Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ρεμαντάς:Δεν ξέρω τι και αν θα πληρώσω τον Οκτώβριο στους εργαζομένους του καζίνο Λουτρακίου!!

- Advertisement -

Με πλήρης αποτυχία στέφθηκε-από πλευράς προσέλευσης των εργαζομένων- η σημερινή ενημέρωση του διαχειριστή της κοινοπραξίας κυρίου Νίκου Ρεμαντά….Μόλις 350 άτομα το πρώτο τρίωρο και 70-80 στο δεύτερο όταν οι γενικές συνελεύσεις του σωματείου ξεπερνούν για πλάκα τα 800-900 άτομα.

Τι είπε ο κύριος διαχειριστής στους λίγους εργαζομένους που προσήλθαν στην ενημέρωση;

Τα γνωστά,δηλαδή:
Ότι τον Οκτώβριο δεν ξέρει αν και πόσα θα πάρουν για την εργασία τους,ότι φταίει ο δήμαρχος που δεν υπογράφει για την μετατροπή της κοινοπραξίας σε Α.Ε.,ότι υπάρχουν και άλλοι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να επενδύσουν-αν γίνει όμως η Α.Ε., χωρίς να αναφέρει λεπτομέρειες κτλπ.
Ξέχασε πολύ γρήγορα ο κύριος διαχειριστής όσα έλεγε πέρσι πριν την υπογραφή της ΣΣΕ και τις δεσμεύσεις που είχε δώσει για στήριξη από τους μετόχους αν θυσιαζόταν ένα μεγάλο μέρος των μισθών των εργαζομένων.Αλλά με αυτά θα ασχολούμαστε τώρα;Ότι είπαμε,είπαμε..
Φέτος ”βρήκαμε” άλλο τροπάρι για το σώσιμο του μαγαζιού και το μεγάλο ερώτημα είναι αν η πόλη υποκύψει σε αυτά τα νέα διλήμματα.
Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα για τους ταγούς της πόλης του Λουτρακίου.
- Advertisement -

29 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η μονη σημασια που εχουν οι λεξεις που εκστομιζει πια ο κυριος, ειναι απλα για να τον εκθετουν περισσοτερο. Δεν υπαρχει κανεις πλεον που τον πιστευει. Απορω πως και τον εμπιστευονται ακομα στην θεση του.

  2. …' να βαλουνε πλατες οι εργαζομενοι' ειπε ο κ. ρεμαντας ..το οτι μειωθηκαν οι μισθοι μας για να βοηθησουμε την εταιρεια ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΤΕΣ????? τι ειναι λοιπον? απο εμας βγηκαν τα χρηματα απο την τσεπη . ολοι οι αλλοι πληρωθηκαν και με το παραπανω και βεβαια δεν εβαλαν ουτε ενα σεντς για την εταιρεια που τους εχει δωσει τα εκατομμυρια!!! βαλαμε λεφτα στην επιχειρηση εμεις οι εργαζομενοι που την ποναμε αυτη την εταιρεια και δεν εβαλαν οι μετοχοι !!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 8 46 !!! ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΟΝΙΜΟΣ ΛΕΙΠΟΥΝ!!! ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ! ΕΛΕΟΣ !!!!! ΜΗΔΕΝ ΕΠΙΠΕΔΟ

  4. καταμέτρηση έγινε όταν υπήρχαν αρκετά άδεια καθίσματα.
    Μισή ώρα αφου άρχισε να μιλάει ο Ρεμαντας γέμισαν όλες οι καρέκλες.
    Υπήρχε και η μεσημεριανή βράδυα που δούλευε.
    Τι θέλατε να κλείσει το Καζινο για να φαίνονται πολλοί;

    Το ότι χειροκρότησαν τον Ρεμαντα σε απαντήσεις προς το σωματείο το καταλάβατε ;

  5. καλησπερα κυριε ρεμαντα μασ τα ειπες οπως σε βολευε μας ειπες οτι οι μετοχοι σου ειπαν πως αν γινει Α Ε θα βαλουν το χερι στην τσεπη και θα σωσουν την εταιρια δεν μας ειπεσ ομως οτι οι μετοχοι ειναι στα δικαστηρια και σφαζωνται μεταξυ τους επισης δεν μας ειπεσ οτι στις 9 σεπτεμβρη ξαφνικα ηρθε ο μεγαλο μετοχοσ κυριος ζιλκα στο λουτρακι και συναντηθηκε με τον δημαρχο αναρωτιεμαι αν βρεθηκε μαζι σας και μιλησατε λοιπον να μη γινωμαι κουραστικος ο κυριος ζιλκα ειπε στον δημαρχο οτι λεφτα στο μαγαζι δεν βαζει ανεξαρτητως αν γιινει η δεν γινει Α Ε ο λογοσ ειναι οτι δεν εμπιστευεται εσας κυριε ρεμανατα ο κυριος ζιλκα και τα λεφτα του δεν τα βαζει με εσας διαχειριστη αρα σημερα μασ ειπατε ψεματα οτι οι μετοχοι βαζουν λεφτα γιατι δεν λετε κυριε ρεμαντα την αληθεια οτι θελετε να γινει Α Ε για να μπορεσετε να παρετε καποιο δανειο απο την πειραιως γεια ξεχρεωσετε οτι χρωστατε με δανεια ντροπη σας κυριε ρεμαντα ψευδεστε και κρυβεται πραγματα και αληθειες λοιπον η λυση δεν ειναι Α Ε ΕΙΝΑΙ ΝΑΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΝΕΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΙΑΖΩΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥς ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΟΥΣ ΠΕΙΤΕ ΑΝΤΙΟ ΚΥΡΙΕ ΡΕΜΑΝΤΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΕΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ

  6. δημαρχε μην κανεισ το λαθος και πιστεψεισ αυτον τον κυριο μην υπογραψεισ Α Ε αποσκοποι αλοου ο κυριος οταν ο ζιλκα δεν βαζει το χερι στην τσεπη οσο ειναι ο κυριος διαχειριστης μας ειπε σημερα ψεματα οτι οι μετοχοι θα βαλουν το χερι στην τσεπη ντροπη του δημαρχε ειμαστε μαζι σου σε στηριζουμε και ελπιζουμε να κανεισ το σωστο

  7. ΕΤΣΙΙΙΙ, ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ!!!! ΑΦΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 17 ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠ΄ΤΟΥΣ ΚΑΖΙΝΙΕΡΗΔΕΣ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ???? ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΖΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ…

  8. ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΊ Ο ΖΙΛΚΑ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΙ ΧΡΟΝΙΑ !!!! Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΤΕ ΣΙΓΑ ΜΗ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ……

  9. Να αρχισουμε απο την αρχη…Οταν ανοιξε το καζινο δεν περιμεναν ποτε οτι θα εχει τοσο πολυ δουλεια. Εφεραν κοσμο που μπορουσε να χειριστει ενα μεσαιο μεγεθους καζινο, μα οχι και ενα απο τα μεγαλυτερα στην ευρωπη (πρωτο λαθος)…επρεπε η δυο μετοχοι να φερουν κοσμο και στελεχοι απο την αμερικη για να τους υποδειξουν την σωστη διαχειριση σε ενα μεγαλο καζινο…
    Προσληψη ανθρωπον που ολοι ξερουμε πως εγιναν. Οταν η πιο πολυ δεν καναν ουτε να δουλεψουν στον μπακαλι της γειτονιας. Με τον καιρο μαλιστα πολυ απο αυτους εχουν καταλαβει και καιριες θεσεις…(δευτερο λαθος)
    Μεγαλη σπαταλη χρηματων χωρις καταληλο ελεγχο, εαν ειχαν διαχειριστη τα πραγματα σωστα το καζινο και τα αφεντικα τους θα ειχαν βγαλει τα διπλασια λεφτα και δεν θα χρωσταγανε τιποτα αυτην την στιγμη (τριτο λαθος)
    Μπορω να γραφω μεχρι αυριο για την μεγαλη κακοδιαχειριση αυτης της εταιριας ….δυστηχως ομως δεν βγαινει τιποτα με αυτο!! Η ουσια ειναι οτι τα λεφτα εχουν πεταξει, δεν ξαναγυριζουν πισω!!! Και για αυτο τον λογο για να ειμαι ειλικρινεις βλεπω το λουκετο να ερχεται πολυ γρηγορα….!!!!!!!!!!!!!!

  10. Παίζουν όλοι το θέατρο του παραλόγου στις πλάτες σας και εσείς το παιχνίδι τους. Όπως ακριβώς η τρόϊκα με τη δόση, με τη πτώχευση, με τη δραχμή κλπ, έτσι και αυτοί μαζί με τους νυν και πρώην δημάρχουν έχουν ενορχηστρώσει εκβιασμούς και σας πάνε παραμύθι.
    Και μετά πάνε στο μαγαζί της παραλιακής όπου είναι συνεταίροι ο μυστικοσύμβουλος του δημάρχου και ο νομικός σύμβουλος του μετόχου και τρώνε ψαράκι διασκεδάζοντας την αγωνία σας, και τον εμφύλιο σας. Μια χαρά.

  11. ο 2.25 είναι χειρότερος απο μπακάλης. Βγάζει τα απωθημένα του.
    Έχουμε από τους καλύτερους ντίλερ και ινσπέκτορ στην ευρώπη. Και αυτο το ξέρει ο κόσμος. Έχουμε πάρει πρωτες θέσεις πόσες φορές σε διαγωνισμούς. Εσύ τι δουλειά κάνεις φωστήρα? Ο δήμαρχος πριν γίνει δήμαρχος τι δουλειά έκανε?

  12. ΔΕΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ..ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΕΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΤΟΜΙΝΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΟΣΟΙ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ 1300 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑΜΕΙΟ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ…ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ ΡΕΜΑΝΤΑ ΚΙ ΕΣΥ ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΑΡΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ…

  13. φίλε 2.25 καλά το ξεκίνησες αλλά στο τέλος που το επαιξες Πυθία μου το χάλασες. Προφανος έχεις δει πολλές εταιρείες με τζίρο 25_30 εκ euro το μήνα να κλείνουν. Συμφονω απόλυτα ότι υπάρχει κακοδιαχείριση και αυτό είναι το Μεγαλύτερο πρόβλημα και αυτοί που την προκαλούν να πάνε σπίτια τουσ. Φτάνει όσα Φ Α Γ Α Ν Ε

  14. Ποιος είσαι εσύ κύριε Ρεναντά, που απειλείς και εκβιάζεις ότι δεν
    θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι. Εσύ να μην πληρωθείς και να σηκωθείς
    να φύγεις δεν είσαι Λουτρακιώτης.

  15. ΠΡΟΣ 2.25. ΛΟΥΚΕΤΟ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΔΩ?? ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠ'ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ! ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΠΑΡΜΠΑΣ ΕΝΩ ΕΒΑΛΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ 70%?? ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟ@@@ΙΕΣ, ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΕΣ. 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ. ΡΕ ΔΕ ΠΑΤΕ ΝΑ …………..

  16. Ο κος Ρεμαντας οφείλει να γνωρίζει οτι για να μην πληρωθούν οι εργαζόμενοι πρώτα πρέπει να μην πληρωθεί αυτος και οι οι συν αυτο. ΔιΑφορετικα οφείλει να παρετηθει

  17. Ανώνυμος είπε…
    10 27 ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ?ΛΙΓΟ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.
    24 Σεπτεμβρίου 2013 – 12:20 π.μ.

    Σε αυτή την συνάντηση που ήταν ο παρακάτω

    Ανώνυμος είπε…
    ο 10:27 σωστός. Να λέγονται όλα.
    24 Σεπτεμβρίου 2013 – 8:16 π.μ.

    Οι εργαζόμενοι γέμισαν την αίθουσα.
    Κάποιοι χλεύαζαν τον Ρεμαντά,αρκετοί όμως τον χειροκρότησαν 2 φορές.
    Το επιχείρημα ότι δήθεν είπε ''αρκεί η έναρξη διάλογου για την χρηματοδότηση'' απαντήθηκε από τον Ρεμαντα αρκετές φορές με πειστικό τρόπο..ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΣΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ , ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
    ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΟΛΟΙ…. και το αφήσατε το πρόβλημα να γιγαντώσει.

    Κάποιοι ονειρεύονται να γίνουν διαχειριστές , αντί να κατεβάσουν τους εργαζόμενους έξω από το δημαρχείο.

    Τέλος πρέπει κάποιοι να λογοδοτήσουν για την κακοδιαχείριση.
    ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ …το θέμα ΕΙΝΑΙ τώρα τι κάνουμε.

    Άλλη σοβαρη πρόταση πέραν του Ρεμαντα δεν έχω ακούσει….

  18. απαντηση προς 12¨55

    για ρωτα ποσα χρωσταει προς το δημοσιο, εαν δεν κανω λαθος το καζινο αυτην την στιγμη πρεπει να χρωσταει 45.000.000 ευρω.(σε διαφορους) …αφου δεν μπαινει μεσα, γιατι αυτο τον μηνα σκεφτονται να δωσουν εναντι 10% στους εργαζομενους?? Γιατι σιγα σιγα δεν ξεπληρωνουν???
    Αρα εαν δεν ειναι να κλειση και ειναι κερδοφορα εταιρια, γιατι γινεται αυτος ο χαμος??? Και για να γινω και κατανοητος, εγω πρωσοπικα ειμαι ο τελευταιος που θελει να δει αυτην την επειχειριση να κλεινη…αλλα ειναι απλα μαθηματικα παιδια…!!!

    Προς απαντηση 7¨55

    Τους καλυτερους ντιλερ στην ευρωπη δυστηχως δεν τους εχουμε …αφησε τους διαγωνισμους και κοιτα την ουσια, και να εισαι ειλικρινεις!!! Στην αμερικη , μα και σε αλλες χωρες στην ευρωπαικη ενωση θα τους ειχαν απολυση με τοσες πολλες αδικαιολογιτες απουσιες, οτι σιγουρα υπαρχουν εξαιρεσεις στον κανονα, και οτι καποια παιδια παλευουν να ειναι επαγγελματιες εκει μεσα, ειναι σιγουρο αυτο. Αλλα μην γελιομαστε , η πιο πολυ εχουν γινει χειροτεροι απο εναν δημοσιο υπαληλο!! Και για να τελειωσω, ελπιζω στην καλυτερη εκβαση στο ζητημα με το καζινο, ομως και παλι θα το πω ( σε αυτη την ζωη τα μαθηματικα ειναι μαθηματικα, και δυστηχως αυτην την στιγμη δεν βγαινουν ) καλη τυχη σε ολους που ασχολιουνται με αυτην την υποθεση !!!!

  19. Πρός 5:50
    Πόσα σου έδωσε ο Ρεμαντάς για να γράψεις αυτές τις μπούρδες??????
    Θέλεις τις δικές μου προτασεις????
    Εάν οι μέτοχοι θέλουν πραγματικά το μαγαζί …. να διώξουν τους άχρηστους και επικίνδυνους managers (που διαχειρίζονται το καζίνο) και να βάλουν επαγγελματίες …….να βάλουν τα λεφτά οι μέτοχοι (τόσα δις έβγαλαν όλα αυτά τα χρόνια)…. να φτιάξουν τη μαρίνα……. να φέρουν παίκτες από ολόκληρο το πλανήτη(για να δουλέψει ο THOLOS)….και να υπάρχει επιχειρηματικό πλάνο τουλάχιστον 5ετίας.
    -/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/-/
    Ξέρεις τι σημαίνει Α.Ε ??????????? Ένα απλό παράδειγμα, στο καζίνο της Πάτρας οι εργαζόμενοι για το μήνα Σεπτέμβριο πήραν έναντι για το Μάιο.
    Αυτά πρός το παρόν!!!!!!!!!!

  20. ΠΡΟΣ 5.54. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΡΟΣ ΙΚΑ, ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ Κ.Λ.Π. Κ.Λ.Π. ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ! ΟΤΑΝ ΠΗΡΑΝ ΔΑΝΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΧΡΕΩΝΑΝ? ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΤΟΝ ΘΟΛΟ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΛΛΗΘΙΝΟ ΚΟΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ???? Η ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ….

    ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΟ ΝΙΚΟ: Oι τρεις τελευταίες επιθυμίες του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

    Ευρισκόμενος στα πρόθυρα του θανάτου, ο Μέγας Αλέξανδρος συγκάλεσε τους στρατηγούς του και τους κοινοποίησε τις τρεις τελευταίες επιθυμίες του.

    1] Να μεταφερθεί το φέρετρό του στους ώμους από τους καλύτερους γιατρούς της εποχής.

    2] Τους θησαυρούς που είχε αποκτήσει [ασήμι, χρυσάφι, πολύτιμους λίθους] να τους σκορπίσουν σε όλη τη διαδρομή μέχρι τον τάφο του.

    3] Τα χέρια του να μείνουν να λικνίζονται στον αέρα, έξω από το φέρετρο, σε θέα όλων.

    Ένας από τους στρατηγούς, έκπληκτος από τις ασυνήθιστες επιθυμίες, ρώτησε τον Αλέξανδρο ποιοι ήταν οι λόγοι.

    Ο Αλέξανδρος του εξήγησε:

    1] Θέλω οι πιο διαπρεπείς γιατροί να σηκώσουν το φέρετρό μου, για να μπορούν να δείξουν με αυτό τον τρόπο ότι ούτε εκείνοι δεν έχουν, μπροστά στο θάνατο, τη δύναμη να θεραπεύουν!

    2] Θέλω το έδαφος να καλυφθεί από τους θησαυρούς μου, για να μπορούν όλοι να βλέπουν ότι τα αγαθά που αποκτούμε εδώ, εδώ παραμένουν!

    3] Θέλω τα χέρια μου να αιωρούνται στον αέρα, για να μπορούν οι άνθρωποι να βλέπουν ότι ερχόμαστε με τα χέρια άδεια και με τα χέρια άδεια φεύγουμε, όταν τελειώσει για εμάς ο πιο πολύτιμος θησαυρός που είναι ο χρόνος!

    ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ 2 ΚΑΙ 3 ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΕΣ!!!!

  21. Δεν θα πω μόνο μπράβο στον 5.50. Αυτή είναι η άποψη της πλειοψηφίας των εργαζομένων! Οι υπόλοιποι είναι κάποιοι που δεν πατάνε ποτέ στην εργασία τους, άντε και δυο – τρια κομμ/σκυλα που όλοι πολύ καλά γνωρίζουμε. Έχόυν πέσει μερικά κοράκια ότι δήθεν βρίζουμε τον ρεμαντά και για τον δήμαρχο δεν βλέπω να γράφεται τίποτα. Θα σας έλεγα τι λέει το προσωπικό για τον δήμαρχο αλλά δεν θα το δημοσιεύσετε για ευννόητους λόγους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog