Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Εγκρίθηκαν τα χρήματα για το ράλι Ακρόπολις!

- Advertisement -

Αναρτήθηκε στον ιστότοπο diavgeia.gov.gr του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, η έγκριση απόφασης Επιχορήγησης του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού (ΑΔΑ: ΩΧΗΟΓ-9ΦΟ, 03/11/2014) προς την Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος με το ποσό των 180.000 ευρώ….

Από το ποσό αυτό, 170.000 ευρώ θα εκχωρηθούν από την ΟΜΑΕ στην Eurosports Events, ως promoter του ERC της FIA, για την κάλυψη του παραβόλου του Ράλλυ Ακρόπολις του 2014, ενώ τα υπόλοιπα θα καλύψουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες της Ομοσπονδίας.
Μετά την εξέλιξη αυτή ολοκληρώνεται η δέσμευση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Υπουργού κ. Ιωάννη Αδριανού και υπό προϋποθέσεις μπορούμε να ελπίζουμε στη διατήρηση του εθνικού μας αγώνα στο διεθνές ημερολόγιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ.
Η παραπάνω εξέλιξη είναι αποτέλεσμα πολύμηνης και κοπιαστικής προσπάθειας των στελεχών της ΟΜΑΕ, που επιτέλους κατάφεραν να πείσουν τους Πολιτειακούς παράγοντες να αντιμετωπίζουν το άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού με το σεβασμό και την φροντίδα που απολαμβάνει το σύνολο του αγωνιστικού αθλητισμού στη χώρα μας.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο δρομος μετα το ραλλυ θα φτιαχτει η θα τον αφησουν οπως τον αφησαν φετος .Η ειδικη διαδρομη Λουτρακι Αγ.Θεωδοροι ειναι ακομα αδιαβατη .Ποιος θα φροντισει ωστε να μπορει να περασει πυροσβεστικο οχημα αν …χρειαστει Σημερα παντως δεν περναει.

  2. Τα παραπονα σας στον Λογοθετη. Αυτός τα άφησε ετσι απο τον Μαρτιο. Οπως άφησε στο έλεος του το Λουτράκι όλο το καλοκαίρι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog