Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Άγιοι Θεόδωροι:Ο αντιδήμαρχος ”Μίτε” απαντά σε δημοσιεύματα

- Advertisement -

ΛΑΣΠΗ – ΨΕΜΑ – ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ
ΟΙ ΑΝΑΜΟΝΕΣ ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΑΝ ΠΑΡΟΧΕΣ
Σε απάντηση αυτών των κατάπτυστων δημοσιευμάτων που γράφονται για άλλους λόγους και σκοπούς, έχω να απαντήσω τα εξής:
1. Το δίκτυο αυτό κατασκευάζεται από το Σύλλογο Πανόραμα του Αγίου Χαραλάμπου, με τη συνδρομή του Δήμου (διάθεση εργατοτεχνικού προσωπικού και μηχανημάτων καθώς και μέρος υλικών)
2. Η μελέτη εκπονήθηκε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου
3. Ο προϋπολογισμός του έργου αυτού, είναι 450.000€ και όπως καταλαβαίνετε δεν θα μπορούσε ποτέ να κατασκευασθεί, αφού ποτέ δεν θα μπορούσε ο ίδιος Δήμος η ή ΔΕΥΑΛ-ΑΓ.Θ, καθώς και οι δημότες της περιοχής, να ανταποκριθούν στη δαπάνη αυτή.
4. Δεν πηγάζει από πουθενά καμία αρμοδιότητα της ΔΕΥΑΛ-ΑΓ.Θ, στην κατασκευή του έργου αυτού. Οι αρμοδιότητες της ξεκινούν από τη στιγμή παράδοσης του δικτύου με πρωτόκολλο παραλαβής και παράδοσης από το Δήμο.
5. Τις ΑΝΑΜΟΝΕΣ που εκκρεμούν για την υδροδότηση των κατοικιών αυτών, τις βάφτισαν παροχές.
6. Η σύνδεση των κατοικιών αυτών με το δίκτυο ύδρευσης θα γίνει από τη ΔΕΥΑΛ-ΑΓ.Θ αφού αφενός παραληφθεί το δίκτυο και αφετέρου οι ιδιοκτήτες προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
7. Το δίκτυο αυτό κατασκευάζεται ΧΩΡΙΣ να επιβαρυνθεί ο προϋπολογισμός του Δήμου ή της ΔΕΥΑΛ-ΑΓ.Θ, ούτε ένα ευρώ.
8. Το ακατόρθωτο για όλους τους προηγούμενους γίνεται τώρα πραγματικότητα.
9. Η εντολή του Δημάρχου προς τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Δημήτρη Δέδε, ήταν σαφής: «Αφού εξασφαλίσεις την ποσότητα του νερού που χρειάζεται για την υδροδότηση των οικισμών αυτών, μερίμνησε για την κατασκευή των κατάλληλων δικτύων. Χρήματα δεν υπάρχουν, βρες τον τρόπο και ενημέρωσέ με για ότι χρειαστεί».
10. Πώς διέρρευσε στα ΜΜΕ το υπηρεσιακό σημείωμα της ΔΕΥΑΛ-ΑΓ.Θ, με απώτερο σκοπό να ακυρωθεί η εκτέλεση του παραπάνω έργου, το οποίο εξυπηρετεί συμφέροντα δημοτών;

Ως αποτέλεσμα, το ακατόρθωτο για όλες τις προηγούμενες δημοτικές αρχές γίνεται πραγματικότητα και αυτό τρομάζει και πονάει μερικούς!

Λουράκι 29/11/2013

Δημήτρης Δέδες

Αντιδήμαρχος Δήμου

Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΘΕΛΕΙ ΓΕΡΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙΣ ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΡΙΣΚΑΡΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΜΙΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΕΚΑΝΕ.ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΙΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΠΟΥΣΕ ΦΙΛΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΕΡΟ.

  2. ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ
    ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Η ΔΕΥΑΛΠ ΕΣΤΕΙΛΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 27000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΕΣΕΝΑ.
    ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΝΟΙΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ!!

  3. ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ 'ΜΙΤΕ'
    ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΑΡΧΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΛΑΘΟΣ….ΛΟΥΡΑΚΙ 29-11-2013
    .κ.ΜΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ ΕΝΑΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Λ.Π .κ.ΜΑΣΤΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ κ.ΒΑΡΕΛΑ,,,ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ Ο ΄ΜΙΤΕ" …..Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ…..
    ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΕΤΗ …ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ….ΠΗΡΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ….ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ….ΠΟΥ ΠΗΓΑΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑΞΑΤΕ ΣΕ 150 ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΝΕΡΟ….
    ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ…..ΜΗΠΩΣ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ??????
    ΕΔΩ "ΔΙΝΕΙΣ "ΣΤΕΓΝΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ…..Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 450.000…..
    Ο κ.ΜΑΣΤΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΑΚΟΥΕΙ?????
    Ο.κ.ΒΑΡΕΛΑΣ ΑΚΟΥΕΙ???????????
    ΑΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ…..ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ …ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ……ΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ
    κ.ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΑΚΗ ΚΑΝΑΤΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΙΤΕ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 27.000 ΣΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 9 ΠΑΡΟΧΕΣ….ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ 30 ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟ……ΕΛΕΟΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣΨΗΦΟΥΣ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ!!!!!!!!!!!!

  4. ΡΕ ΓΑΤΑΚΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ Ο ΜΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ…40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΡΜΠΕΤΙ, ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΓΑΤΑΚΙΑ__ΡΑΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ!!!ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ 2006 ΚΑΙ ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙ ΑΥΤΟ..ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ.ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Κ. ΡΑΤΗ…ΚΑΝΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ……ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΥΤΕ ΚΑΝΕ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΛΑ@@@ΙΑ ΝΑ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΣΑΝ ΓΑΤΑΚΙΑ…

  5. ΕΙΜΑΙ Ο ΓΡΑΦΩΝ….11.20…..
    ΑΝ ΒΑΖΑΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Λ.Π ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΚ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 9 ΠΑΡΟΧΩΝ ΣΤΟ ΣΟΥΣΑΚΙ…ΑΠΟ 3000 Η ΜΙΑ ==27000….ΚΑΙ ΕΚΡΕΜΟΥΝ ΑΛΛΕΣ 30..
    ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΑΤΕ?????????????????
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..

  6. Άγιο θεοδωρήτες ο ορισμός της διαφθοράς ,κατσαπλιάδες . Αλλά εμείς φταίμε που δεν πήγαμε με την Κόρινθο να είχαμε τον Πνευματικό μπας και βλέπαμε καμία ανάπτυξη γιατί τώρα με σας και τον δήμαρχο που έχουμε μόνο κατά διαόλου πάμε!

  7. Αυτα που γραφη ο 11.20 για τα χρηματα των 450000 χιλ δεν ζητηθηκαν ποτε απο τους οικιστες .Και ευχαριστουμε τον Δημαρχο και τον Αντιδημαρχο που τολμησανε παρα τον πολεμο να κανουν το εργο που ειναι ζωτικης σημασιας για τον οικισμο μας. Ενας οικιστης

  8. φιλε 6.01….δεν ειπα οτι ζητηθηκαν απο τους οικιστες,,,,,να καταλαβαινεις τι γραφω,,,,,δωσατε εκαστος 150 ευρω ,,,για την παροχη????????? ναι δωσατε ,,,,,οταν σταματησει το παρανομο εργο…να μας ποιος θα σας τα δωσει πισω…..θα επανελθω με τρανταχτα στοιχεια

  9. φιλε 6.01….δεν ειπα οτι ζητηθηκαν απο τους οικιστες,,,,,να καταλαβαινεις τι γραφω,,,,,δωσατε εκαστος 150 ευρω ,,,για την παροχη????????? ναι δωσατε ,,,,,οταν σταματησει το παρανομο εργο…να μας ποιος θα σας τα δωσει πισω…..θα επανελθω με τρανταχτα στοιχεια

  10. Ναι παρε και φορα 7.41..ρε ουστ απο δω αφηστε τον κοσμο να πιει νερακι.ενας και μοναδικος ειναι ο ΜΥΤΕ ρε να τον θυμαστε οτι ο κοσμος θα τον ξαναψηφισει γιατι ειναι κοντα στο κοσμο και βοηθαει..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog