Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Εραστής για πάντα! Τα καυτά φιλιά του Βουτσά

- Advertisement -

Ο Κώστας Βουτσάς, με αστείρευτο κέφι για ζωή, δεν συνεχίζει μόνο να πρωταγωνιστεί στο σανίδι, αλλά και στις καρδιές των γυναικών. Απόδειξη; Η σχέση του με την επίσης ηθοποιό Αλίκη Κοτοβού, ετών 36. Κι αν νομίζετε ότι αυτή η σχέση δεν έχει και τις… καυτές στιγμές της, κάνετε λάθος!…

Το ζευγάρι εμφανίστηκε στο Baraonda, για να παρακολουθήσει το πρόγραμμα του Τόλη Βοσκόπουλου και δεν σταμάτησε να δείχνει πόσο δεμένο και ερωτευμένο είναι. Φιλιά, αγκαλιές και νάζια, ό,τι ακριβώς χαρακτηρίζει κάθε ερωτευμένο ζευγάρι.

Σε συνέντευξη που έδωσε πέρσι, ο Κώστας Βουτσάς έλεγε:«Ήμουν μόνος και η Αλίκη Κατσαβού ήρθε και φώτισε την ζωή μου και την καρδιά μου. Τώρα είμαι με μια νεαρή κοπέλα, ένα εκπληκτικό πλάσμα, την Αλίκη Κατσαβού. Έχει παιδικό θέατρο με δυο θιάσους για μικρά και μεγάλα παιδιά. Δεν έχω να της χαρίσω τίποτα κι έτσι της είπα: «Δεν έχω να σου δώσω τίποτα Αλίκη μου. Πάρε τον εαυτό μου και κάντον ότι θέλεις». Είναι μικρή σε ηλικία. Τηρώ τη θεωρώ του Charlie Chaplin: « Η γυναίκα πρέπει να έχει τη μισή ηλικία του άντρα μείον πέντε χρόνια». Εγώ είμαι 83 ετών. Τα μισά μου είναι σχεδόν 41. Αν αφαιρέσουμε 5, φτάνουμε στα 36. Τόσο είναι η σύντροφός μου. Έχουμε σχεδόν 50 χρόνια διαφορά. Ζούμε ευτυχισμένοι, γελάμε συνεχώς. Την αγαπώ πολύ και το χειμώνα θα παίξουμε μαζί παιδικό θέατρο».

Ο άνθρωπος με την πολυτάραχη ερωτική ζωή, που έχει απατήσει και απατηθεί, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν το βάζει κάτω.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog