Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Καλή χρονιά σε όλους!

- Advertisement -

Το 2013, ένας ομολογουμένως πολύ δύσκολος χρόνος για τη χώρα μας αλλά και για όλους μας ξεχωριστά, είναι πια παρελθόν….

Σήμερα ξεκινά ένας νέος χρόνος που φαινομενικά θα είναι λίγο καλύτερος από τον προηγούμενο.Η απίστευτη αυτοσυγκράτηση που έχει δείξει ο ελληνικός λαός στον οικονομικό τυφώνα που χτύπησε την κοινωνία,τις υποδομές του και τα όνειρα του είναι πρωτόγνωρη και δείχνει την ωριμότητα που διαθέτει το ελληνικό DNA και δεν άφησε την χώρα να γίνει Αργεντινή..

Οι κυβερνούντες και άπαντες παράγοντες της πολιτικής γνωρίζουν καλά ότι ο κόσμος πλέον τους ”περιμένει στην γωνία” σε περίπτωση που συνεχιστεί το greek drama.

Μπορεί πλέον ο Έλληνας να μην κατεβαίνει στον δρόμο και πολλοί να θεωρούν ότι καναπεδοποιήθηκε αλλά γνωρίζουν ότι δεν είναι έτσι.
Όταν χρειαστεί θα κατέβει.
Όταν εμπνευστεί και ξέρει ότι δεν τον δουλεύουν ψιλό γαζί,θα κατέβει.
Μέχρι τότε είναι καλύτερος ο καναπές και αυτό φαίνεται και από τα γκάλοπ.

Το πρώτο τεστ για την αχνοφαινόμενη έξοδο από την κρίση, θα δοθεί στις δημοτικές εκλογές( και μόνο στους μεγάλους δήμους )αλλά και στις περιφερειακές.Μέχρι τότε ο λαός θέλει να δει να μειώνεται η ανεργία,να ξεφορτώνεται φόρους όσο γίνεται,να ”φεύγει” η γραφειοκρατία και να δει ότι όλες αυτές οι θυσίες αρχίζουν να πιάνουν τόπο.Με μια ανεξάρτητη και δίκαια δικαιοσύνη.Σε αντίθετη περίπτωση θα δούμε ισχυρά πολιτικά ραπίσματα και εντελώς ”άλλη κατάσταση” που ίσως να οδηγεί σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Στα δικά μας τώρα και ξεκινώντας από την πρωτεύουσα του νομού,όλα δείχνουν ότι θα πάμε σε μια γιγαντομαχία Πνευματικού-Νανόπουλου κάτι που έχει αρχίσει να εκνευρίζει την σημερινή δημοτική αρχή της Κορίνθου που μέχρι να δει την δυναμική του Νανό έδειχνε άτρωτη.Υπάρχει πολύ καιρός ακόμα μπροστά μας να δούμε συνολικά όλες τις υποψηφιότητες και θα έχουμε να γράφουμε.

Στο Λουτράκι τώρα, αν πηγαίναμε σε αυτές τις εκλογές με το νέο σύστημα θα βλέπαμε αρκετές υποψηφιότητες για την δημαρχία.Από την στιγμή όμως που συνεχίζεται το παλιό σύστημα με τους συνδυασμούς είναι αρκετά δύσκολο να μαζέψεις 60 άτομα και ορισμένοι ”φιλόδοξοι”υποψήφιοι ανέκρουσαν πρύμνα.Όλα δείχνουν ότι θα πάμε πάνω κάτω με τους παλιούς υποψηφίους του
2010 συν μια άντε δυο ακόμα προσθήκες συνδυασμών.
Λόγω του ότι η δημοσκόπηση του Lb είναι σε εξέλιξη δεν μου επιτρέπεται να επηρεάσω την κοινή γνώμη.Αλλά γιατί τα γράφω όλα αυτά,εγώ για ένα χρόνια πολλά και μια καλή χρονιά ξεκίνησα.

Άντε λοιπόν χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν και καλή χρονιά να έχουμε..

mi.fi

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ==ΩΡΑΙΑ ΕΥΧΗ , ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ …..ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ …..ΕΧΟΥΝ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ……ΕΓΩ ΕΥΧΟΜΑΙ ΥΓΕΙΑ , ΔΟΥΛΕΙΑ , ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ 2014 ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ….

  2. Καλή χρονιά παίδες και να συνεχίσετε δυνατοί!Ευχαριστούμε που υπάρχετε γιατί δεν μπορώ να φανταστώ το ίντερνετ χωρίς loutrakiblog!
    Η.Π.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog