Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

O Α.Ο ΣΟΛΩΜΟΥ προς το φίλαθλο κοινό της Κορινθίας

- Advertisement -

Κύριοι, ο πρόεδρος και η διοίκηση του Α.Ο ΣΟΛΩΜΟΥ εκφράζει τη λύπη της που συμμετέχει φέτος σε αυτό το πρωτάθλημα. Στην αρχή της xρονιάς πήραμε την ομάδα, με μοναδικό στόχο, να μπορούν τα παιδιά μας, σε αυτή τη δύσκολη εποχή, να έχουν μια υγιή διέξοδο…
Πήραμε ένα καταξιωμένο προπονητή και παιδαγωγό και σαν στόχο της ομάδας έχουμε να παίζει το χωριό σωστό ποδόσφαιρο, να είναι κόσμια ή ομάδα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους. Κάναμε και θα συνεχίσουμε να κάνουμε μεγάλο αγώνα γι’ αυτό. Έχει βελτιωθεί ή ομάδα σε θέματα συμπεριφοράς και κάνει βήματα προόδου. Σε αυτό τον αγώνα όμως βρίσκουμε εχθρούς τους ίδιους τους ανθρώπους που διοργανώνουν ή διαχειρίζονται, το Κορινθιακό ποδόσφαιρο. Εδώ και εφτά αγωνιστικές αντιμετωπίζουμε άνιση μεταχείριση από τους διαιτητές. Από το 2ο αγώνα στο Κρυονέρι καταλάβαμε ότι κάτι δεν πάει καλά. Αποφασίσαμε λοιπόν να γράψουμε σε βίντεο τους αγώνες. Ο Σολωμός πριν 2 αγωνιστικές ήταν 3ος. Μετά από 2 αγωνιστικές είναι 7ος. Έχουμε λοιπόν καταγράψει και μπορείτε να δείτε πως ο Σολωμός έχασε αυτά τα 2 παιχνίδια στο SITE της Korinthians Sport. O Σολωμός έχει δημιουργήσει παιδική ομάδα 20 παιδιών. Τι παραστάσεις θα έχουν αυτά τα παιδιά, βλέποντας από μικρή ηλικία αυτά που γίνονται !!!
Δεν πάμε για πρωτάθλημα!!! Δεν πάμε για να βγούμε!!! Θέλουμε μόνο να παίζουμε ποδόσφαιρο και να κερδίζουμε, ή να χάνουμε ΔΙΚΑΙΑ!!!

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog