Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Οριστικά στον Τσιχριτζή η προεδρία της ΕΠΣ Κορινθίας

- Advertisement -

Έστω και με καθυστέρηση, το μεσημέρι της Τετάρτης έγινε γνωστή η απόφαση του Πρωτοδικείου Κορίνθου, για τις εκλογές της ΕΠΣ Κορινθίας…

Το δικαστήριο απέρριψε την ένσταση που είχε υποβάλει η παράταξη του Παναγιώτη Λαμπρινού κατά του κύρους της πρώτης εκλογικής μάχης. Έτσι, στην προεδρία της ΕΠΣΚ θα βρεθεί ο Μιχάλης Τσιχριτζής, νικητής της 2ης εκλογικής αναμέτρησης, ο οποίος ανανέωσε και τυπικά τη θητεία του για την επόμενη τετραετία.

Πλέον, η ΕΠΣ Κορινθίας μπορεί και πάλι να λειτουργήσει και άμεσα, θα γίνουν γνωστές οι προκηρύξεις των νέων πρωταθλημάτων, καθώς και του Κυπέλλου.

http://korinthiasports.gr/
- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είδηση για Loutrakiblog:ο Κυριάκος Θωμαίδης της Δίκης έχει ήδη γνώση το τι έγινε πέρσι και πρόπερσι στα πρωταθλήματα και φέτος θα έχει τα μάτια του και τα αυτιά του ανοικτά στην Κορινθία με δικό του άνθρωπο που θα παρακολουθεί τα πάντα!Ας ελπίσουμε να μην γίνουμε πανελλήνιο θέμα.

  2. οτι δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια….ολοι εσεις οι τιμιοι του ποδοσφαιρου εχετε δωσει αραγε ποτε ενα ευρω για το τοπικο ποδοσφαιρο?εχετε κοψει κανα εισητηριο των 5 ευρω η παντα κρινετε τους "κουτους"παραγοντες που πληρωνουν? ρε ουστ…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog