Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ

- Advertisement -

«Τα Κοινωνικά Φροντιστήρια είναι πλαισιωμένα από ανθρώπους γεμάτους  γνώση και φως,  όπως  είναι αυτοί της εκκλησίας, των  εθελοντών καθηγητών και των μαθητών»….
Αυτά υπογράμμισε ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής  (Κ.Κ.Π.)  του Δήμου Κορινθίων κ. Μάριος Σταματάκης στον αγιασμό των Κοινωνικών Φροντιστηρίων του Δήμου Κορινθίων, που πραγματοποιήθηκε στις 30/09/2013 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Κορίνθου. Τόνισε επιπλέον, ότι την περίοδο οικονομικής, κοινωνικής αλλά και πολιτικής-μνημονιακής κρίσης που διανύουμε, επιβάλλεται από όλους  σημαντική προσπάθεια με στόχο τόσο την καλλιέργεια των αρετών των μαθητών όσο και το δικαίωμα της ίσης μεταχείρισης στην εκπαίδευση.
Παρευρέθηκαν επίσης, ο προϊστάμενος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Βασίλειος Σαμαράς, υποστηρίζοντας, ότι η διεύθυνση της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα στέκεται αρωγός σε κάθε ανάγκη του επιβεβλημένου πλέον θεσμού των κοινωνικών φροντιστηρίων του  Δήμου Κορινθίων.
 Ο υπεύθυνος καθηγητής των κοινωνικών φροντιστηρίων, κ. Βλάσιος Ανδρικόπουλος, ευχήθηκε σε όλους καλή δύναμη στο σημαντικό αυτό έργο, ευχαρίστησε τους εθελοντές καθηγητές όλων των ειδικοτήτων για την εθελοντική προσφορά τους στην τοπική κοινωνία, τον δ/ντή του 1ου Δημοτικού σχολείου Κορίνθου κ. Ευάγγελο Ζιάκα για την παραχώρηση του χώρου του σχολείου, τους εν ενεργεία καθηγητές & δ/ντές των Γυμνασίων – Λυκείων  αλλά και τους γονείς  των παιδιών οι οποίοι θα προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους στη φύλαξη του σχολείου.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog