Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ετοιμάζονται (;) προεκλογικές ”κορδέλες” !…στους Αγίους Θεοδώρους

- Advertisement -

Παιδική χαρά που μόνο κατάλληλη για τα παιδιά δεν είναι..Κούνιες σπασμένες, παιχνίδια ξεχαρβαλωμένα, ξύλινες σανίδες σπασμένες που αποτελούν ανά πάσα στιγμή κίνδυνο για τραυματισμό για μικρά παιδιά που παίζουν καθημερινά εκεί…

Πρόκειται για την παιδική χαρά (η μοναδική στο χωριό) στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως στους Αγίους Θεοδώρους….Και οι φωτογραφικός φακός είναι αδιάψευστος!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ

e-istos.gr

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΧΑΛΙ…ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΕΡΑ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΝΥΧΤΩΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ… Η ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ… ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ? ΜΑΛΟΝ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙΣ….ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΠΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΚΟΛΟΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΠΑΡΕΤΗΤΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥΣ….ΛΥΠΑΜΕ ΠΟΛΥ

  2. Όχι στις να παιδικές χαρές ναι στα κολονάκια (λύσαμε και το κυκλοφοριακό του Λουτρακίου ) άλλωστε τη να τις κάνουμε τις παιδικές χαρές αφού έχουμε την μεγαλύτερη στην Ιάσονος.

  3. Παντού έτσι γίνεται.Και στην Κόρινθο τα ίδια.Όμως να το πω και αυτό.Οι ίδιοι οι γονείς φταίνε γιατί αφήνουν τα παιδιά να καταστρέφουν τις κούνιες και τις τσουλήθρες.Σε ερώτηση μου σε κάποιον γιατί βάζει δύο παιδιά σε μία κούνια μου απάντησε "παιδιά είναι τι θα κάνουν;"Tην επόμενη μέρα η κούνια είχε εξαφανιστεί προφανώς γιατί είχε κοπεί.Είμαστε και μεις οι γονείς ώρες ώρες πολύ γίδια.

  4. εγώ δεν έχω δει κανέναν να παρατηρεί 'παιδάκια' που κάνουν καφρίλες στις παιδικές χαρές με την σύμφωνη γνώμη των γονέων… μετά φταίει η κάθε τοπική αυτοδιοίκηση που πρέπει να τις αντικαθιστά αντί να τις συντηρεί. Μήπως να σκεφτόμαστε τα δικά μας λάθη πριν μιλήσουμε για τους άλλους?

  5. Δεν καταλαβαίνω τι λέτε εσείς εδώ ότι τα παιδιά και οι γονείς τα χαλάνε και φταίνε …!!
    Πρέπει να είσαστε εκτός τόπου και χρόνου …
    Να της καταργήσουμε μας λέτε…??
    Πονάει κεφάλι κόβουμε κεφάλι , ανεγκέφαλη…??
    Ένας δημότης Π.Αρχόντης

  6. Tοσα λεφτα τρωνε οι δημαρχοι με τη παρεα τους,αλλα τοσα βλακωδη προγραμματα κανουν και τελικα για ολα φταινε τα καημενα τα παιδακια.

  7. Πες τα Παύλο με τα βόδια που χουμε μπλέξει πάνε να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα οι γελοίοι αλλά έρχονται εκλογές και θα γελάσει ο κάθε πικραμένος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog