Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Mε επιτυχία το ταξίδι του 39ου φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή

- Advertisement -

Με επιτυχία πέρασε και από την Κόρινθο το ταξίδι του 39ου φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή, χθες Κυριακή 8/9/2013….
Πιο μαζικό και πιο δυναμικό από άλλες χρονιές με τη συμμετοχή κόσμου από άκρη σε άκρη του νομού Κορινθίας. Η Νομαρχιακή οργάνωση είχε την ευκαιρία να έρθει πιο κοντά με τη νεολαία, τους μαθητές και τους εργαζόμενους της περιοχής και να αναπτύξει την πολιτική- πολιτιστική πρόταση της. Την κεντρική ομιλία έκανε ο Δημήτρης Τζαβάρας γραμματέας της επιτροπής περιοχής Πελοποννήσου και μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ όπου ανάμεσα στα άλλα επισήμανε τη σημασία της οργανωμένης λαικής πάλης ενάντια στα βάρβαρα καπιταλιστικά μέτρα,την άμεση απάντηση που πρέπει να δώσει ο λαός στην ιμπεριαλιστική επέμβαση που ετοιμάζονται να πραγματοποιήσουν στη Συρία και τη σημασία της αντίστασης συνολικά λαού και νεολαίας στο νέο σχολείο “έκτρωμα” που θέλουν να δημιουργήσουν, καθώς και την πρόταση πάλης του ΚΚΕ.

Το Φεστιβάλ ανέδειξε πολύμορφα το σύνθημα «Άλλαξε τον κόσμο, το ‘χει ανάγκη» βασισμένο στην εθελοντική δουλειά και προσφορά των μελών και των φίλων της ΚΝΕ. Έδωσε βήμα στην καλλιτεχνική δημιουργία, εκείνη που καλλιεργεί την αγωνιστικότητα και την αντοχή στις δυσκολίες της ταξικής πάλης. Ερασιτεχνικά συγκροτήματα της περιοχής έδωσαν το παρόν παρουσιάζοντας την δημιουργία τους ενώ την κεντρική συναυλία έκανε ο Βασίλης Λέκκας με τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και άλλες δημιουργίες. Ο κόσμος αγκάλιασε την εκδήλωση, πέρασε από το βιβλιοπωλείο της Σύγχρονης Εποχής, καθώς επίσης διασκέδασε με το καλλιτεχνικό πρόγραμμα και έδωσε αγωνιστικό παρόν στους ταξικούς αγώνες του αύριο.

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΟΜΑΤΩΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΙΣΣΟΡΟΠΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ .

    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΥΡΙΖΑ – ΧΑ .

    ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ ΑΛΛΙΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΣΥ ΚΟΙΜΑΣΕ .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog