Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ FORUM ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΜ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

- Advertisement -

Ο Πυρήνας του ΕΠΑΜ Λουτρακίου καλεί όλους τους συμπολίτες και συμπολίτισες στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου οδός Κολοκοτρώνη 17 το Σάββατο 30/11/2013 και 1/12/2013 όπου θα μεταδίδεται on line το οικονομικό Forum που διοργανώνει το ΕΠΑΜ….
στην Αθήνα προκειμένου να αναδειχθεί και η άλλη πρόταση για την έξοδο μας από την καταστροφική οικονομική πολιτική των μνημονίων.
Στο Forum αυτό θα συμμετέχουν οικονομικοί αναλυτές, πολιτικοί σχηματισμοί και πολλοί αξιόλογοι Ευρωπαίοι, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας.
Είναι η ευκαιρία να γνωριστούμε όλοι μας και να ανταλλάξουμε ιδέες και προβληματισμούς για την τύχη μας αλλά και να οργανωθούμε για την ανατροπή αυτής της πολιτικής.
Το Fοrum θα πραγματοποιηθεί τις πιο πάνω ημερομηνίες και από ώρα 10.30-6.30μμ και τις 2 ημέρες.
Με νεώτερη ανακοίνωση μας τις προσεχείς μέρες θα δημοσιεύσουμε το πρόγραμμα και τον κατάλογο ομιλητών.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στην κ.Μαργαρίτα Γέρου τηλ.694534720 και κ.Ιωάννη Σπινάρη τηλ.6977667124.

Για το ΕΠΑΜ Λουτρακίου
Η Συντονίστρια Γέρου Μαργαρίτα

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν δεν έχει το forum ομιλητές τους Παύλου, Γκιώνη και Λογοθέτη, για το οικονομικό θαύμα που επιτευχθεί στον Δήμο τα τελευταία χρόνια ως αποτέλεσμα των εξαιρετικών τους χειρισμών … Τότε δυστυχώς θα αποτύχει παταγοδώς!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog