Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Εμ, εκεί σε θέλω, Μέσι

- Advertisement -

Ο Κώστας Νικολακόπουλος επισημαίνει «πέντε πράγματα» στο sport-fm.gr για τον τελικό του Μουντιάλ….

 Λεπτομέρεια θα μου πείτε, αλλά αυτός δεν ήταν αγωνιστικός χώρος για τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου. Θεός (του ποδοσφαίρου) φυλάξοι.

· Μεγάλες οι αναποδιές της Γερμανίας, με τον τραυματισμό του Κεντίρα στο ζέσταμα και την αποχώρηση και του αντικαταστάτη του (Κράμερ) από το α΄ημίχρονο, όμως κι η Αργεντινή είχε την απουσία του Ντι Μαρία και την αποχώρηση του Λαβέτσι.

· Αποδείχθηκε για άλλη μία φορά ότι η άμυνα, όσο καλή κι αν είναι, δεν μπορεί να δώσει ένα μεγάλο τρόπαιο. Η Αργεντινή δεν είχε φάει γκολ σε κανένα από τα τέσσερα νοκ άουτ παιχνίδια της (με Ελβετία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γερμανία) μέχρι χθες λίγα λεπτά πριν το τέλος της παράτασης. Αλλά κι έβαλε μόλις δύο γκολ σε αυτά τα τέσσερα πιο κρίσιμα ματς.

· Ο Ιταλός Ρίτσολι δεν νομίζω ότι διαμόρφωσε αποτέλεσμα. Η, ότι…πριμοδότησε κάποια ομάδα. Δεν ήθελε να βγάλει κόκκινη, δεν έβγαλε. Ούτε υπάρχει κανένα πέναλτι υπέρ της Αργεντινής στη φάση της εξόδου του Νόϊερ.

· Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις τελικό Μουντιάλ έχοντας χάσει τρία τετ α τετ με τον αντίπαλο γκολκίπερ. Κι ο Ιγκουαίν κι ο Παλάσιος κι ο Μέσι έκαναν το ίδιο πράγμα. Ούτε καν σημάδεψαν εστία. Δεν τους νίκησε ο Νόϊερ-αστόχησαν.

· Εμ, εκεί είναι που σε θέλω, κύριε Μέσι. Είναι η ώρα σου να κατακτήσεις ένα Μουντιάλ, βρίσκεσαι απέναντι στον τερματοφύλακα, με την μπάλα στο αριστερό σου πόδι. Έχεις την στιγμή σου να γίνεις ο ήρωας της τετραετίας στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Και πας και σουτάρεις, όπως θα σούταρε ένας μέτριος παίκτης. Πώς να την σηκώσεις την κούπα;… 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog