είσαι σχετικός με το θέμα πόσο καλά οργανωμένο ήταν το ράλλυ;Γιατι χωρίς επιχειρηματολογία φαίνεται οτι είσαι μόνο φελός. Θεωρείς οργάνωση παγκοσμίου επιπέδου αυτό το πράγμα;Περίπτερο του δημου που ήταν σε άκυρο σημείο σαν παράγκα και το μόνο που έκανε ήταν να προωθεί το spa λόγω του γνωστού θέματος;Ελληνικές επιγραφές πανό του δήμου σε παγκόσμιο γεγονός; Απολύτως μηδεν events,που σε αυτό το τομέα έπρεπε να είχαμε κάνει άπειρα πράγματα και απολήτως μηδεν ενημέρωση του κόσμου για το ράλλυ τόσο στη τοποθεσία των ειδικών όσο και την κατάταξη.Πάλι καλά που ήταν οι εργοστασιακές ξένες ομάδες να μας θυμίζει οτιείμαστε σε ράλλυ. Catering από Κόρινθο…Δηλαδή κανένας Λουτρακιώτης δε μπορούσε να ανάλαβει.Ασε τις τιμές και τις 0 αποδείξεις.Μια τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα και στιγμιοτυπα που προβάλλονται σε video wall δε μπορούσαν να βάλουν;Μπορώ να συνεχίσω να γράφω πολλά ακόμα αλλά οκ…Εσυ τα ξέρεις καλύτερα.

  7. 3.38….Μαλλον εχεις δικιο…Για αυτο και το αφηνω σε εσενα και στους υπολοιπους της διοργάνωσης (γιατι προφανως εκεί ανήκεις) να κάνετε τα δικά σας…Γιατι το μονο που λες οτι δε γνωριζω και οτι δε ξέρω…Χωρις επιχειρηματα και χωρίς ουσια…Οτι ακριβώς έγινε και στο ράλλυ…Να σαι καλά…Καλη καρδια

  8. 12:08 αποδεικνύεται για ακόμα μια φορά οτι όποιος δεν κάνει έργο έχει πολλές δικαιολογίες (ή φορά παρωπίδες). Εχεις απόλυτο δίκιο σε οσα εγραψες που αφορούν την ουσία της αξιοποίησης του αγωνα. Ποσο καλη καρδιά να εχει κανείς οταν βλέπει την ανικανότητα ακόμα και να αντιληφθούν την αξία και τη διάσταση που έχει αυτή η διοργάνωση???
    Τα λοιπά που αναφέρεις οτι θα μπορούσαν να είχαν γίνει δυστυχώς είναι τα απόλυτα ελάχιστα. Αν είχε εκπονηθεί κάποιο σχέδιο αξιοποίησης και προώθησης της πόλης μέσα απο την εκδήλωση αυτή θα έπρεπε να ειχε μέγεθος τόμου. Αλλα οταν δεν υπάρχει γενικό σχέδιο προώθησης της πόλης…. τι ψάχνουμε……

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog