Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Το Λουτράκι « κρέμασε » και επισήμως …

- Advertisement -

Όπως καταλαβαίνετε , ο σώζων εαυτόν σωθήτω….

- Advertisement -

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ανώνυμε 8:21 μμ , ναι θα το διαβάσουν οι ευκατάστατοι σε Αθήνα και Ευρώπη και δεν θα έρθουν στο Λουτράκι . Πλάκα μας κάνεις ? Η ανάρτηση αυτή ως στόχο έχει την ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου μιας και πιο κάτω δεν μπορούμε να φτάσουμε. Όχι θα καθόμαστε και θα ευλογούμε τα γένια μας …

  2. Vincere με ποιον ακριβώς τρόπο πιστεύεις ότι ευαισθητοποιήθηκε η κοινή γνώμη? Και στα πιό τουριστικά μέρη να πας τέλη Σεπτεμβρίου αδειάζουν. Η σαιζόν στο Λουτράκι πήγε αρκετά καλά απο το Ακρόπολις και μετά. Φυσικά υπάρχουν προβλήματα αλλά η απαξίωση και η καταστροφολογία δεν διορθώνουν κάτι

  3. H καλύτερη περίοδος, βρίσκεις να παρκάρεις όπου θες, όπου και αν πας για φαγητό δε χρειάζεται να περιμένεις πολύ ώρα και γενικά επικρατεί μια ηρεμία !

  4. 8:33 είσαι βαλτός μου φαίνεται εσύ να με συγχύσεις ,( ο ενικός για να διευκολύνω την κουβέντα ), ζήσαμε στο Λουτράκι το χειρότερο καλοκαίρι από πάντα, κατά πολλούς καταστροφικό ,κοινώς μία παρατεταμένη άνοιξη. Το 90% των επιχειρηματιών κλαίνε . Πλέον στο Λουτράκι δεν έχουμε ξένους τουρίστες , ( οι Ρώσοι από τον Καύκασο και το Βλαδιβοστόκ είναι πιο φτωχοί και από εμάς ) , δεν έχουμε Αθηναίους , ( Αθηναίους λέω , όχι Περιστέρι – χωρίς να έχω κάτι με την περιοχή ) , δεν έχουμε Κορίνθιους γιατί πλέον ικανοποιούνται από το προιόν τους , δεν έχουμε Κιατανιώτες γιατί και εκεί δημιουργήθηκε ωραία piazza και μένουν εκεί χωρίς βενζίνες και ταλαιπωρία . Και το πιο σημαντικό πλέον ούτε εμείς οι Λουτρακιώτες δεν μπορούμε να αλληλοστηριχτούμε διότι είμαστε κατά 60% άνεργοι και 90% εν δυνάμει φτωχοί. Τώρα το πως ευαισθητοποιείται η κοινή γνώμη το ξέρει η ίδια και όταν το κρίνει αναδιπλώνεται , αλλάζει , ανασυντάσσεται …

  5. VINCERE ΕΔΩ ΚΑΙ 10ΕΤΙΕΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑ ΑΚΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΜΑΣ. ΕΣΥ ΔΥΣΤΥΧΩς ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΦΤΩΧΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΩΝ ΚΑΤΑ 90% ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ? ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΔΕΝ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΟΥΤΕ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑΝΑΚΙΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ (ΟΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕΣ ΚΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) ΑΛΛΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΒΓΑΛΕ ΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΤΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ?

  6. Ανώνυμε 8:18 , πιο στερεότυπη απάντηση από αυτή δεν μπορούσες να μου δώσεις. Αν δεν αντιλαμβάνεσαι την αποτύπωση της πραγματικότητας ως την πιο ισχυρή επιχειρηματολογία δεν μπορώ να κάνω κάτι , ούτε θα συνεννοηθούμε μιας και αλλάζεις θέμα. Θα σου απαντήσω ωστόσο , υποστήριξες ότι η σεζόν ήταν καλή , δυστυχώς ήταν η χειρότερη όλων των εποχών. Επίσης στο προηγούμενο σχόλιό μου χρησιμοποίησα τη φράση εν δυνάμει, μάλλον δεν το πρόσεξες αυτό. Ακόμα όσο πιο πολλοί πίνουν με τις ώρες καφέ τόσο πιο πολύ υπάρχει ανεργία και φτώχεια σε μια περιοχή , πλέον αυτός έχει μετατραπεί στον πιο αξιόλογο δείκτη. Ακόμα , για πήγαινε στα καφέ του Λουτρακίου να δεις ποιοί είναι και ποιοί κάθονται. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν θέλεις να συμφωνήσεις σε τίποτα μαζί μου όπως επίσης γιατί θέλεις να με αντικρούσεις. Βέβαια έχεις ένα ποσοστό δίκιου όσο αφορά την οκνηρία που μας χαρακτηρίζει δεν λέω , αλλά σε γενικές γραμμές εθελοτυφλείς . Το Λουτράκι το καταστρέψαμε , το καταστρέψατε , το κατέστρεψαν. Πλέον είμαστε το καλύτερο σκηνικό για το walking dead ,και μάλιστα από τα μέσα Σεπτεμβρίου. Winter is coming και ο σώζων εαυτόν σωθήτω για να κλείσω πάλι με την πικρή μου πρόβλεψη – διαπίστωση.

  7. VINCERE ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΩ. ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ. ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ, ΕΧΕΙ ΥΠΟΔΟΜΕΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.

  8. "….ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ…" ποιοι οι
    λουτρακιωτες? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ…εδω παιρνει ο ενας τηλεφωνο την αστυνομια καια την στελνει στο μαγαζι του αλλου…μονοι μας τα βγαλαμε τα ματακια μας κυριοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog