Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Την επόμενη Τετάρτη για πρώτη φορά με φιλάθλους το τμήμα χάντμπολ του Ποσειδώνα

- Advertisement -

Είναι η πρώτη φορά φέτος που η ομάδα  θα αγωνιστεί μπροστά στους φιλάθλους της και στους φίλους της, ύστερα απο την ολοκλήρωση της ποινής των κεκλεισμένων των θυρών….

Περιμένουμε να κοινοποιήσετε την εκδήλωσή μας στους φίλους σας και στις φίλες σας και να δημιουργήσουμε μια όμορφη ατμόσφαιρα που αρμόζει σε υγιείς φιλάθλους αλλά και στην ιστορία του Συλλόγου μας.
Έχουμε δώσει δείγματα γραφής, υγιούς κερκίδας, που μας έκαναν όλους υπερήφανους και μας χάρισαν στην καρδιά μας και στην ψυχή μας ανεξίτηλες στιγμές χαράς.
Πρέπει να συνεχιστεί, ακόμη περισσότερο και με μεγαλύτερο πάθος, στηρίζοντας την ομάδα μας και ΜΟΝΟ. Δεν ασχολούμαστε με κανέναν άλλον, παρά μόνο να βοηθήσουμε τους παίκτες μας.
Πάμε γερά, όλοι μαζί, για να χτίσουμε την εξαιρετικά δύσκολη φετινή χρονιά.

Ο Φοίβος θα κατέβει Λουτράκι, με στόχο την 2η εκτός έδρας νίκη του. Έχει βάλει ψηλά τον πήχη την φετινή χρονιά και ελπίζει ότι θα είναι η χρονιά του.
Το πρόγραμμά του στις 4 πρώτες αγωνιστικές έχει 3 παιχνίδια εκτός έδρας, με μία νίκη στην Δράμα την πρώτη αγωνιστική, με δύο ήττες στον Βύρωνα και στον Δικέα ΙΕΚ Ξυνή και ένα παιχνίδι εντός, με την πολύ σημαντική νίκη του, επι του Δούκα στην Θεσσαλονίκη με 21-19. Το παιχνίδι είναι δύσκολο και επικίνδυνο.
Χρειαζόμαστε όλο τον κόσμο στο πλευρό της ομάδας μας, γιατί ακολουθεί ένας Γολγοθάς αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Ξεκινάμε το Σάββατο 8/11 στην Δράμα, την Τετάρτη 12/11 με τον Φοίβο στο Λουτράκι, το Σάββατο 15/11 με τον ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ στην Αθήνα, την Τετάρτη 19/11 στο Λουτράκι με τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ Δικέα, το Σάββατο 22/11 στην Σερβία με την Radnicki για τον ευρωπαϊκό θεσμό του Challenge Cup, την Τετάρτη 25/11 στο Άργος με τον πρωταθλητή Διομήδη και ολοκληρώνεται το πάζλ στις 29/11 με τον επαναληπτικό αγώνα στο Λουτράκι με την Σέρβικη ομάδα.

Με τιμή
Το τμήμα Χάντμπολ.

Υ.γ.Μετά από αίτηση των φιλοξενουμένων λόγω της αυθημερόν μετακίνησης τους απο Θεσσαλονίκη -Αθήνα, προς διευκόλυνση τους, αλλάζουμε την ώρα του αγώνα απο τις 18:00 που ήταν αρχικά ορισμένο, μία ώρα νωρίτερα, δηλαδή στις 17:00.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog