Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Δεν ασχολούμαστε με πληρωμένες πένες της Κορινθίας..

- Advertisement -

Προφανώς η πληρωμένη πένα από μεγάλη επιχείρηση του νομού έχει ξεφύγει τελείως…

Πέρσι όπως θυμούνται οι περισσότεροι αναγνώστες, του αφιερώσαμε δυο-τρεις αναρτήσεις και του στείλαμε αρκετές χιλιάδες επισκέψεις γιατί ως γνωστόν δεν τον διαβάζει και πολύ κόσμος άσχετα με το τι παραμύθι πουλάει στον περίγυρό του.

Η πληρωμένη πένα φυσικά όχι μόνο δεν απάντησε στις ερωτήσεις μας γιατί καταρχήν, και πόσα παίρνει αλλά έκανε την πάπια,συμπεριφορά που την συνηθίζουν οι πληρωμένες πένες ανά την επικράτεια.

Έρχεται τώρα λοιπόν η πληρωμένη πένα για να σπιλώσει ανθρώπους(πολιτικούς και ιδιώτες) και επιχειρήσεις της πόλης του Λουτρακίου και στο παραλήρημα του που είναι γεμάτο ψέμματα και ασυναρτησίες έχει κοινώς μπερδέψει την πούτσ@ με την βούρτσα.

ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΕΣ;

ΠΟΣΟ ΚΟΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΜΙΑΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΗΣ ΠΕΝΑΣ;

Δυστυχώς για τον ίδιο και τις επισκέψεις που ελπίζει να πάρει από μας δεν θα υπάρξει απάντηση σε όσα ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ να γράψει και ο νοών νοείτω..

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΙΦΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΙΩΝΗ ΚΑΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΑΣΕ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ.

  2. Μιλαει για διαπλοκη ο πλεον τροφιμος μεγαλης επιχειρησης του νομου!!!Ο μεγαλυτερος γλυτσας των αφεντικων της!!θα μας πει καποτε ποσα τσιμπαει μηνιαιως απο την εκει επιχειρηση και τι υπηρεσιες προσφερει??

  3. Ο σοφός λαός λέει δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι.Αυτά για όσους συμπολίτες μου συναναστρέφονται με τον γλύφτη τον χοντρό που φαρμακώνει τζάμπα πέρα.

  4. POIOS EINAI O K. SYMVOYLOS TOY GIWNH POU TON PLHRWNAME 4 XRONIA?ALLWSTE KAI O K. GIWNHS EXEI PARADOSH STO NA SYNANASTREFETE ME <> POY PROEKLOGIKA TON XESKIZAN POLITIKA….PROSFATO PARADEIGMA H PRO LIGWN MHNWN SYNAXIS SE TAVERNA TWN PISIWN ME TON GNWSTO DHMOSIOGRAFO EX ATHINWN !!!O OPOIOS OLOS TYXAIWS STO BLOG TOY KAI GIA TO THEMA THS METATROPHS THS KOINOPRAXIAS SE AE DEN EXEI POUTHENA AKOYSTEI TO ONOMA GIWNHS LES KAI DEN EXEI KAI AUTOS TIS EUTHUNES TOY..MONO EULOGIES..GIATI ARAGE???

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog