Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Κόρινθος:Ο Αλέκος σε ρόλο δικαστή..

- Advertisement -

Στην επιτυχημένη συνεστίαση του ΚΑΠΗ Αλμυρής στις 27/11/2013 , στο παραλιακό κέντρο  ΚΑΛΑΔΑ, όλα τα μέλη  πέρασαν μια όμορφη βραδιά. Εκτός από το πλούσιο μενού , η ζωντανή μουσική  έδωσε μια νότα ευχάριστη και ο χορός άναψε μέχρι τις μεταμεσονύκτιες ώρες ….
   

Παραβρέθηκαν εκτός από τα μέλη του ΚΑΠΗ και καμιά εικοσαριά επισκέπτες. Μεταξύ αυτών ο Δήμαρχος κ. Αλέκος Πνευματικός, ο κ .Μάριος Σταματάκης , ο κ. Γιώργος Φαρμάκης με την σύζυγό του , ο κ. Σταύρος Κεφάλας, ο κ. Κώστας Ζήμος , γιατροι ,συγγενείς και φίλοι των επισήμων προσκεκλημένων. Υψηλή επιστασία η υπεύθυνη του ΚΑΠΗ Αλμυρής κα Μαρία Αγγέλου .

Λιτό και σύντομο καλωσόρισμα του κ. Κεφάλα και του κ. Σταματάκη. Ο κ. Ζήμος μπερδεύτηκε γιατί μίλησε εκτός κειμένου και επανέλαβε τρεις τέσσερις φορές το λιβανωτό προς τον Δήμαρχο, τόσο που τον αγριοκοίταζε ο κ. Κεφάλας. Ο Δήμαρχος με το περίεργο χαμόγελό του φάνηκε αρκετά ενοχλημένος με την παρουσία μου ,υποσχέθηκε ότι ΘΑ , ΘΑ , ΘΑ αναμορφώσει την περιοχή , θα την αναδείξει ως τουριστικό τόπο , θα κάνει παιδικούς σταθμούς , θα γίνει μια μεγάλη επένδυση στην περιοχή από την Κυβέρνηση ,με το νερό θα το φτιάξει και αυτό και θα δουν καλλίτερες μέρες οι κάτοικοι Γαλατακίου και Κατακαλίου. Αφού τελείωσε το λόγο του ένα μέλος του ΚΑΠΗ , με πολύ δυνατή φωνή του είπε, ότι εδώ δεν είναι μόνο το Γαλατάκι και το Κατακάλι ,αλλά και τα Λουτρά , η Αλμυρή ,το Κοκώσι και ότι τα ΘΑ πρέπει να τα πραγματοποιήσει.( Την Ντράσσα και το Ριτό δεν το ανέφερε κανείς). Πολύ ενοχλημένος ο Δήμαρχος με την παρέμβαση , επέστρεψε στο μικρόφωνο και είπε εκτός των άλλων,ότι στην περιοχή αυτή υπάρχουν συνήγοροι ορισμένων και πρόσθεσε απειλητικά ,ότι ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ.!!!!!! Αίσθηση στο ακροατήριο και μία κυρία , κάτοικος παραλίας Αλμυρής μου ψιθύρισε: Πως θα τους καταδικάσει ο Δήμαρχος , έγινε τώρα και δικαστής; Ηταν ένα κύκνειο άσμα ,γιατί όπως φαίνεται δεν του βγαίνουν τα κουκιά και προσπαθεί με απειλές να φοβίσει όλους αυτούς που τολμούν να εκφέρουν διαφορετική άποψη , ή να καταγγείλουν πηγές μόλυνσης του περιβάλλοντος ,όπως η παράνομη χωματερή στη Ντράσσα ,που έκλεισε με δική μου καταγγελία στις Αρχές. Τα βλοσυρά βλέμματα από το τραπέζι των επισήμων είχαν πέσει όλα επάνω μου και ο ένας έσκυβε το αυτί του άλλου κοιτάζοντας τον απαθή Παρασύρη. Τελειώνοντας θα ήθελα να προσθέσω ότι αξίζει συγχαρητηρίων η κα Μαρία Αγγέλου η οποία και καταχειροκροτήθηκε από όλους για την άψογη διοργάνωση , καθώς και το κέντρο ΚΑΛΑΔΑ για την άψογη περιποίηση των μελών του ΚΑΠΗ.

@Αντώνης Παρασύρης

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΡΟΜΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΘΑ .

    8 ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥ .
    ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΟΣ ΣΕΙΡΑ.

    ΥΓ. ΑΛΕΚΟ ΞΕΡΕΙΣ .
    ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΡΙΞΕ ΚΑΜΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟ ΣΤΙΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΤΕΧΕΡΑΝΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΘΑ ΤΟ ΦΑΣ .

  2. ο πνευματικος ξεκινησε καλα πεζοδρομωντας τη μιση κορινθο ( τελος παντων εστω και σε υπερθετικο βαθμο πεζοδρομηση ).

    απο εκει και περα περιοριστηκε στον αγ.γεωργιο οπου μενει φτιαχνοντας πολυ ωραια τη ολη περιοχη .

    ξεχασε ομως πως ειναι δημαρχος μιας πολης 60000 κατοικων και οχι 20 .
    οι υπολοιποι κ.δημαρχε δεν σε εχουμε δει απο τις τελευταιες εκλογες απο τις συνοικιες που μενουμε να φτιαξεις εστω και μια λακουβα .

    οι εκλογες ελπιζω να ειναι και η ταφοπλακα στην σταδιοδρομια σου σαν δημαρχος .

    θα μεινεις στην ιστορια μονο για την πεζοδρομηση .
    κατι ειναι κι αυτο.

  3. ασ μαθει ο κοσμος ειδικα σε εκλογες για δημαρχο να ψηφιζει ανθρωπους με οραμα και προγραμματισμους εργων και οχι με κομματικα κριτηρια .
    αλεκο ξερεις πηγαινε συριζα τωρα γιατι το πασοκ τελειωσε.

  4. χα χα χα χα εδω δεν μπορει να υλοποιησει εργα στη κορινθο που ειναι και πρωτευουσα θα φτιαξει στα χωρια ?
    ο καλλικρατης καταστρεψε την ελλαδα τελικα .

  5. Ολος ο Καλλικρατικος Δημος εχει αφθονο νερο απο την Στυμφαλια.Ολα τα αλλα ειναι παπαριες.Εδω δεν εχει λεφτα το κρατος να ελθει γυροβολια ο Αλεκος τους φταιει.Ο παρασυρης δηκηγορος απο την κρητη ειναι;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog