Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Διαρκές έγκλημα χωρίς αποτροπή και απόδοση ευθυνών

- Advertisement -

Η Δέσποινα Ζερβού μας μιλάει για τα αδέσποτα και καταγγέλλει τους ιθύνοντες για την θλιβερή κατάσταση των ζώων και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ίδια για την φροντίδα τους…

- Advertisement -

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ,ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑς ,ΠΟΥ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ .ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ?
    ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ? ΠΡΟΦΑΝΩΣ .ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΣΑΣ ,ΟΤΑΝ ΨΥΧΟΡΑΓΟΥΝ ΑΘΩΕΣ ΨΙΧΟΥΛΕΣ.ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ

  2. Κ. λογοθετη που εισαστε? βοηθηστε την κυρια στο δυσκολο εργο τησ ,και εσεις κ. Βαρελα δειξτε ευαισθησια σε ενα τοσο λεπτο θεμα.
    το νερο ,νομιζω οτι ειναι δικαιωμα των ζωων και των ανθρωπων,και υποχρεωση δικη σας .Ελπιζω να ανταποκριθητε ,για να δειξετε και τον πολιτισμο σας

  3. Κ. λογοθετη που εισαστε? βοηθηστε την κυρια στο δυσκολο εργο τησ ,και εσεις κ. Βαρελα δειξτε ευαισθησια σε ενα τοσο λεπτο θεμα.
    το νερο ,νομιζω οτι ειναι δικαιωμα των ζωων και των ανθρωπων,και υποχρεωση δικη σας .Ελπιζω να ανταποκριθητε ,για να δειξετε και τον πολιτισμο σας

  4. Η κυρία Ζερβού έχει μαζέψει αδέσποτα ζώα και απαιτεί από τον δήμο να τα ταϊζει και να τα ποτίζει. Το ίδιο έχω κάνει και εγώ και έχω 17 αδέσποτα ζώα που προσπαθώ με κάθε τρόπο να τα συντηρήσω που είναι αθώες ψυχές. Εμένα ο δήμος δεν είναι υποχρεωμένος να μου παρέχει νερό και φαγητό?? Γιατί εγώ δεν επιτελώ κοινωνικό έργο όπως και η κυρία Ζερβού και όπως και άλλοι συνδημότες μας!?Γιατί δεν έχουμε πάει όλοι στον δήμο να μας τα ταϊζει??Είναι ο δήμος υποχρεωμένος να ταϊζει δεσποζώμενα ή αδέσποτα….? Τι είναι αυτό που υποχρεώνει τον κάθε πολίτη να μαζεύει 20-40 ή 60 αδέσποτα ζώα όπως η κυρία Ζερβού?Μήπως πρέπει να ψάξουμε τα βαθύτερα αίτια και όχι τα επιφανειακά?

  5. Η ΚΥΡΙΑ ΖΕΡΒΟΥ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ , ΤΟΥΣ ΔΡΟΥΜΟΥΣ , ΤΟΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ Κ.Α. ΜΕ ΚΟΠΡΑΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΜΟΛΥΝΣΕΩΝ .

  6. 6:16 μ.μ. ΑΦΟΥ Σ'ΑΡΕΣΕΙ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΦΑΡΑΣΑΚΙ, ΣΚΟΥΠΑΚΙ ΚΑΙ ΣΑΚΟΥΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

  7. ΑΥΤΑ 6¨16 ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ …ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΤΑΙΣΕΙΣ !ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΝΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΖΟΥΝ..ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΕΣΥ ΜΙΚΡΟΦΟΒΙΑΚΕ ΝΑ ΦΕΡΩ ΚΑΙ ΒΕΤΑΝΤΙΝ Κ ΝΤΕΤΟΛ!ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!

  8. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ……ΕΙΝΑΙ Η Κα ΖΕΡΒΟΥ(ΠΑΛΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ),ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΕΓΗ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ!ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ Ο ΔΗΜΟΣ! ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΤΗΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΑ ΜΠΕΤΟΝΙΑ! ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΥΠΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ!ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ(ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗΣ)ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΥΡΑΣΗ ΑΙΜΟΡΡΑΓΕΙ! ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ! ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΑ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΤΕΙΡΩΜΕΝΩΝ ΖΩΩΝ ΤΗΣ ΣΤΙΣ 7-8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013! ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΤΑ 41 ΣΚΥΛΙΑ ΠΟΥ ΣΤΕΙΡΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΟΜΕΙ ΚΟΝΔΥΛΙΑ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ!!!! ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΖΩΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ,ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ! ΑΠΟΡΩ…. ΤΟΣΟΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ,ΛΙΓΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ???? ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΖΩΩΝ??? ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΒΟΛΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΛΟΥΒΙΑ???ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ??? ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ….ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ!!!! ΕΠΕΙΓΗ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΥΛΙΚΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΓΙΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ,Η ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΣΚΥΛΩΝ,ΜΟΥΣΑΜΑΔΕΣ,ΠΕΤΣΕΤΕΣ,ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ,ΚΟΥΒΕΡΤΕΣ,ΚΟΥΒΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΕΡΟ,ΜΠΩΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ!!!! ΤΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΓΑΤΑΚΙΑ!ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ,ΕΝΑ ΓΑΤΑΚΙ Η ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ Κας ΖΕΡΒΟΥ ΕΙΝΑΙ 6981755705 . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΤΗΣ!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog