Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Έλληνας πιλότος μιλά για τους περιβόητους αεροψεκασμούς με χημικά! (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -
Έλληνας πιλότος μιλά για τους περιβόητους αεροψεκασμούς με χημικά!..

Αφού, λοιπόν, ακούστηκαν τόσα πολλά περί αεροψεκασμών τις τελευταίες ημέρες στη χώρα μας, σας παραθέτουμε μία ακόμη άποψη ενός Έλληνα πιλότου. Το ζήτημα είναι αρκετά περίπλοκο και μπορούμε να πούμε πως τελικά κανείς δεν γνωρίζει με σιγουριά τι ακριβώς συμβαίνει.
Παρακολουθήστε το παρακάτω απόσπασμα και εξάγετε τα δικά σας συμπεράσματα…

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ε, ρε γλεντια.
    Ξεκιναμε. Αν αυτος ηταν η ειναι χειριστης, πιλοτος, κυβερνητης η οποιασδηποτε αλλης ειδικοτητας σχετιζομενος με την πολιτικη η πολεμικη αεροπορια, εγω ειμαι ο Μεγας Αλεξανδρος.
    Ας δουμε τι δεν ειπε ενω θα επρεπε, γιατι αποτελουν ρουτινα στην δουλεια του ιπταμενου.
    Δεν ειπε που με τι βαθμο και με ποια ειδικοτητα υπηρετησε στις ενοπλες δυναμεις (χειριστης μαχητικων, μεταφορικων, πυροσβεστικων, ελικοπτερων, χειριστης οπλικων συστηματων καθως επισης και την μοναδα του)
    Δεν ειπε αν εχει πτυχιο ιπταμενου και απο που το πηρε (σχολη ικαρων, ιδιωτικη σχολη εγχωρια η μη)
    Δεν ειπε οτι για να πεταξει ενα αεροσκαφος ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ στον κοσμο πρεπει να συμπληρωσει σχεδιο πτησης. Απο που ξεκιναει (αεροδρομιο εκκινησης), ποιος ειναι (αριθμος νηολογιου π.χ. για την Eλλαδα SX-532), αν μεταφερει κατι και τι ειναι αυτο (π.χ. πτηση τσαρτερ, κομμερσιαλ κλπ.) απο που θα περασει σε τι υψος και ποια διευθηνση π.χ. απογειωση απο ελληνικο πτηση βορεια βορειοανατολικα σε υψος 20000 ποδων (περιπου 6 χλμ.)
    που θα προσγειωθει π.χ. αεροδρομιο θεσσαλονικης, και ποσες φορες θα επαναληφθει αυτο. Μεχρι στιγμης αυτα ισχυουν για εγχωριες πτησεις. Για πτησεις εξωτερικου ο εκαστοτε πυργος ελεγχου της χωρας εκκινησης μεταδιδει αυτες τις πληροφοριες στον πυργο ελεγχου του αεροδρομιου της χωρας προορισμου και ενημερωνει τον εκαστοτε ελεγκτη εναεριας κυκλοφοριας. Ολα αυτα ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ και δεν ξεκιναει οποιαδηποτε πτηση πολιτικη η στρατιωτικη χωρις την συμπληρωση των εγγραφων αυτων. Προκειμενου δε περι στρατιωτικων αεροσκαφων πρεπει εκτος των παραπανω να ζητηθει ΕΠΙΣΗΜΗ αδεια απο μια χωρα για την διελευση παντως ειδους οχηματων και προσωπικου μεσα απο τον εθνικο της χωρο επιγειο θαλασσιο η εναεριο. Για να καταλαβαιτε καλυτερα οι περιφημες παραβιασεις του εθνικου μας εναεριου χωρου ειναι ακριβως τα προαναφερθεντα. Οι τουρκικη πολεμικη αεροπορια δοκιμαζει συνεχως την Ελληνικη αεραμυνα με το να μην υποβαλλει σχεδιο πτησης για τα αεροσκαφη της, με αποτελεσμα οταν αυτα εμφανιζονται στα Ελληνικα ρανταρ και ΠΡΙΝ αυτα παραβιασουν τον εναεριο χωρο μας να σημαινει συναγερμος στην αεραμυνα μας και να κατευθυνουν αμεσα αεροσκαφη για αναγνωριση. Και αυτο συμβαινει για καθε αγνωστο αεροσκαφος ακομα και για αυτα που εχουν σχεδιο πτησης και δεν απαντουν σε κληση η παρεκκλινουν της πορειας τους π.χ. το αεροσκαφος της ηλιος που τελικα κατεπεσε.

    Μ.Λ. Πτυχιουχος μηχανικος αεροσκαφων με προυπηρεσια στην 116 πτερυγα μαχης κατοχος ενεργου διπλωματος ελαφρων μονοκινητηριων αεροσκαφων

  2. Απο αυτα που ειπε τωρα, να τι ισχυει. Τα ιχνη συμπυκνωσης εχουν διαφορετικα χαρακτηριστικα μηκος διαρκεια υψος κλπ. που εξαρτωνται απο τις επικρατουσες ατμοσφαιρικες συνθηκες (θερμοκρασια υγρασια βαρομετρικη πιεση ορατοτητα) καθως επισης και απο τα αεροσκαφη που τα προκαλουν (δικινητηρια τρικινητηρια τετρακινητηρια, γιατι μπορει να νομιζουν αυτοι που τα βλεπουν μια λευκη ουρα στην πραγματικοτητα ομως ειναι δυο τρεις η τεσσερις και εμφανιζονται ως μια λογω υψους. Επισης σημαντικο ρολο παιζει το ειδος καυσιμου ο τυπος του αεροσκαφους και κινητηρα και ο βαθμος συντηρησης)
    Οι ψεκασμοι που γινονται παγκοσμια αλλα και στην Ελλαδα ειδικοτερα χωριζονται σε δυο κατηγοριες, αγροψεκασμοι που γινονται απο χαμηλο υψος με φυτοφαρμακα και ψεκασμοι για τροποποιηση καιρικων συνθηκων που γινονται πολυ σπανια για αποφυγη χαλαζοπτωσης και εξαιρετικα σπανια για προκληση χιονιου η βροχης με οξειδειο του αργυρου και αλουμινιου συστατικα τα οποια θα βρειτε σε οποιοδηποτε αποσμητικο και σχεδον ποτε δεν ειναι ορατες γιατι γινονται πανω απο τα συννεφα και σε μεγαλο υψος.
    Επισης αυτες οι μπουρδες περι σιωνιστικων λομπυ, μονσαντο, και παγκοσμιας κυριαρχιας της κοινης γνωμης ειναι τραγικες και αναξιες σχολιασμου. Η ανθρωποτητα εχει ηδη παγκοσμιους αστυφυλακες και λεγονται αμερικη ρωσια και γερμανια.
    Οι επισης βλακειες περι ψεκασμου για τη μεταλλαξη των τροφιμων ειναι γελοιες. Ποσο στοκος πρεπει να ειναι για να μην καταλαβαινει οτι η μεταλλαξη των τροφιμων γινοταν απο την αρχη της αγροτικης καλλιεργειας και κτηνοτροφιας, (αναπαραγω τα ζωα με τα βελτιστα χαρακτηρηστικα με σκοπο την αυξηση της παραγωγης, επιλεγω τους ποιο αποδοτικους σπορους, παρεμβαινω τεχνητα στην αναπτυξη, ποτισμα, λιπασμα, μπολιασμα, κλαδεμμα ακομα και σπορα για να βελτιωσω τα χαρακτηρηστικα τους και την αντοχη τους σε ασθενειες) και γινεται μεχρι και σημερα παγκοσμια απο τις μεγαλυτερες καλλιεργειες μεχρι το μποστανι με τις τοματες του κυρ μητσου.
    Τον οποιο κυρ μητσο φαινεται εχουν βαλει στοχο τα διεθνη καρτελ τροφιμων και προσπαθουν να παταξουν ξοδευοντας αλλογιστα δισεκατομμυρια (αεροσκαφη καυσιμα συντηρηση προσωπικο εγκαταστασεις ασφαλεια) και αυτα χωρις να υπολογιζουμε τα διεθνη λαδωματα και ανταμοιβες (π.χ. πανε αυτοι οι γνωστοι αγνωστοι στην βασσιλισα της αγγλιας στον ομπαμα στον πουτιν στον καμερον στον σαρκοζι στον ερντογαν στον δικο μας βλαμμενο και γενικα σε ολους οσους εμπλεκονται σε αυτη τη συννομωσια και τους λενε αυτο το μηνα θα σας ριξουμε πολυ "πραμα" τρεξτε ολοι στα καταφυγια και βαλτε ολοι στολες βιοχημικου πολεμου γιατι οποιος μεινει εξω "τον ηπειε κανονικα" και τσιμπατε και μερικα εκατομμυρια ο καθενας για να την κανετε γαργαρα. Και ολοι αυτοι οι ηληθιοι και μιλαμε για μερικα εκατομμυρια κοσμο δεχονται αδιαμαρτυρητα)
    Η παγκοσμια τραπεζα σπορων δημιουργηθηκε στην δανια αν δεν κανω λαθος με σκοπο να αποθηκευσει σπορους για την περιπτωση ασθενειων και αλλων παραγοντων που θα μπορουσαν να βλαψουν την παγκοσμια παραγωγη. Αποτελει δε μια δυσκολη δαπανηρη και αξιεπαινη προσπαθεια απετελεσμα πολυεθνικης συνεργασιας που αντιμετωπιζεται θετικα απο την παγκοσμια επιστημονικη κοινοτητα.
    Οσο δε για τα μηχανηματα που διασπουν τα ιχνη συμπυκνωσης, τι να πω……………Ερε τρομαρα μας που ελεγε και η συγχωρεμενη η γιαγια μου

    Μ.Λ. Πτυχιουχος μηχανικος αεροσκαφων με προυπηρεσια στην 116 πτερυγα μαχης κατοχος ενεργου διπλωματος ελαφρων μονοκινητηριων αεροσκαφων

  3. Η βλακεια δεν ειναι μονο Ελληνικο φαινομενο αλλα εδω παρουσιαζει εξαρση, ο καθε πιθηκας ενοχλειται απο μια γραμμη που βλεπει στον ουρανο και δεν ενοχλειται απο τις αναθυμηασεις και τα καυσαερια των αυτοκινητων των μηχανων και των εργοστασιων, και βεβαια ουτε λογος να γινεται για το τσιγαρο σε μια χωρα που το 40 και πλεον % του ενηλικου πλυθησμου καπνιζει, οπου στατιστικα περιπου 25000 Ελληνες πεθαινουν καθε χρονο απο ασθενειες σχετιζομενες με το καπνισμα και περιπου χιλιοι απο αυτους ειναι παθητικοι καπνιστες, δεν ενοχλειται απο την κατακοιτη θαλασσα και τις χωματερες που μας πνιγουν, δεν ενοχλειται απο τα ατυχηματα και τους σουρωμενους που παιρνουν μπαλα οτι βρουν μπροστα τους δεν ενοχλειται απο τα ναρκωτικα και τα οπλα που γεμιζουν την Ελλαδα, δεν ενοχλειται απο το γεγονος οτι ειμαστε καταπτυστοι και ρεζιλι διεθνως ουτε απο την ελλειψη υποδομων παιδειας και υγειας. ΟΟΟΟΧΙ αυτα ειναι ανευ σημασιας και αυτο που προεχει ειναι η αναποδεικτη και αναποτελεσματικη τροποποιηση συνειδησεων (γιατι αν ειναι αποτελεσματικη αυτους που διαμαρτυρονται γιατι δεν τους επηρρεαζει ?). Λεει μια παλια τουρκικη παροιμια "μην προσπαθεις να κανεις ενα γουρουνι να μιλησει σαν ανθρωπος χανεις τον χρονο σου ενοχλεις και το γουρουνι !

    Μ.Λ. Πτυχιουχος μηχανικος αεροσκαφων με προυπηρεσια στην 116 πτερυγα μαχης κατοχος ενεργου διπλωματος ελαφρων μονοκινητηριων αεροσκαφων

  4. Προς τον ανωνυμο 1.00 μ.μ.
    Τι εννοεις οτι εχω μαυρα μεσανυχτα ? Που ακριβως διαφωνεις με ταλεγομενα μου ? Εξηγησε μου που κανω λαθος, γιατι εγω το κατεβατο που εγραψα το τεκμηριωνω μεσα απο διεθνεις και Ελληνικους νομους και κανονες και αποτελουσε για μενα επαγγελμα
    Αν απλως πεταχτηκες για να πεις μια μ@λ@κι@ τραβα να τρολλαρεις καλυτερα πουθενα αλλου
    Μ.Λ.

  5. Ρε παιδιά αυτός έχει έλθει από το ψυχιατρείο Τριπόλεως,
    τον exv δει εκεί μέσα ..!!
    Και μάλιστα με το ίδιο μαύρο δερμάτινο σακάκι όπως οι πιλότοι
    Είχε και μια πουλάδα στο πέτο και πλάκα τα γαλόνια..
    Τα έχει βγάλει τώρα…??
    Τον βγάλανε έξω ή τους έφυγε..??

  6. Ολοι εσεις που δεν πιστευεται οτι μα ςψεκαζουν οταν θα ξυπνησεται και καταλαβεται τη γινεται τοτε θα ειναι αργα και θα λετε μα ςτα ελεγαν αλα εμεις δεν τους πιστευαμε

  7. Τέτοιος αεροψεκασμός έγινε προχθες και στον πειραιά με τον πιλότο του υπερηχητικού Ραζβάν να φεύγει φουριόζικα και να ρίχνει ένα άντε γεια!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog