Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

ΘΥΡΑΝΟΙΞΙA ΣTON Ι.Ν.ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

       ΘΥΡΑΝΟΙΞΙA ΣTON Ι.Ν.ΑΓ.ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. "ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ" καλο θα ητανε τιμης ενεκεν να κανατε και καμια προσκληση σε αυτους που πριν 26 η 28 χρονια (δεν θυμαμαι και ακριβως) κατασκευασανε με τα μισα λεφτα την πρωτη υποστυλωση του Αγιου Ανδρεα με ξυλινα τοξα κλπ,δυστυχως στην Ελλαδα αυτη η προσφορα ξεχνιεται,μονο αυτοι που δεν αξιζουν ειναι πρωτο "τραπεζι πιστα".
    Δικια σας υποχρεωση ειναι να αναφερθητε σε ολους τους συντελεστες αυτης της προσπαθειας.

  2. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ….
    ΑΙΣΘΗΤΗ Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ….
    ΕΔΕΙΞΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ
    ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ …ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΞΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΝ ΓΚΙΩΝΗ….
    ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΟΗΘΗΣΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ …..ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ…..
    ΔΗΜΡΧΕ ΠΑΡΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ…..ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΦΙΑΣΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!!

  3. Ας μιλήσουμε κα λίγο σοβαρά κε Γιωτάκη υπερκομματικέ, δηλαδή όλοι οι δήμαρχοι της τελευταίας 35 ετιας συμβάλατε για την αναστήλωση στο εκκλησάκι…!!
    Μα μιλάτε σοβαρά είστε υπερήφανη όπου βλέπατε αυτό το εκκλησάκι 32 χρόνια σε αυτό το χάλι στο κέντρο του παλιού Λουτρακίου και τελικά φτιάχτηκε…!!!
    Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους σας…
    Ο κυνικός
    ΥΓ δεν ξέρω εγώ ίσως να είμαι από άλλον πλανήτη…

  4. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΣΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΑΛΛΑ…1) ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΟ 3:32 –2) Ο "ΔΗΜΑΡΧΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΩΝ…3)Ο ΠΑΥΛΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ "ΣΩΣΕΙ" ΒΑΘΥΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΣ…3) Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΤΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ Η ΣΟΥΖΗ Η ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΑΖΙ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΞΑΝΑ Ο ΑΓΙΟΣ…ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ: ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ Ο ΑΓΙΟΣ ΘΑ ΞΑΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΣΕΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ…ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ…Ο ΑΓΙΟΣ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ…

  5. χρονια πολλα!! σε ολους και ολες επιτέλους φτιάχτηκε η εκκλησία!! εύχομαι να βγει ένας αξιος δήμαρχος !! όσον αφορά αυτόν που έχουμε η θητεία του τελιώνει άδοξα ας κάνει απολογισμό τι έχει κάνει και ας καμαρώσει για τις …….του!

  6. Να δοξαζουμε τον Αγιο που μας εσωσε απο σεισμο ολα αυτα τα χρονια διοτι διαφορετικα αν δεν φοβοτανε μηπως γινει"…λιθοι και πλινθοι.." θα μας εχει στειλει κανα 7 ριχτερ,τωρα που σιγουρευτικε ας εχουμε το νου μας.Οσον αφορα την επι δεκαετιες εκτελεση του εργου φταιει το υπουργειο πολιτισμου (δεν του αξιζουν κεφαλαια) ειναι παροιμιωδης η δυσκολια του σε αποφασεις,ΜΟΝΟ στην περιπτωση της CLUB CASINO αποφανθηκε πολυ γρηγορα και ειπε οτι απαγορευεται να γινει Μαρινα σκαφων απο τον ΔΗΜΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ,ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  7. Στον 12:29
    Εγώ αν είχα διατελέσει Δήμαρχος-σύμβουλος τα τελευταία 32 χρόνια θα ζήταγα ένα ταπεινό συγγνώμη από τους δημότες του
    Λουτρακίου για αυτό το μπάχαλο..
    Και όχι να βγαίνουν εγώ προγραμμάτισα την μελέτη,
    εγώ έκανα την μελέτη, εγώ την προώθησα, εγώ την δημοπράτησα, εγώ έκανα τα εγκαίνια..
    Και ο νοών νοείτω
    ο κυνικός

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog