Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Λουτράκι:Ούτε τα προσχήματα…

- Advertisement -

Απίστευτα πράγματα( όχι για εμάς που τα γνωρίζουμε αλλά για να μαθαίνει σιγά-σιγά και ο

κόσμος)καταγγέλονται από την Μαρία Μίχα,γραμματέα του Ολυμπιακού Λουτρακίου και

παράγοντας-κόσμημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο…

Maria Micha

μεγαλοπαράγοντας του Λουτρακίου διέδιδε το νέο σήμερα χαμογελαστός…πάει τους καθαρίσαμε για φέτος….αυτοί είναι που τάχα υπηρετούν το “καθαρό ποδόσφαιρο” …πάντα για την ψυχή της μάνας τους αλλά τα αρπάζουν από τον πατέρα μια χαρά ….πέσαν οι μάσκες όμως ….σας μάθανε πλέον όλοι…και αυτοί που παίζουν και αυτοί που δεν παίζουν ΣΤΟΙΧΗΜΑ……….
- Advertisement -

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα υβριστικά σχόλια από 2-3 ανώνυμους για την δις Μίχα θα τα δημοσιεύσω σε ειδική ανάρτηση όλα μαζί.Θα έχουμε συνέχειες είπαμε..Αλλά ο κόσμος θα καταλάβει.Τέλος

  2. βεβαια ρε λουστρο,υβριστικο για σενα και για το παρεακι σου ειναι οτι δεν συμφωνει μαζι σας.απωθεωστε τη μαρια και την καθε μαρια που συμπεριφερεται σαν τραμπουκος στο γηπεδο,που εβριζε χειροτερα απο νταλικιερη,ειπαμε η καλυτερη παραγοντας στην ελλαδα,αλλα κοιταξτε μη δειτε κανα βιντεακι με τα επεισοδεια πουθενα ανεβασμενο ,να γελαει ο κοσμος ολος….αντε μπραβο μην τρελαθουμε τελειως,νουμερα!!!!!!!!!!!!!!!!! τα κανατε ολα μπαχαλο ,και τωρα σας φταιει ο ενας,που κατι ειπε,ο αλλος που κατι ενοουσε,ολοι φταινε εκτος απο εσας..
    για συνελθετε λιγακι,γιατι η κατηφορα μολις αρχισε ,και ειναι μακρυα και ατελειωτη…
    ακου εκει παραγοντας κοσμημα….η μαρια ….ρε τι ειπες τωρα!!!!
    οσο για σενα μι φι ο κοσμος ξερει ,δεν χρειαζεται να καταλαβει τιποτα αλλο πια….

  3. στο γηπεδο υπηρχαν καμερες και εχουν καταγραψει και τον αγωνα και τα γεγονοντα μετα το τελος του αγωνα.ανεβαστετα και αφηστε τον κοσμο να βγαλει τα συμπερασματα του .να κρινει και την δαιτησια και την συμπεριφορα των φιλαθλων.

  4. Η δεσποινίς Μαρία αφου είναι γραμματέας στον Ολυμπιακό
    Λουτρακίου, γιατί δυλεύει στα δημοτικά ιατρεία; Δεν έχω τίποτα
    με την κοπέλα, μου είναι συμπαθής αλλά δεν μπορεί να είναι και
    στον ολυμπιακό και στα ιατρεία. Αλλα παιδιά δεν έχουν ούτε μία
    δουλειά.

  5. απευθύνομαι στον 7:44 π.μ

    το μένος σου στο πρόσωπο μου φαίνεται….δεν θα σου απαντήσω γιατί αυτή είναι η άποψη σου ….σε προκαλώ δημόσια όμως να βρεις εσύ το βιντεάκι που λες ότι υπάρχει και ότι εγω βρίζω και να το ανεβάσεις ….γιατί με το να λες διάφορα " ανώνυμα "δεν μου λέει κάτι …..γιατί στο δικό σου επίπεδο δεν θα πέσω ποτέ..(ξέρεις εσυ γιατί λέω ..για τα ξεφτιλίκια σου τα περσινά)….
    αν λοιπόν είσαι μάγκας βγάλε βιντεο που φαινεται ότι εγω βρίζω σαν νταλικέρης και ανεβασε το…σε περιμένω….. αλλιως έλα να σου δανεισω καμμια φουστίτσα……γιατί τα παντελόνια που φοράς δεν τα τιμας!!!

    Μίχα Μαρία

    υ.γ όσο για τον κύριο/κυρία στο 2.18 μ.μ. θέλω να τον πληροφορήσω ότι το να είσαι παραγοντας σε μια ομαδα δεν είναι δουλεια γιατί τουλαχιστον στον ολυμπιακό δεν βγάζουμε χρήματα το αντιθετο μάλιστα δίνουμε….δεν είναι δουλεια….
    ευχαριστώ

  6. εσυ 7.21, που ειδες σε ολα τα σχολια βρισιμο?εκτος αν δεν μπορεις να ξεχωρισεις την αλλη γνωμη,εστω και αυστηρη,και την χαρακτηριζεις βρισιμο.το βρισιμο να το αναζητησεις αλλου,εδω και πολυ καιρο,που κορυφωθηκε πριν 15 μερες.

  7. εσυ 2,18 καλυνηχτα,και ονειρα γλυκα.αφου δεν το εχεις,τι ασχολεισαι?ασε τους αλλους να τσακωνονται,ξερουν τουλαχιστον το λογο,εσυ δεν μπορεις να ξεχωρισεις τον κτηνιατρο απο τον οφθαλμιατρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog