Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πήρε Παπουτσή ο ΑΟΛ

- Advertisement -

Συνέχεια στη μεταγραφική ενίσχυσή του εν όψει της νέας σεζόν που θα το βρει στη Γ’ Εθνική μετά την άνοδό του έδωσε το Λουτράκι…

Δύο ημέρες μετά την απόκτηση του Κόντη, οι «πορτοκαλί» ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Βασίλη Παπουτσή. Ο 24χρονος φουλ μπακ αγωνιζόταν τα δύο προηγούμενα χρόνια με τη φανέλα του Παννεμεατικού, έχοντας 54 συμμετοχές και 13 γκολ.

Η ανακοίνωση, που εκδόθηκε το πρωί της Δευτέρας (7/7), αναφέρει: «O Βασίλης Παπουτσής είναι το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα του Α.Ο. Λουτράκι εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Ο 24χρονος μέσος αγωνίζεται -βασικά- στη δεξιά πλευρά, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην αριστερή είτε ως αμυντικός είτε ως μεσοεπιθετικός.

Ο ποδοσφαιριστής έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Θύελλα Πετρίου και στη συνέχεια μεταπήδησε στην Ένωση Μιδέας. Αγωνίστηκε επίσης στη Δ’ Εθνική με τα χρώματα του Πανναυπλιακού.

Οι φίλοι των οράνιε τον γνωρίζουν, φυσικά, ως ποδοσφαιριστή του Παννεμεατικού. Ομάδα στην οποία αγωνιζόταν με επιτυχία τα τελευταία δύο χρόνια (54 συμμ./13 γκολ) κατακτώντας μαζί της φέτος το Κύπελλο Κορινθίας».

Ο ποδοσφαιριστής μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας με τους διοικούντες του Λουτρακίου έκανε την πρώτη δήλωσή του.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή του Α.Ο. Λουτράκι που με επέλεξαν και μου δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστώ σε αυτή την ομάδα. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε να φανώ αντάξιος των προσδοκιών του συλλόγου», τόνισε ο Παπουτσής.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog