Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ξεκάθαρα υπέρ της Α.Ε. ο Παύλος Παύλου(video)

- Advertisement -

Ξεκάθαρη θέση υπέρ της μετατροπής της κοινοπραξίας από Ο.Ε. σε Α.Ε. πήρε ο πρώην δήμαρχος Παύλος Παύλου στην εκπομπή του Δημήτρη Προβή στο ΤV Axion….

Δείτε το βίντεο:

- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. καμιά πρόταση δικιά του θα φέρει ο Παύλου ή θα ακούμε συνέχεια τα όσα είπε ο Ρεματάς. Δηλαδή αν θα ξαναβγεί δήμαρχος αυτό θα κάνει;

  2. Υπάρχει λοιπόν και κάποιος που μας λέει ξεκάθαρα την γνώμη του… (άσχετα με το ποιος είναι)!
    Όλοι οι υπόλοιποι μιλούν σαν την Πυθεία…!

  3. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΡΕΜΑΝΤΑΣ ΠΕΡΣΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΒΑΖΑΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ 21 ΕΚ. ΚΑΙ 9 ΕΚ. ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΦΕΤΟΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΑΘΕΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ: ''Ε ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ, ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ''? ΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΥΡΙΕ ΠΑΥΛΟΥ, ΓΚΙΩΝΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ, ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΓΙΝΕΙ Α.Ε. ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ 20 Η 30 ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΡΕΜΑΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΔΕΨΕΙ ΠΑΛΙ?? ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΚΥΡΙΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ??

  4. Ρε Παύλου γιατι δεν την εκανες εσυ ΑΕ οταν ήσουν δημαρχος;;;;;;;;;;
    Μ…εγαλε μας εχεις κουράσει παρα πολυ ολους παρε δρομο και μην ασχολείσαι αλλο πια .Φτανει πια αρκετο "καλο"εκανες στο Λουτρακι 12 χρονια δεν θέλουμε αλλο!!!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog