Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Μπούκουρας για Πνευματικό: Ζητώ να γίνει έρευνα στα οικονομικά δημάρχου και του δήμου για να αποδειχθεί εάν υπάρχουν οικονομικά αδικήματα ή αιφνίδιος πλουτισμός. (video)

- Advertisement -

Παίρνοντας τον λόγο ο Ευστάθιος Μπούκουρας, είπε ότι και εκείνος επιθυμεί την άρση της ασυλίας του….

Μπούκουρας:”Άλλωστε πρόκειται για υπόθεση που εγώ πρώτος υπέβαλλα μήνυση στον δήμαρχο Κορίνθου και μετά κι αυτός για τους ίδιους λόγους. Του απέστειλα και εξώδικο”, είπε χαρακτηριστικά.
Και συνέχισε: “Το ποιον και ο χαρακτήρας του, αν κάνετε έρευνα στο διαδίκτυο, θα δείτε ότι βρίζει και στοχοποιεί βουλευτές, έχει διαμάχες μαζί τους, τραμπουκίζει σε πολίτες, με κραυγαλέο παράδειγμα τη χειροδικία εναντίον γυναίκας που κρατούσε στα χέρια της μωρό. Με αφορμή τη σημερινή διαδικασία και ανάγκη για διαφάνεια στην πολιτική ζωή του τόπου, ζητώ να γίνει έρευνα στα οικονομικά δημάρχου και δήμου για να αποδειχθεί εάν υπάρχουν οικονομικά αδικήματα ή αιφνίδιος πλουτισμός.”

korinthostv.blogspot.com

- Advertisement -

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ''χειροδίκησε εναντίον σε …'' χειροδίκησε εναντίον και σε………..''μεσα κοινωνικής διαχτι..διχτύωσης ''. ..''στενών συγγενικών του προσώπου '' ….θα ξεχάσω τα ελληνικά μου ………..πάντως ας έρθουν να ρώτησουν στη κόρινθια… ποιός είναι πιο αγαπητός στον κόσμο….ο δήμαρχος κορίνθου ή ο μπούκουρας ..όλοι το ξέρουν ….

  2. Ετσι οπως το θέτεις,πιο τραγικό βρισκω που εχει κομμουνιστές Velutela…τα εχουμε ξαναπει αυτά! Η εκτίμηση της ανθρωπινης ζωής αναλογα με τα πολιτικά πιστεύω, που προβάλλετε/ουν ακομα και σημερα είναι ανατριχιαστική!
    Υπατία

  3. VELUTELA-DEN S ENOXLH POU EXEI KOMOUNISTES? XERHS AFTOUS TOUS STALINIKOUS POU EXOUN STO KATASTATIKO TOUS EPISHMA OS SKOPO THN …..OSO GIA TON MPOUKOURA KATHGORITE GIA SYSTASH EGLHMATIKHS ORGANOSHS EPEIDH EXYVRISE TON PNEUMATIKO!!!!! KAI DEN PSIFISANE THN ARSH ASYLIAS SE VOULEFTINA TOU SYNASPISMOU POU EIXE GEMISH THN AGORA ME AKALYPTES EPITAGES…!!!VELUTELA APLA EISTAI YPOKRITES..-VAGELIS

  4. ουτε οι μεν ουτε οι δε θα επρεπε να υπαρχουν στο ελληνικο κοινοβουλιο …τραμπουκοι ακροδεξιοι και τραμπουκοι κουμμουνιστες …….

  5. που ειναι ο μπουκουρας που θα κατεβαινε για δημαρχος στην Κορινθο?3 κι ο κουκος εμειναν στα γραφεια.Κι αυτα τανοιγουν γιατι τους υποχρεωνουν απο Αθηνα!αμα εχει κοσμο ας τολμησεi.Αλλα που?Τωρα τουπεσαν τα φτερα και ο τσαμπουκας.Σταθη πες αλευρι.Ο Μαναβης σε γυρευει

  6. οπως τα λες…. και γελας και ο ιδιος …ασχοληθηκαμε μαζι του ….εισαι και συ φαν των μεσων κοινωνικης διαχτιωσης …χαχαχααχα??

  7. ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ……ΟΙ ΝΑΖΙ , ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ , ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΠΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ …..ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΖΗΣΕΙ ΑΥΤΑ …..ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΔΕ ΤΗΝ Χ,Α. ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ …..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog