Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Από 8 αγωνιστικές σε Κολλιάκο και Βαραβέρη!Φήμες λένε ότι θα τους στείλουν στην Μακρόνησο

- Advertisement -

Με σημερινή της  απόφαση η ΕΠΣ Κορινθίας τιμώρησε με 8 αγωνιστικές τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Λουτρακίου Λάκη Κολλιάκο και Άγγελο Βαραβέρη για τα ”έκτροπα” που έκαναν το Σάββατο στο Θώδειο…

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο ποδοσφαιριστές θα σταλούν στην Μακρόνησο αφού πρώτα υπογράψουν δήλωση που να λέει ότι το πρωτάθλημα είναι πεντακάθαρο και το παίρνει πάντα η καλύτερη ομάδα.
Επίσης ο Ολυμπιακός θα πρέπει να διαγράψει την ιστορία του και να χαρίσει-ξέρετε που-το ιδιόκτητο γήπεδό του.Το καλοκαίρι που μας έρχεται η ομάδα του Λουτρακίου υποχρεούται να αφήσει ελεύθερους όλους τους καλούς παίκτες του και να μην ξαναγραφτεί ποτέ ότι ο Ολυμπιακός είναι μετά την Κόρινθο η μεγαλύτερη ομάδα του νομού.

Τα συγχαρητήρια πάντως για να λογικευτούμε της σημερινής απόφασης της ΕΠΣΚ δεν ανήκουν σε αυτούς που ”φαίνονται” αλλά στους παράγοντες της ομάδος που ανεβοκατεβαίνουν στην Ένωση και έχουν ανοικτή γραμμή και συναλλαγές με όλα τα όργανα του ποδοσφαίρου.Ονόματα δεν λέμε αλλά όλοι έχουν αρχίσει και καταλαβαίνουν.

Μην ανησυχείτε ”κύριοι” όπου υπάρχει δράση υπάρχει και αντίδραση(νόμος της φυσικής) και θα έρθει και η σειρά σας..

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. αλεξακο ρουφα το αυγο σου,βολεψε το εργαλειο απο πισω σου,και αρχισε να απολαμβανεις.μολις αρχισαν τα οργανα……αντε και απο χρονου………..

  2. Εν κατακλειδι οι παραγοντες του ΑΟΛ πρεπει να ντρεπονται και ας κατανοησουν οτι εχουν εκτεθει σε ολο το Λουτρακι.Οι Λουτρακιωτες εχουν κατσλαβει τι γινεται.Και το χειροτερο φανατιζουν ακομα και τα παιδακια της σακαδημιας.Αν αυτο ειναι υγιης αθλητισμος και ευ αγωνιζεσθαι ε τοτε μπραβο τους.Απλα να λαβουν υποψιν οτι και τα π

  3. Οι του ΑΟΛ να λαβουν υποψιν οτι και τα παιδια του ΟΛΥΜΠΙΣΚΟΥ εχουν δικαιωμα στην ευκαιρια και αυτα πιο πολυ γιατι ειναι υπο την σκεπη μιας καθαρης διοικησης.ΟΙ ΑΛΛΟΙ………….

  4. Δασκαλοι αθλητικής συμπεριφοράς ήταν οι φιλαλθοι του απλού πέρσι στο τελικό που μόλις έδωσε πέναλτι στη Νεμέα έπεσαν 100 μπουκάλια. ..αλλά αυτά δεν πιάνονται. ..Ούτε που πέρσι βρίζετε σα τρελοί. …έχουμε εσάς για δασκάλους δε χρειαζόμαστε άλλους. .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog