Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ CHCL ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (VIDEO)

- Advertisement -

Ξεκάθαρη, ευθεία και κατηγορηματική ήταν η τοποθέτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτη Λαφαζάνη υπέρ της διατήρησης του υφιστάμενου κοινοπρακτικού σχήματος, όσον αφορά το νομικό καθεστώς λειτουργίας της Club Hotel Casino Loutraki…

Στη συνέντευξη που παραχώρησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ στο Λουτράκι, θεώρησε προσχηματική για την αποφυγή των δεσμεύσεων την όποια απόπειρα μετατροπής της κοινοπραξίας σε Α.Ε., προκειμένου η ομάδα των μετόχων να αποφύγει τις συμβατικές της υποχρεώσεις.
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης τόνισε στέλνοντας μήνυμα προς τους μεγαλομετόχους ότι πρέπει να σεβασθούν τις συμβατικές τους υποχρεώσεις περιλαμβάνοντας και την κατασκευή του Τουριστικού Λιμένα Λουτρακίου, ενώ διεμήνυσε ότι αν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα απαιτήσει να τηρηθούν οι δεσμεύσεις στο έπακρο.


http://korinthostv.blogspot.gr/

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. και τωρα τι θα κανει ο Κωτσης?
    θα παει με το μυαλο ή με την ψυχη?
    θα παει με τα φραγκα ή με την στηριξη απο τον ΣΥΡΙΖΑ στις επομενες εκλογες?

  2. Κε Λαφαζάνη με αυτά που λέτε συμφωνεί ο ''κόκκινος Γιάννης'',ξέρετε ντε για ποιόν λέω,εκείνο το μεγαλοστέλεχος που είναι κολλητός του Γκιώνη και έφτιαχνε το ψηφοδέλτιο της παρέμβασης ναούμε.

  3. E,αφου το λέει ο Λαφαζάνης τώρα,σωθηκατε σιγουρα οι υπάλληλοι του Καζινο !!!! Οπως "έσωσε" και την…ΑΕΚ ο συγκεκριμενος,ετσι θα σώσει και εσας…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog