Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Λουτράκι:Συνέντευξη του Κ. Λογοθέτη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ

- Advertisement -

Συνέντευξη στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ και τον δημοσιογράφο κ. Α. Πρωτοσάλτε έδωσε σήμερα ο Δήμαρχος Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων Κ. Λογοθέτης…
Θέμα που μονοπώλησε την συνέντευξη ήταν η πόλη των Αγ. Θεοδώρων. Σχολιάζουν τηλεφωνικά για το NOVEL RADIO ο Γιώργος Παπαγεωργίου και ο Πρόεδρος Εξωραιστικών Συλλόγων Αγ. Θεοδώρων κ. Θ. Βαφιάς.

Ζητάμε προκαταβολικά συγνώμη γιατί λόγω τεχνικού προβλήματος από την συνέντευξης του Δημάρχου λείπουν κάποια λεπτά της αρχής.

http://novel918.gr/

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ!!!ΚΑΙ ΠΟΥ?ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΙΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΝ Κ. ΓΡΗΓΟΡΑΚΟ!!!ΟΙ 2 ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΡΕΣ ΑΛΛΗΛΟΣΥΝΕΝΤΕΥΞΙΑΖΟΝΤΑΙ!!!!!ΤΣΟΥΠ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΑΡΑΣ Ο ΒΑΦΕΙΑΣ!!!!!ΟΙ ΣΩΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ!!ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ..

  2. ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΦΙΛΕ 5.30….ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ…Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΒΑΦΕΙΑΣ ΠΟΙΟ ΦΡΟΥΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΙΝΑΙ….ΣΙΓΟΥΡΑ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ….ΡΕ ΕΣΕΙΣ….ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΨΕΜΜΑΤΑ….ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ….ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΚΟΜΑ…..ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΤΟΥ….

  3. ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΦΑΤΣΑ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΑΦΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΟΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ.
    Κ. Σ.

  4. Καταλάβατε τι είπε ο κύριος Λογοθέτης; Εκτός θέματος
    όπως πάντα, δεν τον εκπαιδεύει πως να μιλάει η σύζυγός του.
    Δασκάλα δεν είναι;

  5. Μας έχετε εξευτελίσει εδώ στους Αγίους.
    δεν ντρέπεστε καθόλου βιομηχανική πόλη εμείς;κάθε πόλη στο εξωτερικό έχει και βιομηχανίες. Αυτό την κάνει βιομηχανική; μα τι λέτε κ Δήμαρχε?
    τα σπίτια μας τα πληρώσαμε πια και δεν είναι αυθαίρετα πλέον.
    τι λες βρε Δήμαρχε;
    που ζεις;
    όσο για τον Παπαγεωργίου έχει δίκιο σ αυτά που λέει.
    Συμφωνώ απόλυτα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog