Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Πνιγμός 84χρονης στο Λουτράκι

- Advertisement -

Χωρίς τις αισθήσεις της, ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, από τη θαλάσσια περιοχή «ΛΟΥΤΡΑΚΙ» Κορινθίας, 84χρονη…

Η ανωτέρω διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της,  ενώ παραγγέλθηκε η  διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Κορίνθου

- Advertisement -

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άμα είναι η ώρα σου δεν σε σώζει τίποτα. Ούτε οι ναυαγοσωστες του bay..
    Αυτο λέγω και εγώ..άνθρωπος πέθανε. Τι ψάχνεις τώρα εάν έχει ναυαγοσωστες ή όχι;
    Καλό παράδεισο στην Κύρια.
    Τον δικό μου χαρακτηρισμό για εσένα 6:16 μπορείς να τον δεις στον καθρέπτη σου.
    Κοίτα λίγο.

  2. Ποπο, αμέσως να αποδοθουν ευθυνες! Να παρουμε κεφαλια αμεσως! Καθιστε να γινει η νεκροψια να δειτε την πραγματική αιτια, πριν κατηγορησετε τον κοσμο!
    Υπατία

  3. 11:20 Τι ακριβώς εννοείς? Ειναι παρα πολύ σοβαρή η "καταγγελία" σου. Θα μπορούσες να μας ενημερώσεις τι είδες να εκαναν ή να μην εκαναν οι ναυαγοσώστες?

  4. εχει δικιο ο 11.20 ειναι ανεπιτρεπτο να γινονται αυτα με ναυαγωσωστες, ποιος ο λογος υπαρξης τους ? αν γινοταν σε δικο μου ανθρωπο θα ειχαν πεσει πολλα κεφαλια

  5. Και διπλα της να ήταν ναυαγοσώστης δεν ξέρετε αν θα μπορουσε να ειχε σωθεί!!!! Προφανως υπάρχει αγνοια σε οτι αφορά το έργο των ναυαγοσωστών.

  6. Πραγματικά…χωρίς να ξέρουμε υπο ποιες συνθήκες έγινε ξεκινησαν οι κατηγορίες…Σεπτεμβρη μήνα, 84χρονών πήγε χωρίς συνοδεία προφανως να κάνει μπάνιο…ΟΚ παιδια διώξτε τους ναυαγοσώστες και προσλάβετε μέντιουμ να το προλαβαίνει απο πριν γίνει το κακό καθώς και το σουπερμαν για να τα βλέπει όλα ακόμα και εκεί που δεν υπάρχουν ναυαγοσώστες…

  7. Ελπίζω τα κολονάκια στην δημαρχία και όπου αλλού έχουν μπει να μην εμπόδισαν τα ασθενοφόρα να κινηθούν!!!
    Ρε δημαρχάρα μας το πρόβλημα στο δημαρχείο το έλυσες με τα αυτοκίνητα αλλά για φρόντισε να το λύσεις και γύρο από το Αχίλλειο και στο παραλικό πάρκο που έγινε φέτος της πόπης!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog